::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > Matemaatika ja loogika topic
Pages (6): « 1 2 3 4 5 [6]    
Author
Thread    Post A Reply
ELECTRICO
13/03/2008 22:12

sistah:
mis on xanax? 8|

aasta suurim IRW ja hämming by ELECTRICO :D:D:D
Edit/Delete Message Reply w/Quote
ELECTRICO
13/03/2008 22:39

ahsoo
sistah
14/03/2008 01:36

ELECTRICO:
aasta suurim IRW ja hämming by ELECTRICO :D:D:D

sa ikka said aru et ma kysisin seda sarkastiliselt tauruse käest, kuna ta ei paistnud seda teadvat misasi on xanax.. niiet aasta suurim irw right back into your face, mister möödalugeja
ELECTRICO
14/03/2008 09:02

Kle ausalt öeldes ma ei süvenenud jah, irw vastu võetud.-
inZtance
14/03/2008 10:09

Eastsider:
Alprazolam, also known under the trade names Xanax and Niravam, is a short-acting drug of the benzodiazepine class used to treat moderate to severe anxiety disorders, panic attacks, and as an adjunctive treatment for anxiety associated with clinical depression.

Antidepressant siis.

antidepressant küll pole, rahusti on. antidepressandid on veits teine teema
phibbs
14/03/2008 19:28

manti depressandid
phibbs
14/03/2008 19:48

haha :D keel väändub nii kuis mühiseb... varsti savisaargi oma plogis räägib kui kosmo teemaks tal ära kiskus kui juti sisse lohistas …∂
skyzer
11/05/2008 18:16

(A+B+C')(B'+C+D')(A'+C'+D')(A'+B+D)
keegi saaks aidata sellist MKNK lihtsustada DNK kujule?
skyzer
11/05/2008 21:36

pmst vaja sulud avada ja lihtsustada, see on muidu booleani algebra... no ja ütleks et X ja X' on vastandväärtused,,, et ehk kui sulgude avamisel tuleb AA'B'D siis A*A'=0 ja selle kogu vastus on 0 siis...
praegu pusin selle kallal juba niipalju tehtud:
A'BC+A'BD'+BD'+A'BCD'+BCD'+A'BCD+AB'C'D'+AB'C'D+ABCD'+ABC'D'+A'B'C'+BC'D'+A'B'C'
+A'B'C'D+B'C'D'+AB'C'D'+A'BC+A'BD
skyzer
11/05/2008 21:51

jah, natuke teistsugune
http://en.wikipedia.org/wiki/Boolea...introduction%29
siin sellest infot, ja peab kasutama neid seadusi mis seal antud Monotone laws... aga x-ide ja y-te asemel on mugavam ABCD kasutada...
näiteks ka A+A=A (ehk kehtib siin 1+1=1)
ning A+1=1 ja siis A*1=A
Dave Wood
11/05/2008 21:57

krt meil oli see DNK eelmine semester, enam ei mäleta mitte midagi sellest : S
skyzer
11/05/2008 22:10

mul ka muidu, aga sügisel eriti ei õppinud, ja praegu õppejõud õnneks lubas ka esitada
skyzer
11/05/2008 22:12

hetkel muidu niikaugel:
A'BD'+BC'D'+A'B'C'+B'C'D'+A'BD+BD'+BCD'+A'BC+AB'C'D+A'B'D'
peab vist reegleid nr 10 ja 11 kasutama
A+AB=A ja A+A'B=A+B

Lõppvastus peaks muidu selline tulema A'B'C'+A'C'D'+A'BC+BCD'
skyzer
05/11/2008 14:08

hmm keegi saaks päästa, juba asi ammu ununenud, ei mäleta kuidas täpsemalt teha:

Leida määramispiirkond
Marinaa
05/11/2008 14:11

öööö logaritmid :D ööööök
sistah
06/11/2008 01:07

selle esimese veel teeks kuidagi 2ra kui vanad mata vihikud lahti lykata ja valemid yles otsida, kuid see teine on kyll juba next level shit, sellele ma vist koolis kah pihta ei saand :D
phibbs
15/03/2009 12:15

1 ja 7 on ikka nii lihtsalt võimalik segi ajada...
ntx mulle kanti 1 kilo ainult palka kuigi lubati 7,
siuksed väiksed asjad häirivad, kahju et numbrid on mõnes mõttes ebakvaliteetsed, et nende vaheline liidetised ja lahutised on väga väikse tõenäosusega ka suurte tehingute puhul võimalik sassi ajada... ntx mu üks tuttav kandis ühele 4 kilo eksole aga kõige lambim oli et see raha seisis tal pärast kontol ikkagi edasi...
kristjan
15/03/2009 13:22

phibbs:
1 ja 7 on ikka nii lihtsalt võimalik segi ajada...
ntx mulle kanti 1 kilo ainult palka kuigi lubati 7,
siuksed väiksed asjad häirivad, kahju et numbrid on mõnes mõttes ebakvaliteetsed, et nende vaheline liidetised ja lahutised on väga väikse tõenäosusega ka suurte tehingute puhul võimalik sassi ajada... ntx mu üks tuttav kandis ühele 4 kilo eksole aga kõige lambim oli et see raha seisis tal pärast kontol ikkagi edasi...

:D siuke jutt v :D eino leino mul korteri omanik kunagi käis pinda,et tema käis pangas ja krt ei ole ikka näha et ma oleks talle raha kandnud.. ma ytlesin vastu et tra ma käisin ka rsk pangas ja mullle pole ka keegi midagi ylekandnud :P jagamae sama saatust :D jne
kristjan
15/03/2009 13:24

Re: Matemaatika ja loogika topic

Spectral:
Veel vaheldust topicutesse.
Siia igast' huvitavaid matemaatilisi mõistatusi ja algoritme ja üldse loogilisi asju :D

nii...ok kas keegi oskab sellise sequenci põhimõtte leida:

1
11
21
1211
111221
312211
13112221
1113213211
31131211131221

kuidas on eelnevast reast saadud järgmine? minu arust päris kaval.

no nagu täiesti mitte huvitav ;)
GillBates21
06/04/2009 13:58

eeldus 1: isik1 saab midagi isik2-lt midagi ja ütleb talle "jään sulle elu lõpuni võlgu".
eeldus 2: isik2 on põhimõtteliselt huvitatud et võlad saaks tasutud.
eeldus 3: elu lõppedes kustutatakse võlg automaatselt.
järeldus: isik2 on huvitatud isik1-e elu lõpust.
üldistus: isik, kellele on palju öedud "jään sulle elu lõpuni võlgu" on põhimõtteliselt huvitatud paljude isikute surmast (elu lõpust).

loogika vaatenurgast nagu peaks olema korrektne?

EDIT: Confi soovil lisatud eeldus 3. :P
Conflict
06/04/2009 14:10

vaja oleks täpsustada, kelle elu lõpust jutt käib
samuti, mis juhtub peale elu lõppu? kas mkakstakse siis võlg ära või lastakse üle
GillBates21
06/04/2009 15:00

Conflict:
vaja oleks täpsustada, kelle elu lõpust jutt käib
samuti, mis juhtub peale elu lõppu? kas mkakstakse siis võlg ära või lastakse üle

soovitud täpsustus: jutt käib selle elu lõpust, kes ütles "jään sulle elu lõpuni võlgu"; eeldame, et elu lõpp tähendab automaatset võla kustutamist.
dr3xl
06/04/2009 15:03

hambad on muidugi siis, kui oled suutnud mõne järglase treida, kellel tekib valik, kas võtta su pärandus koos võlaga endale või keelduda mõlemast.
Catastroфиck
06/04/2009 15:39

imo on see suht mõttetu teooria sest väljendit "jään sulle elu lõpuni võlgu" ei kasutata nagu otses tähenduses.

aga muidu sellisele loogikale baseerudes sovitaks minna panka ja võtta räige laen ning kui kõik paberid korda aetud, tõused püsti ütled "aitähh! ma jään teile elu lõpuni võlgu" ja sirutad oma käe välja ning surud seejärel pangametniku kätt.
ja siis pärast kui pole midagi tagasi maksnud ja kohtukeiss tuleb, siis õigustad ennast et no türa küll, ültesin ju et jään elu lõpuni võlgu teile ja kätt surusime kah veel selle peale.

ma usun et töötaks küll.
ELECTRICO
06/04/2009 15:41

(Y)
GillBates21
07/04/2009 14:00

tegelikult huvitas mind ainult et kas see on loogiliselt korrektne... reaalsusega pole siin midagi tegemist.
   Post A Reply
Pages (6): « 1 2 3 4 5 [6]