| Author |
| Thread |
|
 |
|
Touzani
03/02/2009 13:57
|
Conspiracy topic
Esoteric Agenda
http://www.youtube.com/watch?v=be80...feature=related
|

|
Taurus
03/02/2009 14:38
|
See kõik on selleks, et inimene ise ei mõtleks.
Mõtlev inimene on suurim vaenlane maailmas valitsevale eliidile.
Aga õnneks on ees murrangulised ajad ning järjest rohkem inimesi suudab sellest juba aru saada :)
|

|
unkind
03/02/2009 14:53
|
http://video.google.com/videosearch...mb=0&aq=-1&oq=#
täispikk värk siis, ei pea neid juutuubi lõike vahtima.
aga juba nö. teada teema. vahva conspiracy, kas see nyyd 100% tõene, selles ma kahtlen aga üldjoones nõnda on nagu seal räägitud..
|

|
Eastsider
03/02/2009 16:45
|
NSA analüütik avalikustas: kõiki kuulatakse pealt
http://www.minut.ee/article.pl?sid=...246&mode=nested
Võibolla olemas juba artiklite topicus, kuid sobib ka siia.
|

|
Taurus
03/02/2009 16:51
|
USA s on viidud jah olukord selleni, et ment võib iga kell suvalisel hetkel siseneda sinu eramajja ja otsida see läbi.
Põhjust neil selleks olema ei pea, sest 1 võlusõna ütleb kõik -terrorismioht-
See võlusõna sai alles tõelise hoo sisse peale 9/11
Eile oli ETVs üks väga huvitav dokfilm Sudaanis (Darfuris) toimuvast.
Selle filmi autor üks usa sõjaväelane, kes tahab eelkõige USA-le midagi öelda.
Sealne valitsus põletab koolide viisi elusalt lapsi, retsib ja lõigub inimesi avalikult, põletatakse kõik külad ja kõik, kes ette jäävad.
Ja USA vaatab seda pealt ning seda ei peeta terrorismiks ning midagi ette ei võeta.
Aga Iraagis on vaja pidada "välksõda" juba 6 aastat.
|

|
delic
03/02/2009 16:57
|
Taurus:
USA s on viidud jah olukord selleni, et ment võib iga kell suvalisel hetkel siseneda sinu eramajja ja otsida see läbi.
ela oma muinasjutumaailmas edasi
|

|
Taurus
03/02/2009 17:17
|
ei, ma elangi muinasjutus :)
seda räägivad kohapealsed inimesed foorumites
et seadus on üks asi, aga tegelik elu teine
samas ongi vaata, hui teab, palju neid muinasjutte tegelt on?
Kõik inimesed elavad omas muinasjutus, selles, mida nad õigeks peavad
|

|
delic
03/02/2009 17:31
|
ma tõesti ei tea, mis inimesed ja kus foorumites sa käid. kui nad tahavad halada, et ment tungis korterisse ilma kutsumata, leidsis sealt midagi ilma orderita, siis lasku käia. loomulikult oleks teine võimalus kohtusse minna, mille peale kohtunik ütleb, et leitud asitõendid on kehtetud, kuna politseil ei olnud orderit korteri läbiotsimiseks. ja ma loen artikleid, mitte foorumit. peaksid ka äkki natuke mujale vaatama
|

|
Taurus
03/02/2009 17:34
|
kuidagi foorumites räägivad välja otse inimesed tegelikkust, suht rohkem usaldatav
a tglt sa ju saad aru, et mingit terrorismi ohtu polegi :)
bush ägises ju kogu aeg teleka ees kokutades ja veerides ebaselgeid lauseid:D
Aga sellele, kes bushile kingaga virutas * 2 korda (kõvv), püstitati juba ausammas, mingi suur king lihtsalt:D
mingid aastad see "terrorismioht" nüüd töötab, siis peab jälle mingi paugu panema
ja jälle....
Conspiracy
rahvaste orjastamiseks
või kuidas sa ise neid asju seletad?
|

|
delic
03/02/2009 17:44
|
no ma saan aru, et terrorismiohtu pole, ma saan ka sellest aru, et inimestele on mendis öeldud midagi a`la arvasime, et varjate tuumarelva ja see on piisav. ei ole, lihtsalt nad ei tea seda
|

|
Taurus
03/02/2009 17:46
|
no täpselt
|

|
adapter
04/02/2009 11:30
|
david ickel on päris huvitavaid teooriaid,millest ma isegi 70% usun..
|

|
kristjan
04/02/2009 11:40
|
Taurus:
Eile oli ETVs üks väga huvitav dokfilm Sudaanis (Darfuris) toimuvast.
Selle filmi autor üks usa sõjaväelane, kes tahab eelkõige USA-le midagi öelda.
Sealne valitsus põletab koolide viisi elusalt lapsi, retsib ja lõigub inimesi avalikult, põletatakse kõik külad ja kõik, kes ette jäävad.
Ja USA vaatab seda pealt ning seda ei peeta terrorismiks ning midagi ette ei võeta.
Aga Iraagis on vaja pidada "välksõda" juba 6 aastat.
yes
|

|
bellanoora
04/02/2009 12:34
|
adapter:
david ickel on päris huvitavaid teooriaid,millest ma isegi 70% usun..
word
|

|
Touzani
04/02/2009 23:31
|
Icke'i sõpradele väike megamix..
http://www.youtube.com/watch?v=29C_KNZ7RNs&sdig=1
|

|
Side Note
05/02/2009 08:26
|
siin üks sadadest 9/11 teooriatest :) ...a üsna hea kokkuvõtlik
http://video.google.com/videoplay?d...cy+theory&emb=1
|

|
dr3xl
05/02/2009 08:48
|
hõhaha, kus vandenõu, seal david icke.
huvitav ulmekirjanik, aga veits ühetaoline, ma eelistan rohkem, noh, ma ei tea, star warsi esimest triloogiat.
|

|
Taurus
05/02/2009 09:02
|
Ei ega ta neid ise välja ei mõtle
Icke on lihtsalt info edastaja.
Või sa tahad väita, et vandenõusid ei toimugi vä?
|

|
Side Note
05/02/2009 09:04
|
selle asjaga on ikka üldiselt ka see, et "Kes otsib, see leiab" ;)
|

|
Touzani
05/02/2009 12:10
|
Jaa jordan maxwell on 40 aastat teemat uurind, väga tark vend, terve esimene zeitgeist on tema materjali baasil tehtud.
http://www.jordanmaxwell.com/articl...ures/index.html
|

|
dr3xl
05/02/2009 13:19
|
Taurus:
Ei ega ta neid ise välja ei mõtle
Icke on lihtsalt info edastaja.
Või sa tahad väita, et vandenõusid ei toimugi vä?
kindlasti on, aga see kuu pealt kukkunud ja peapõrutuse saanud verbaalse kõhulahtisusega kodanik ei ole nüüd küll õige mees neist rääkima. nagu ka enamus rense.com valvehullusid.
|

|
Taurus
05/02/2009 14:37
|
"õiged" mehed ei räägi nendest asjadest ja oleks ka väga imelik, kui keegi õige mees räägiks.
Õiged mehed räägivad küll vahel, kuid üldjuhul nad tapetakse kohe, sest on, mida varjata
eriti lollilt paistab see läbi hetke venemaa poliitmaastikul
ajakirjanikud (nimetame siis neid hetkel õigeteks) ju tegid ka ainult oma tööd, aga liiga sügavale kammisid
Icke taolisi inimesi on ju alati vihatud, sest nad vaatavad asju läbi teise vaatevinkli, mis aga ei sobi kokku üldtuntud arusaamadega
|

|
dr3xl
05/02/2009 14:41
|
ausalt öeldes ma ei usalda tegelasi, kes heast peast lolliks lähevad, väidavad, et nad on jeesused ja keeravad oma + lähedaste elu perse sellega. googelda vahelduse mõttes selle tüübi saavutusi. üks põrunud pläralõug on ta, umbes nagu margus lepa ja jüri lina.
kindlasti kõik, mida ta räägib, ei ole vale, aga tema geniaalne meelevaldne järeldamine, teiste lollitamine "tõdede" järjekindla haamerdamisega, faktidega susserdamine, pooltõdede rägastik on klass omaette. oled sa ta raamatuid lugenud? ta enda faking elulugu on juba siuke, et bbc-st lasti ta lahti. oh ülla-ülla, ta ei olnud seal poliitkommentaator, vaid midagi lembitu kuuse taolist, siuke pisut pooletoobine jalkamees. ta kindlasti jättis endast pisut teistsuguse mulje, kuidas suur korporatiivne masin teda taga kiusab igal pool? boo hoo.
ma läheks teda vaatama kui stand-up koomikut. kahjuks paljud lihtsameelsed võtavad teda tõsiselt.
ps. tal on krooniline mölapidamatus, mis ilmselt jätab mulje, nagu tal oleks väga palju tõsist öelda.
|

|
Side Note
05/02/2009 14:45
|
einoh, onu Icke võib ju oma teeoriaid hästi ulmeraamatutes kasutada, mida ta vast teebki :)...teinekord kuupealt kukkunud tüübid kirjeldavad oma kukkumist üsna detailselt, "justnagu päris", sellest ka menukus imo
|

|
dr3xl
05/02/2009 14:48
|
Side Note:
einoh, onu Icke võib ju oma teeoriaid hästi ulmeraamatutes kasutada, mida ta vast teebki :)...teinekord kuupealt kukkunud tüübid kirjeldavad oma kukkumist üsna detailselt, "justnagu päris", sellest ka menukus imo
noh, kui sa Ilvese või Ansipi pähe mingit sisalikku näed, siis vähemalt tead, et Ickel oli õigus.
|

|
Taurus
05/02/2009 14:50
|
Olen lugenud paari raamatut.
Mõned kohad on muidugi ülepingutatud, nõus.
Aga ma ei võtnudki neid raamatuid kui püha tõde.
Või millist raamatut või filmi üldse saab püha tõena võtta? Ei saagi ju.
Kui film või raamat suudab tekitada diskussiooni, siis on see õnnestunud ja seda Icke oskab :)
|

|
adapter
05/02/2009 15:16
|
aga põhjendage miks Icke esimese raamatu 7 esimest presentatsiooni ära nussiti?vist ikka on midagi varjata...ja hui znajet võibolla elamegi sisalikke keskel...
lisaks veel siia märksõna ''Bohemian Grove''
|

|
dr3xl
05/02/2009 15:33
|
Taurus:
Olen lugenud paari raamatut.
Mõned kohad on muidugi ülepingutatud, nõus.
Aga ma ei võtnudki neid raamatuid kui püha tõde.
Või millist raamatut või filmi üldse saab püha tõena võtta? Ei saagi ju.
Kui film või raamat suudab tekitada diskussiooni, siis on see õnnestunud ja seda Icke oskab :)
jah, sest kahjuks ikka leidub neid, kes loodavad tema raamatutest ja ütlemistest tõtt leida. :) samas nõmme raadiot ka kuulatakse, vt lühifilmi "radikaal", peaks ETV arhiivis üleval olema. sealjuures Tolk ja Maimik ei ole minu jaoks eriti sümpaatsed tegelased, aga härra Jorh Aadniel Kiir on küll seal oma täies hiilguses.
btw tegin ühte hausilugu mingi päev, ja ei osanud tühimikke kuidagi moodi täita kui et pidin sealtsamast rense.com mingist 3tunnisest jutusaatest tsitaate selle kohta välja lõikama, kuidas elu ei ole tegelikult elu, vaid arvutimäng ja nii edasi. sobis tegelikult suht hästi, kuigi lugu tuli veits sitt.
|

|
dr3xl
05/02/2009 15:34
|
adapter:
ja hui znajet võibolla elamegi sisalikke keskel...
ma munen sulle postkasti.
|

|
Taurus
05/02/2009 15:35
|
Radikaali olen näinud.
Kiir on põhimõtteliselt sama info kandja, kes Ickegi, ainult, et 1 võtab asju vaikselt, teine aga tõsisemalt.
Moto on neil kõigil 1:
ÄRGAKE
|

|
|
|