| Author |
| Thread |
|
 |
|
GillBates21
17/03/2008 18:57
|
tulevikus sööd seda mida just tahad... annad printerile korralduse ja see teeb sulle toidu valmis.
|

|
Side Note
18/03/2008 06:38
|
:S vaeseke...
|

|
sistah
18/03/2008 06:53
|
phibbs:
lämbund rott pasteedis lõunaks norm :D
AAAAAAAAAAHAHAHAAAAAAAAA :)))
|

|
phibbs
18/03/2008 13:41
|
delicatesso :)
|

|
Taurus
18/03/2008 15:50
|
1 Fibonacci võileib ja aatomi saiake
lehmapiim
|

|
Katzy
18/03/2008 19:57
|
mac and cheese otse amjeerikast ja reeses peanutbutter cups...oi blääd kaua ma nendest veel olin unistanud:D
|

|
kemal1
19/03/2008 05:24
|
võikusid vitsutan täna hommikul vahelduseks, kohvi peale
|

|
squt
19/03/2008 13:25
|
terve päev söön ästi palju šokolaadi... mnjam
|

|
BREAKtheCORE
19/03/2008 19:26
|
spagette sealiha ja tomatikastmega
praegu on juustuvorstitomatisaiad ahjus
|

|
fooptool
23/03/2008 10:32
|
mille jaoks üldse mingit synthetic toitu süüa...
kui meil kasvab plenty of stuff around us nagu...
mnjaa...laksin ka täna ommikul võikusid...
ja või on ka ikka proper seal peal...tere või/82%rasvasisaldusega...margariin sakib,mõttetu teema välja mõeldud..1 sõber rääkis,luges et margariin on actually u sama tervislik kui süüa plastmassi...litsalt unnik rasvast keemiat.mitte et plastik rasvane nüüd oleks,aga jah proper või, nii proper kui ta veel on meie toidutööstuses on ikka parim valik,parim hind ka mudugi...200g maksab üle 20 eeq =S
aga olen siuke inimene kes toidu pealt küll kokku ei oia..tahan ästi süüa ja kauba hind ple eriti oluline,enamasti isegi ei vaata hinnasilti...1kord mudugi juhtus ea asi ka...
mõtlesin pastat teha ja siis tsekkisin parajasti millist parmesani juurde osta...vaatasin et oh genuine italian parmesan...hinda ei vaadand mõtlesin et ega ta palju rohkem ei maksa kui see eesti oma...
hehe...mingi u paarisaja grammine jupike seda asja maksis üle 150 eeq =D
ma veel mõtlesin esiti et mis värk on et arve nii suur et nagu veini ka ju ei ostnud jms...siis otsustasin tsekki korraks tsekkida...aga noh see oli ikka sitaks ea juust ka...
joogiks on kohvi täna ommikul
1 küsimus:
kes shoppab toitu millises poes/ketis ja miks?
uvitav teada litsalt....
isiklikult kaubamaja v selver....kuigi tglt suured poed ei meeldi siis nendes kohtades on lai valik...alati värske kraam ja igale maitsele midagi...noh mul partnerkaart ka niiet ei maksa oma kauba eest rohkem kui nt comarketis ostes =)
|

|
delic
23/03/2008 10:39
|
ma sõin kaks siidrit ära
|

|
delic
23/03/2008 10:42
|
selku põhiliselt. kodule kõige lähedamal ja üldjuhul pole järjekorrad seal ka kõige hullemad. prisma kassad enamasti ei tööta ja isegi tipptunnil on seal alati eriti pikad järjekorrad. rimi ei lähe, sest seal saab hindadega nii hullult petta alati.
|

|
fooptool
23/03/2008 10:46
|
mnjaa...rimist sai ainult ead keeramistubakat varem..nüüd ple seda ka enam...
ja minuarust ka on nagu kallim pleiss natuke
a selver ja kaubamaja on kollasedpäikesevärvirõõmsadostukohad
=P
|

|
delic
23/03/2008 10:50
|
kaups mulle ei istu, seal pole liikumisruumi. väikesesse ruumi on palju riiuleid pandud
|

|
Side Note
23/03/2008 13:49
|
eeldades ,et kõik siin Tlna toidupoodidest räägivad -siis jah Kaubamaja Toiduosakond on kahtlaselt kitsik ja umbe inimesi täis suht pidevalt ja hinnad on ka kindlalt kallimad ,kui mõnes teises poes.
|

|
phibbs
23/03/2008 14:07
|
eks siis mine trollipargi kohvikusse saiakesi nosima kui sulle kaubsis ei kõlba ! :D
|

|
Side Note
23/03/2008 14:37
|
seal võiks väikse moosika pintsli panna küll ,ühined ?
|

|
phibbs
23/03/2008 15:31
|
kle ega ma sul mingi ühisteenused pole :D
aga moosi võix panna küll :)
|

|
fooptool
23/03/2008 20:41
|
hehhe...
ega trt kaupsis ka väga palju ruumi tglt ple...suht täis,aga nii palju kui mäletan siis tln kaups on küll tõesti sittakanti kitsas labürint...et trt nii ull nagu ple...
aga ikkagi valik on lai jne...ja selkus ka...ja kui oled partner =D
siis ei maksa rohkem =P
õhtusöögiks oli kartul indiapärases kastmes koos ingveririisiga
nüüd jooks veel tassikese rohelist teed...chai 2 b specific
ja siis unele...
|

|
phibbs
25/03/2008 12:33
|
süstisin sardelli majoneesi, ning hoidsin sardelli suus circa 5 minutit
siis võtsin suust välja ja pigistasin majoneesi endale näkku :)
|

|
jyrta
25/03/2008 13:47
|
munninälg oli peal vä :D
|

|
phibbs
25/03/2008 14:03
|
ei irw see on lihtsalt siuke kokkade mäng :D
kokad ju ikka alatasa improviseerivad et mingeid uutseid toite ja toitlustust arendada ja uusi nippe mida toiduga teha välja mõelda :D
|

|
Side Note
25/03/2008 14:56
|
jyrta:
munninälg oli peal vä :D
hahah ,just -phibbs miks sa sardelli seest(mida ennem suus oled hoidnud) endale majoneesi näkku pigistad? Kas see ka sümboliseerib "kokkadele" midagi? Üks mäng veel siis vahvatele "kokapoistele" - küpsetage ise üks vorst - enne ahju panekut lisage sisse juust ,seejärel hoolega kinni mätsida ,et väärt kraam niisama välja ei voolaks. Kui valmis on -siis mänguvõlu on selles et kuum juust tuleb ilma käte abita vorstist välja imeda!
|

|
jyrta
25/03/2008 15:03
|
head isu
|

|
ELECTRICO
25/03/2008 15:07
|
on jah cockide mäng :D
|

|
phibbs
25/03/2008 15:27
|
okei okei no krt ma ei tea tunnistan üless ma ei tea sardellid on mul alati hinge läind... eks teil ole kahh omad veidrused ... nii kui krt arbuuse näete kohe mõtlete et oohh kus oleks tore neid lakkuda...
kas pole nii =? :D
|

|
phibbs
25/03/2008 15:31
|
l6igake arbuusidesse väike ümmargune auk ning toppige neisse redised sisse... imege kogu see mögla 3 liitrise süstlaga arbuusist välja, võtke redised korraks ära ning kallake piima täis... tehke redistesse kruvikeerajaga väiksed augukesed.. ning asetage arbuusinibukohtadele tagasi...
hiljem võib arbuusid lauale tuua piimakannude asemele... arbuusi kallutades saate piima kallata endale
|

|
BREAKtheCORE
25/03/2008 16:59
|
Mingit india toitu kütan praegu näost sisse :P
|

|
fooptool
26/03/2008 14:07
|
lihtne poiss
tatart keevitasin endale...
natuke punast pestot ka sisse...ja ube juurde =P
sitaks kiiresti kõht putru täis...
:P
|

|
fooptool
26/03/2008 20:23
|
kle phibbs
ead retseptid
mnjaa...eelnes siis topicus 'mida te täna j6ite'
ehk siis korkisin veini lahti...
ja hakkasin vaikselt pokaalikaupa endale sisse valama...
samas valmistasin karri-ananassi pasta...juustune koorekaste...natuke oliive ja paprikat ka...lihtuses peitub võlu
no ja siis katsin ilusti laua...vein küülerisse ja laksisin pannitäie pastat/ehk siis wokpann oli triiki pastat täis/ ja natuke värsket salatiti veel kõrvale...ja pudel ead veini ka juurde...vahel on mõnus end nii hellitada eade asjadega...
nämm nämm
|

|
|
|