| Author |
| Thread |
|
 |
|
phibbs
11/02/2012 01:08
|
kompuuter ja sina
kirjutage siia,
mida te arvutiga kõige rohkem teete?
(peale dnb foorumi sirvimise, heh)
kribage ntx mis arvuti teil on ja üldse igast arvutiga seonduvat jne..
|

|
phibbs
11/02/2012 01:42
|
ahh putsi... it meeste raju läbu juba räägib arvutitest :D:D:D
|

|
ELECTRICO
11/02/2012 20:30
|
mul on mingi juust 300 naelane läpakas ja sitt nett, nii et ma pmst loen uudiseid jafoorumeid, tõmban filme ja jakuulan muusikat ja phippsi lolli juttu loen ka.
|

|
phibbs
12/02/2012 02:29
|
no ma varsti targenen ära kahh vbl...
tglt olen ise kahh märgand et kuidas ma nii loll olen, aa siis ma ikka üritan asja fixida ja endale
hullemat tarkust manuaalidest pähe tuupida
täna mind hämmastas tglt see, et avasin ühe jaanuari keskel niisama oma lõbuks ühe vanadest saastadest kokku "liimitud" musa projekti ja fakk nagu isegi see oli meeles et ühel instrumendil
volyme oli 98, mitte 80 nagu defauldina proge pakub.. krdi lamedalt oleks see vbl kõland
kui ma ei oleks uusi noote 98 peale vändand.. vanasti ma ei oleks selle peale tulnd igatahes..
tra ja kuidas see mul üldse meeles on, et mingisuguse lambi kanali nootide volyyme on pandud
98, imelik
aa see on siit foorumist küll puudu, et keegi ei arutle musa producemisega kaasnevate asjade
üle.. selle jaoks peaks küll eraldi topic olema
|

|
Radical
12/02/2012 07:01
|
produucimisega kaasnevad probleemid ja plussid:
unehäired, ala toitumus, väsimus, nägemise moondumine,paranoilisus,inspiratsioon,teotahe,eneseväljendus ja teadlikkus muusikast :)
|

|
Ojamees
12/02/2012 17:37
|
nägemise moondumine - mul läheb mixides ka pilt virvendama/uduseks lambist. Kuidas seda nähtust nimetada ?
|

|
Radical
12/02/2012 20:53
|
seda saab nimetada näiteks liig keskendumiseks__ala kui vaatad yhte kohta kaua, noh nii näiteks 10h järjest__ja kuna sa sel vahtimise ajal suhteliselt vähe silmi pilgutad, siis kipuvad silmad väsima ja silma limaskest kuivama ;)
|

|
kain
13/02/2012 13:15
|
Ojamees:
nägemise moondumine - mul läheb mixides ka pilt virvendama/uduseks lambist. Kuidas seda nähtust nimetada ? seda nimetatakse juppide s88miseks, sitaks 2ge on nuppe kangutada nii, vahest vajutad lauast ka m88da
|

|
Radical
13/02/2012 17:26
|
kain:
seda nimetatakse juppide s88miseks, sitaks 2ge on nuppe kangutada nii, vahest vajutad lauast ka m88da
i agree, reeglina produucimise puhul esinevatest probleemidest võid vastuseid otsida mendileejevist :D
|

|
kristjan
13/02/2012 22:26
|
ka selle topicu alus peittub mendeleejevis endas!
|

|
Ojamees
14/02/2012 16:43
|
Radical:
seda saab nimetada näiteks liig keskendumiseks
Midagi sellelaadset see ilmselt on jah... mulle tundub et kuulmisele kasutatakse enamus aju ressurssi ära ja sellepärast läheb pilt häguseks. (kui vaja võin kohe selgeks zoomida) Aga kui tagasi muusikasse süvenen, siis tõmbab jälle zoomi vigaseks. Ka kaine peaga...
RAMi vähe vist
|

|
phibbs
02/03/2012 22:44
|
prillid peaks aitama, tuleks aga arvestada, kaaluda paar suurusjärku prillomeeterskaala järgi suuremate prillide soetamist
Radical:
seda saab nimetada näiteks liig keskendumiseks__ala kui vaatad yhte kohta kaua, noh nii näiteks 10h järjest__ja kuna sa sel vahtimise ajal suhteliselt vähe silmi pilgutad, siis kipuvad silmad väsima ja silma limaskest kuivama ;)
|

|
ELECTRICO
04/03/2012 13:19
|
eriti hästi aitavad päikseprillid või siis kõige paremini ravivad liigkestendumist need valged kanye westi prillid.
|

|
Infarkt
04/03/2012 14:19
|
no joke ?
|

|
sistah
05/03/2012 11:20
|
haha unt :D