::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > mokatubakas
Pages (2): [1] 2 »    
Author
Thread    Post A Reply
VINYL3886
27/09/2010 16:28

mokatubakas

Keegi tarvitab ? Endal dekkide taga koguaeg all :)
Edit/Delete Message Reply w/Quote
dccap
27/09/2010 16:58

kaitseväes väga aktuaalne :)
kain
27/09/2010 17:19

mmm...mokad
Taurus
27/09/2010 17:42

mokatubakas on jah päris hea
ühe korra proovimisest piisas küll.
Volume None
27/09/2010 17:48

jep. pole kunagi moka- ja nuusktubaka fenomenist aru saanud.
ELECTRICO
27/09/2010 18:08

mokka kohvi on väga hea staatusega!
Kapuuts
27/09/2010 18:33

sõjaväes sai vähe proovitud aga muidu ei ...norras siin näeb muidugi igal teisel
VINYL3886
27/09/2010 18:36

ELECTRICO:
mokka kohvi on väga hea staatusega!

proovi Pauligi Presidenti :)
ELECTRICO
27/09/2010 21:14

Eelistan Löfbergs Lilat!
Nightshifter
27/09/2010 22:17

lucky strike ja odens lähevad kenasti.
Ojamees
27/09/2010 22:27

ja juttu jätkub kauemaks
Apotecha
27/09/2010 22:59

Ainult lavazza!
Andre
28/09/2010 07:14

Kord mokk kinni, kord naba lahti. Ei tea mis neis tubakates nii erilist on, suht lamp sita maitse suus ja ige kõdistab :D
ELECTRICO
28/09/2010 08:48

+1
Nightshifter
28/09/2010 10:18

suitsetamise ees on tal ikka nii mõnigi eelis :)
Andre
28/09/2010 11:01

Minuarust on see veel mõttetum kui suitsetamine :D

Suitsetamisega kaasneb tegevus ja sotsiaalne pool (suitsunurgajutud). Mokatubakat lutsutad omaette kuskil nurga taga, ei oma ta mingit mõistlikku effekti ega midagi...
Pigem moevärk, et näe, mul rootsi laevalt tupsi toodud :D
kikas
28/09/2010 11:07

pask
ELECTRICO
28/09/2010 11:39

kikas:
pask

+2
Ghaffa
28/09/2010 14:30

proovisin ka kunagi snusi, algul 1 ei mõjunud,panin teise juurde,terve öö oli ropsimaitse suus ja süda paha. snuffi sai mingiaeg koolis küll koguaeg tehtud kuni ära tüütas see vesistamine ja pruuni tati nuuskamine :D suits all the way
dr3xl
28/09/2010 14:44

häbememokatubakas.
Andre
28/09/2010 14:59

tubakahäbe jääks surmani kuivaks ma kardan...
Nightshifter
28/09/2010 16:45

et seisukohad väga ühepoolseks ei kisuks, siis mogunni poolt ja suitsu vastu väited:
1. pärast kasutamist suu ja käed ei haise rõvedalt
2. saab toppida igal pool, näiteks loengus sa ei pane ikka naljalt koni ette; ei pea ronima suitsunurka või pakasega õue sellepärast
3. nikotiinilitakas on normaalse margi puhul meeldiv ja tugev

ja kui nüüd päris ausalt öelda, siis on mõlemad pikemas perspektiivis mõttetud tegevused
Andre
29/09/2010 06:39

jah, 6-s suitsuvaba kuu jookseb praegu :)
Katzy
29/09/2010 07:03

hmm...igatahes ma venitaks pigem tavalist koni kui käiks mokk rullis ringi. Suitsetamine kui selline on sõltuvust tekitav... nikotiini sõltuvusest saab inimene lahti ühe päevaga...
ELECTRICO
29/09/2010 07:30

Kui hakata nüüd rääkima sõltuvuse olemusest, siis on see muidugi täiesti vale jutt, et nikotiini sõltuvusest saab inimene lahti ühe päevaga. Loomulikult on ainus võimalus suitsetamist maha jätta, lõpetades see päevapealt, kui nikotiini tootvad retseptorid organismis niipea ei taastu, lisaks vaimne sõltuvus, mis hõlmab endas ka harjumust, jääb pikaks ajaks piinama. Lisaks sellele taastuvad kopsud umbes 6 kuud.
Katzy
29/09/2010 08:59

noo maitea.. viimaste nö uurimuste kohta mida ma lugesin väideti et inimesel kaob nikotiini nö sõltuvus või vajadus kehast umbes päevaga... väga hea on näiteks võtta võrdluseks neid päevi kui on jõõhker pohmell... sõltuvuses inimene vajab oma ainet et ennast hästi tunda.. jõhkra pohmelliga ei suuda mõned inimesed päris mitmeid päevi suitsu teha. Kui pohmell üle läheb ja inimene ennast hästi tunneb, siis tekib järsku kuskilt ka jube nikotiinisõltuvus tagasi.. Pigem on see ju sõltuvus harjumusest... psüühhiline sõltuvus on kordi hullem kui füüsiline... omast käest võin seda öelda... et sõltuvus on täiesti psüühiline ja füüsilise sõltuvusega on seal väga vähe tegemist. On maha proovitud jätta erinevates olukordades.. ja ainult ühega neist õnnestus.. ehk kui su aju teeb sulle selgeks et ei saa ega ei tohi suitsu teha... Kui aju ütleb sulle et no davai teeks äkki proovi, siis on päris tihti tulemuseks fail... Its all in your head;)
ELECTRICO
29/09/2010 09:09

https://www.arst.ee/et/Uudised-ja-a...ine-on-voimalik

Suitsetamisel on nii psüühiline kui ka füüsiline sõltuvus väga tugevad, teda on isegi võrreldud heroiiniga. Jõhkra pohmelliga suitsetaja ei taha ka ilmselt sellepärast suitsu teha, et ta on oma joomise ajal nii palju tossanud, et nikotiinivajadust lihtsalt ei ole.
Andre
29/09/2010 09:27

Sõltuvus nikotiinist või suitsetamisest - Vahet pole. Fakt on see, et on võimalik päevapealt maha jätta ilma mingeid kannatusteta. Ei teki heroiinieffekti, et oled maas pikali ja sured omaarust...

Kõige raskem on ümber harjuda sellega, et kui kogu tuba läheb suitsu tegema, siis sina ei lähe :D
(veel raskem on siis, kui kogu tuba suitsetab aga noh, siis pole vahet kas teed või mitte)

Kinomaja kyttel oli mul sel aastal esimene pidu, kus ma ei suitsetanud. Päris hea effekt oli, üks hetk oli suitsupaus ja kõik tõusid püsti haha :D
Jänes siis halastas ja jäi minuga juttu ajama senikauaks :P

Eniveis, ma olen maha jätnud mitmeid kordi, nii aastateks kui lühemateks perioodideks.
Igakord olen maha jätnud päevapealt...

Sel aastal suitsetamata jäetud suitsude arvelt sai täpselt aastavahetuseks mõnusa reisi osta :)
ELECTRICO
29/09/2010 09:34

Andre:
Sõltuvus nikotiinist või suitsetamisest - Vahet pole. Fakt on see, et on võimalik päevapealt maha jätta ilma mingeid kannatusteta. Ei teki heroiinieffekti, et oled maas pikali ja sured omaarust...

Kõige raskem on ümber harjuda sellega, et kui kogu tuba läheb suitsu tegema, siis sina ei lähe :D
(veel raskem on siis, kui kogu tuba suitsetab aga noh, siis pole vahet kas teed või mitte)

Kinomaja kyttel oli mul sel aastal esimene pidu, kus ma ei suitsetanud. Päris hea effekt oli, üks hetk oli suitsupaus ja kõik tõusid püsti haha :D
Jänes siis halastas ja jäi minuga juttu ajama senikauaks :P

Eniveis, ma olen maha jätnud mitmeid kordi, nii aastateks kui lühemateks perioodideks.
Igakord olen maha jätnud päevapealt...

Sel aastal suitsetamata jäetud suitsude arvelt sai täpselt aastavahetuseks mõnusa reisi osta :)

Fakt on see, et on võimalik päevapealt maha jätta. Aga fakt on ka see, et see kohe kindlasti ei möödu ilma mingite kannatusteta. No võibolla mingil väiksel protsendil ei ole tõesti mingeid tüsistusi.
Ja kus sa tead, millised on heroiinivõõrutuse efektid kui ei ole ise heroiinivõõrutusesolnud? Võibolla on ka "it´s all in your head".

Ma olen ise proovinud paar korda maha jätta, rekord on neli päeva, siis mul sõbrad palusid, et ma hakkaks taas suitsetama, sest ma olin muutunud elavaks närvipuntraks.
Andre
29/09/2010 10:06

Suuna oma mõtted mujale. Harjumuse tekkimiseks kulub vähemalt 2 nädalat. Harjumus mittesuitsetada, võtab umbes samapalju. Natuke on vaja ka tahtejõudu. Sõbrad ei palu sul uuesti suitsetama hakata vaid aitavad kaasa, et saaksid kergemini maha jätta...

Mõne aja möödudes enam ei tule suitsud meeldegi, sest suitsupausid on muu tegevusega asendunud...

Ma ei ütlegi, et maha jätad nii, et ei tee ja ei mõtle ka enam...
Ei tee ja põhimõtteliselt ei tee!

Üks sõber teeb suitsetamisest nii pause, et paneb iga päev paki suitsu raha kuskile karpi. Ta ei ole kunagi püsivalt maha jätnud aga ega see talle halba ka pole teinud, et kopsud on kuu või 2 puhata saanud... Varsti saab lapse, küll siis lõplikult maha jätab... Ta ikka on üle 10 aasta kindlalt teinud, pausid kokku vb pool aastat või nii...

Hiljem ta muidugi ostis selle pleki eest savu ja mängis pokkerit, niiet ega väga säästu ei tekkinud aga eks igaüks leiab ise kas teeb suitsu või ei tee. Olgu siis koni, snuffi või snusi näol...
   Post A Reply
Pages (2): [1] 2 »