|
| |
 |
| Author |
| Thread |
|
 |
|
Infarkt
08/02/2012 17:22
|
Küsimustik filmide kohta
Palun ühendage 1min oma ajast, et täita see küsimustik
http://www.makesurvey.net/cgi-bin/s...18E003E82202105
|

|
ELECTRICO
08/02/2012 21:03
|
Kallis Haver, sa oled tore poiss, aga kaks viimast küsimust olid nii sitad, et ma canceldasin kogu faking küsituluse. Kolmas oli mingi mendi küsimus, mingi kuradi reziimimaiguline ebavajalik ja neljas oli vapsee debiilne, head ööd.
|

|
delic
08/02/2012 22:02
|
lolz, mul oli mingi sarnane teema. poole küsitluse pealt lõpetasin ära
|

|
Infarkt
09/02/2012 11:20
|
haha
|

|
drum
10/02/2012 10:23
|
huvitav küll aga ma ka katkestasin selle poole pealt ära.
|

|
Andre
10/02/2012 12:08
|
mul oli küll pohui, täitsin ikkagi ära ja panin, et 1 rubla võin filmi eest maksta küll (seda tingimusel, et TPB-s seda pole) :D
Kui rohkem nõutaks ja tasuta kuskilt ka ei saa, siis ma hakkan pigem ise juba kino tegema selle raha eest...
|

|
phibbs
11/02/2012 00:35
|
3. Kuidas vaatate filme kodus ?
kuna ma filme praktiliselt üldse kodus ei vaata (ainult kinos), siis tahaks vastata
et ei vaata kodus filme.
aga ma olen sellega vaikselt harjund, et kõik ei ole alati minu jaoks loodud ja lille line
nagu see ankeet (mis siiski lõpus osutus lahedaks, allpool jutustan miks)
see on see värk, et kuna ma olen omast arust programeerija, ja tahtsin vaadata mis
juhtub vajutades submitile, siis sain meeldiva üllatuse osaliseks, et minu ankeeti ei
olegi tagasi lükatud, vaatamata osade linnukeste panemata jätmisega
käed värisesid ja hinges oli kartus, et sealt tuleb miskine kiri nagu tavaliselt
registreerimisvorme täites, et ei kõlba too ja see jne...
edasi tekkis mul idee juba kustutada firefoxi küpsised ja täita veelkord
sama ankeet, et ma asjas rohkem kaasa rääkida saaks..
kokkuvõttes on mu arvamus see, et pmst saaks selle küsitluse suht täiega ära omada
tehes scripti mis ntx jääbki mul siin ntx ööseks postima andmeid, iseasi kas keegi
seda teha viitsib, vbl isegi viitsiks kui mul üks asi poleks täna siin juba juhet nii kokku
ajand et ei viitsigi enam midagi kodeerida.. see-selleks, aga suht tavaliselt on siukstele
väiksetele ankeedikestele selle pärast kasulik toppida siuke vidin nagu captcha, et vältida
skriptiga sisestamisi...
niiet tasub järele mõelda, kuivõrd usaldusväärne on üldse see statistika, kui ma saan
sisestada 1 annet multi arv kordi
|

|
|
|
| |
 |
|  |