::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > Tervise teema
Pages (6): [1] 2 3 4 5 6 »    
Author
Thread    Post A Reply
ELECTRICO
16/10/2007 14:41

Tervise teema

Nüüd hakkab haiguste hooaeg kätte jõudma ja siin topicus võivad kõik oma tervisemurede üle kurta. Kõik haigused, valud ja muud sellised värgid.
Endal kammimisest tervis nii putsis, et jube olla kohe. Sellised maovalud, et jube pluss vahepeal tõmbab lambist pildi umbes sekundiks eest ära. Pea valutab eriti imelikust kohast, nimelt kuklast. Kuradi sitt, tuleb hakata piiri pidama, serotoniin ja dopamiin on ka nii nullis,et tuju on ka väga sitt.
Edit/Delete Message Reply w/Quote
MorganLeFay
16/10/2007 15:06

mul valutab ka vahest pea kuklast nagu :o
et väga imelik indeed.
skyzer
16/10/2007 15:08

mul paistab k6ik korras olevat, aga ainult eelmine n2dal kylmetasin 2ra, et pidevalt peale trennidushi l2ksin m2rja peaga v2lja ja tuul puhus l2bi ning sain keskk6rvap6letiku ja reede 88sel konkreetselt aitasin sellele kaasa kui k2isin v2ljas aint s2rgis,,, praegu esimest korda elus 6gin antibiootikume, 3 p2eva veel syya neid... valu enam nii tugev pole nagu oli laup2eval, loodan et hakkab yle minema
Taurus
16/10/2007 16:25

Tervis on täiesti korras ja kui peakski midagi kogemata külge saama, siis Mõtlen end terveks :)
Mierda
16/10/2007 16:31

mul ka see kuklavalu, see võib arvuti taga istumisest olla ehk?
RaX
16/10/2007 16:47

neljapäeval läksin mingi 10-st magama, et reedel normaalselt puhanud oleks, tervis oli täitsa ok.

2 ajal ärkasin lampi üles, kurk valus, ok magan edasi, hommikul ärgates valutas jubedalt pea. 20 minti hiljem hakkas lootusetult külm ja oli veelgi halvem olla.
38,5 palavik, nohu ega köha polnud

edaspidi läks asi toredalt, pea valutas jõhkralt, sõin igast vitamiine ja asju sisse, vahelduva eduga kütsin ka paratsetamooli, millest oli korraga abi 20-ks minutiks.

järgmine päev oli endiselt suht halb enesetunne.

täna on juba enamvähem hea olla.
ELECTRICO
16/10/2007 17:06

Mierda:
mul ka see kuklavalu, see võib arvuti taga istumisest olla ehk?

Täiesti välistatud. Esiteks ma ei istu eriti palju üldse arvuti taga, ainult tööl. Peale selle on see minu arust seotud kuidagi tasakaaluelundiga, sest mul on see kuklavalu alati peale kammimisi ja kordinatsioon on väga imelik.
ELECTRICO
16/10/2007 17:08

Taurus:
Tervis on täiesti korras ja kui peakski midagi kogemata külge saama, siis Mõtlen end terveks :)

Kuule ära aja mind rohkem närvi selle kuradi mõtlemise jutuga, putsi ma peksan sul nahad kinni, kas sa siis mõtled ka ennast terveks???
Okei, see oli veidi radikaalne näide, aga enda terveks mõtlemine on täielik bullshit jutt. Kui sul on ikka maohaavad, vähk või HIV, katk või kes tea, mis veel, siis mõtle ennast kasvõi jumalaks, aga kärvad ikka.
Catastroфиck
16/10/2007 17:26

Varsti heliseb ka sinu uksekell ninge ukse avades vaatab sulle vastu Taurus kes täna ainult 14.90'ne eest müüab sulle eksklusiiv meditsiiniõpiku "Mõtleme ennast terveks".

Its serious now man.
ELECTRICO
16/10/2007 17:39

phenS:
Varsti heliseb ka sinu uksekell ninge ukse avades vaatab sulle vastu Taurus kes täna ainult 14.90'ne eest müüab sulle eksklusiiv meditsiiniõpiku "Mõtleme ennast terveks".

Its serious now man.

IRWWWWWWWWWWWWWWWWW
swompy
16/10/2007 18:04

Kui tripper välja jätta on tervis muidu korras ja kurta ei saa.
DeeJott
16/10/2007 18:06

phenS:

Its serious now man.

ohtlik
ELECTRICO
16/10/2007 18:17

Tra ma ei suuda ära irvitada seda. "Mõtleme ennast terveks". Sellele võiks järgneda osad "Mõtleme ennast pilve", "Mõtleme ennast ookeaniks" ja "Mõtleme endal kõhu täis special edition Somaalia keeles".
inZtance
16/10/2007 18:23

hahaha:D mõtle sellele, taurus;)
skyzer
16/10/2007 18:25

t2itsa l6pp kui naljakas :D
Catastroфиck
16/10/2007 18:49

Järgmine õpik :D
MorganLeFay
16/10/2007 18:54

mõtlesin omal jala otsast ära :S
Catastroфиck
16/10/2007 18:57

Ma saan väga hästi aru mida nii Taurus kui ka sina mõtlesite aga et sellised "oskused" vajavad "veidi" khm õppimist. Suva dnbfoorumi jüngrivad pilluvad mingeid umbkaudseid lauseid.. see on lihtsalt noh nauru väärt. Ja mis üldse "haigeks mõtlemisse" jne puutub siis its called human psychology, yoyo.
Taurus
16/10/2007 19:54

luv you all:D:D
tglt see algtekst oli palju pikem, a kustutasin enamuse ära:D

Ma saan väga hästi aru mida nii Taurus kui ka sina mõtlesite aga et sellised "oskused" vajavad "veidi" khm õppimist.

ainult phens sai aru
5+
(p.s just seda ma tahangi edasi arendada)
jyrta
16/10/2007 19:58

phenS:

Its serious now man.

wtf hahah
Taurus
16/10/2007 19:59

IRWW jah küll
sistah
16/10/2007 20:05

Re: Tervise teema

ELECTRICO:
Nüüd hakkab haiguste hooaeg kätte jõudma ja siin topicus võivad kõik oma tervisemurede üle kurta. Kõik haigused, valud ja muud sellised värgid.
Endal kammimisest tervis nii putsis, et jube olla kohe. Sellised maovalud, et jube pluss vahepeal tõmbab lambist pildi umbes sekundiks eest ära. Pea valutab eriti imelikust kohast, nimelt kuklast. Kuradi sitt, tuleb hakata piiri pidama, serotoniin ja dopamiin on ka nii nullis,et tuju on ka väga sitt.

second that..selline tunne,et lagunen lihtsalt laiali varsti.. palun piiri! :)
Neurowobble
16/10/2007 20:13

vanad reivitaadid ja -memmed saavad kokku foorumipingi peal ja kurdavad, kus kellel misasi valutab :)))
karu
16/10/2007 21:33

Taurus:

word
karu
16/10/2007 21:34

ja see töötab
Taurus
16/10/2007 21:46

ei ütle midagi:D
Taurus
16/10/2007 21:48

Kui sul on ikka maohaavad, vähk või HIV, katk või kes tea, mis veel, siis mõtle ennast kasvõi jumalaks, aga kärvad ikka.

IRW, loomulikult electrico, ega ma loll pole:D
Geneetilised haigused ja iseenda süül tekitatud probleemid jätaks välja üldse mängust ;)
Taurus
17/10/2007 07:30

Ei ole punkti veel:P

Ma ise ei uskunud loomulikult ka sellist värki, aga mis arvamust muutis, oli üksainus lause, edasi genereerisin ise ja see töötab, minu puhul vähemalt küll.
Ja no ei tulnud ise selle peale üldse.

See lause oli: Ära saada kunagi negatiivseid signaale valutavale organile
jyrta
17/10/2007 07:40

mis seal vahet on,mis haigus sul on sured maha nagunii ju,oled terve või mitte
Taurus
17/10/2007 07:41

ka õige
   Post A Reply