| Author |
| Thread |
|
 |
|
bellanoora
01/09/2010 15:19
|
Taurus:
Sellel Priit Kutseril on mingi ajupuue.
seda on näost näha tal juba
|

|
delic
01/09/2010 15:22
|
ELECTRICO:
No võta ennast kokku ja loe ridade vahelt veidi. Sellises eas selline ettevõtlikkus, ülikiire õppimisvõime, IQ tase ja suhtlemisoskus, paljud tipptegijad on nooruses pätid olnud?
mille kuradi pärast ma pean ennast kokku võtma ja mingit suvalist murdvarast siin ülistama hakkama? röövis mõne vanamuti kodu tühjaks, pärast paar lennukit ka. suur asi nüüd
|

|
ELECTRICO
01/09/2010 16:03
|
17-18 aastaselt paar lennukit õhku lennutada on sinu jaoks vist lumme kusta. Nii külma närviga vend, kes ka hoiab enda peakogu aeg selge, tulevik võib suur olla, või vaidled vastu?
|

|
delic
01/09/2010 16:09
|
minu jaoks on ta suvaline murdvaras. mis tulevik? ta on üle 40 kui kunagi välja saab. selleks ajaks on ta sulgurlihas nii ära väntsutatud, et ainus viis, kuidas ta ametivõime aidata saab on mähmeid kandes alkoolides rääkida, miks murdvarga elu ei ole meelakkumine
|

|
ELECTRICO
01/09/2010 16:27
|
Ei oleks uskunud, et sa nii naiivne või tsoonieluga nii tuttav oled. Respekt! Elame-näeme :D
|

|
ELECTRICO
01/09/2010 16:30
|
NO IMAGINATION :D
|

|
delic
01/09/2010 16:43
|
mina olen naiivne? irw
reaalne pigem
|

|
ELECTRICO
01/09/2010 19:31
|
Tundub, et sa hindad isiksust selle järgi, mis paragrahvi alusel ta on kinni võetud. Al Capone on ja jääb siis sinu jaoks ilmselt lihtsaks maksupetturiks. Kõik kriminaalid on sinu jaoks siis vist ühiskonna sitakiht ning mingit intelligentsust neil olla ei saagi. Reaalne , liiga reaalne.
|

|
VINYL3886
01/09/2010 19:34
|
Kõige vasakpoolsem kloun vägistas Keilas kaks tüdrukut.
|

|
delic
01/09/2010 19:37
|
ELECTRICO:
Tundub, et sa hindad isiksust selle järgi, mis paragrahvi alusel ta on kinni võetud. Al Capone on ja jääb siis sinu jaoks ilmselt lihtsaks maksupetturiks. Kõik kriminaalid on sinu jaoks siis vist ühiskonna sitakiht ning mingit intelligentsust neil olla ei saagi. Reaalne , liiga reaalne.
hea küll, ta on suur inimene, ta on suurem kui elu. paraku on see suur inimene sitane varas, kes murrab inimeste majadesse ja varastab nende dvd mängijaid ja kuldehteid ning muid asju, mida inimesed töö ja vaevaga kokku on ostnud.
|

|
ELECTRICO
01/09/2010 19:39
|
Jah, sul on õigus, härra kolmas pensionisammas.
|

|
Taurus
01/09/2010 20:02
|
Kõrge IQga vend vast suudaks midagi paremat välja mõelda, kui varastamine.
|

|
ELECTRICO
02/09/2010 06:32
|
Nooruses on need eneseväljendusviisid sageli kummalised. Muidugi saaks midagi paremat välja mõelda, aga tema jaoks on varastamine lõbus ja no kui vend suudab puhtalt lennusimulatsioonide mängimise ja manuali lugemisega neli lennukit varastada, siis respekt selle eest.
|

|
delic
02/09/2010 06:50
|
tubli boiss, varastasid lennuki. respekt
kui mingi 10 aastane su auto peaks ära ajama ja siis selle hunnikusse sõitma ning pärast räägib, et vaatas a-rühma, kas siis ütled ka talle, et respekt vana oled. ise kohe nii õppisidki autosid varastama? väga lahe. "ants, too kaamera. teeme selle väikese võrukaelaga pilti. all good, väike mathafaka". ja elu läheb edasi
|

|
ELECTRICO
02/09/2010 07:54
|
delic:
tubli boiss, varastasid lennuki. respekt
kui mingi 10 aastane su auto peaks ära ajama ja siis selle hunnikusse sõitma ning pärast räägib, et vaatas a-rühma, kas siis ütled ka talle, et respekt vana oled. ise kohe nii õppisidki autosid varastama? väga lahe. "ants, too kaamera. teeme selle väikese võrukaelaga pilti. all good, väike mathafaka". ja elu läheb edasi
:D
Autoga ei ole võimalik kilomeetrite kõrguselt alla kukkuda, peale selle on auto käivitamine tunduvalt kergem ja vähem julgust nõudev tegevus. 10 aastaselt sai isegi juba autoga sõidetud, nii et ei arva, et see mingi tuumafüüsika oleks. Jah, lennuki varastamine külmalt (korduvalt) on minu jaoks muljetavaldav tegevus, tee, mis tahad.
|

|
ELECTRICO
02/09/2010 09:56
|
Sinu arust on debiil, aga IQ testi järgi mitte.
|

|
Taurus
02/09/2010 09:59
|
Varas jääb vargaks, seda ei saa kuidagi respektida.
Mul sõbral ka ülikõrge IQ, aga tema õppis varastamise asemel hoopis piloodiks.
See on respekt.
|

|
ELECTRICO
02/09/2010 10:00
|
Kui on geniaalne vargus, siis minu jaoks vahet ei ole. Kui sa ikka mingi julma skeemi välja mõtled, kuidas rängalt pappi rotti lasta, siis minu jaoks on see muljetavaldav. Ei ole selline moraalijünger, kes ütleks, mis on õige ja mis vale.
|

|
delic
02/09/2010 10:06
|
ELECTRICO:
Kui on geniaalne vargus, siis minu jaoks vahet ei ole. Kui sa ikka mingi julma skeemi välja mõtled, kuidas rängalt pappi rotti lasta, siis minu jaoks on see muljetavaldav. Ei ole selline moraalijünger, kes ütleks, mis on õige ja mis vale.
mind ka kohe huvitab, kuidas see geniaalne on, et ta kinni läks selle eest?
toon sulle ühe näite geniaalsest vargusest. tüübid värvisid panga ees oleva pingi ära, et keegi sinna ei istuks. siis läksid panka tühjendama. pealtnägijaid polnud.
see, et sa paljajalu kuskil kortereid või maju tühjendad, pole midagi geniaalset
|

|
ELECTRICO
02/09/2010 10:06
|
Esiteks ma ei rääkinud ainult sellest lennukivargusest. Võtame ükskõik, mis skeemi. Teiseks ta jäi vahele pärast 60 autot, kahte kiirpaati ja nelja lennukit, suht geniaalne minu meelest. Kolmandaks, kurikamehe näide on täiesti debiilne, tegemist oli mingi hälbega tüübiga, kes ise lobises välja, et ta kurikamees on sellele naisele, keda ta viimati vägistada proovis. Neljandaks, kas Robin Hood, Jesse James, Bonnie ja Clyde on ka teie jaoks läbi-lõhki antikangelased, debiilikutest vargad?
|

|
ELECTRICO
02/09/2010 10:07
|
delic:
mind ka kohe huvitab, kuidas see geniaalne on, et ta kinni läks selle eest?
toon sulle ühe näite geniaalsest vargusest. tüübid värvisid panga ees oleva pingi ära, et keegi sinna ei istuks. siis läksid panka tühjendama. pealtnägijaid polnud.
see, et sa paljajalu kuskil kortereid või maju tühjendad, pole midagi geniaalset
Aga see on ju siiski vargus, kõik vargad on debiilikud ju teie arust.
|

|
delic
02/09/2010 10:12
|
robin hood on suuresti ikkagi fiktiivne tegelane. jesse james oli tavaline pätt, kes sai legendiks täna reetmisele ning bonnie ja clyde on üleromantiseeritud tegelased. clyde oli jõhker mõrvar, bonnie, kes üheski röövis ei osalenud, süütu surmasaaja. täiesti seosetu minu arust
|

|
delic
02/09/2010 10:14
|
ELECTRICO:
Aga see on ju siiski vargus, kõik vargad on debiilikud ju teie arust.
sa tahtsid midagi geniaalset. need mehed ei jäänud vahele, ei ole siiani jäänud. sinu hipist murdvaras istub kinni hetkel
|

|
ELECTRICO
02/09/2010 10:16
|
morphact:
need on väljamõeldud tegelased :D
Aga Harris-Moore ei ole :D
|

|
ELECTRICO
02/09/2010 10:17
|
delic:
sa tahtsid midagi geniaalset. need mehed ei jäänud vahele, ei ole siiani jäänud. sinu hipist murdvaras istub kinni hetkel
90% läheb kinni, igal asjal on oma hind, see on loogiline. Ma ei tea ühtegi tüüpi, kes oleks nii külma närviga, et ärandaks oma teadmistega üksi neli lennukit, nii et see räägib enda eest.
|

|
bellanoora
02/09/2010 11:13
|
kui kõrge IQ tal siis on?
|

|
kikas
02/09/2010 11:59
|
yle 9000
|

|
bellanoora
02/09/2010 12:05
|
vaieldamatult
|

|
sistah
02/09/2010 12:05
|
haha kikas :)
|

|
ELECTRICO
02/09/2010 12:15
|
Väidetavalt kolm punkti vähem kui Einsteinil, kuigi ta ei ole lõpetanud keskkooli.
http://www.maxim.com/tv/articles/87...can-outlaw.html
|

|
|
|