::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > Artiklid meedias, kommentaarid
Pages (103): « First ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... Last »    
Author
Thread    Post A Reply
sistah
20/02/2008 10:16

et oleks perse nagu pi-nokkiol
Edit/Delete Message Reply w/Quote
Catastroфиck
20/02/2008 10:25

ja rrRRrraibe sa ei räägi sellest mitte kellelegi.
sistah
20/02/2008 10:27

kantperse ausõna!
sistah
20/02/2008 10:28

oota misvärk on, artikleid paluks kommentaaridega
Catastroфиck
20/02/2008 10:29

http://www.youtube.com/watch?v=DZucZ7U6quM
sistah
20/02/2008 10:35

hahaaa kõva impro uuspõllul:D

edit: lal, now i get it, jälle ei suutnud ise midagi välja mõelda JAHHH? :D
Catastroфиck
20/02/2008 10:43

iga inimene kes räägib mingit anekdooti edasi on sama näide. get it? ning andekdootidega seoses, näiteks ühele oma tuttavale räägid sa juku anekdoodi, teisele aga mingit absurdikat. sinupuhul kasutasin viimast varienti, eeldades et hindad sarnast huumorit nagu mina aga vahelepeale tekib mingi sinupoole kompleks.

mm ja üldse teadlased kes kasutuavad einsteni avastusi on ikka rämedad wannabed, miks nad ise uut relatiivsus teooriat välja ei mõlnud. või kooliõpetajad, kes kopeerivad meile mingit raamatutarkust, päris hale vä. kurat, tegelikult peaks ju ise kõik välja mõtlema muidu oleme kõik ühed suured koopiamasinad ainult.

ma pole kunagi püüdnud midagi patenteerida, niiet sinu loogika fails yet again.

edit: ning ahjaa põhipoint jäi jälle üldse ära.
ma ei tahagi olla "originaalne" ja võistelda ei fipsi, uuspõllu või mingi kolmanda koomikuga ja teha enda välja mõeldud nalju näitamaks tesitele et ma olen sama hea kui nemad. pigem saab mind nimetada "fänniks" ja antud juhul oligi joke mõte see, et ka sina oled videot näinud ja saad naljast aru aga kuna ei olnud, ei töötanud juba algusest peale.
Matt P
20/02/2008 11:06

Nii haiget asja pole ikka ammu näinud....lihtsalt ei saa aru :S
Sellise väärkohtlemise eest peaks olema seadus, mis rakendab samad meetmed nende inimeste suunas nagu nemad käitusid loomadega...ehk siis vaadake ja mõtisklega selle üle...sick fuck teema!

http://www.postimees.ee/180208/esil...toit/312491.php

Nägin eile veel 1helt taevakanalilt, kuidas sealsamas aeti loomi väikeste tõstukitega taga, sellised nagu ladudes on...sõideti otsa nende harkidega, suruti vastu seinu jne...ebanormaalne...ma ei tea kuidas teile siin selline teema hinge läheb mul tõmbas ikka harja üle pika aja tumepunaseks...
Matt P
20/02/2008 11:13

Matt P:
Sellise väärkohtlemise eest peaks olema seadus, mis rakendab samad meetmed nende inimeste suunas nagu nemad käitusid loomadega...ehk siis vaadake ja mõtisklega selle üle...sick fuck teema!

Nägin eile veel 1helt taevakanalilt, kuidas sealsamas aeti loomi väikeste tõstukitega taga, sellised nagu ladudes on...sõideti otsa nende harkidega, suruti vastu seinu jne...ebanormaalne...ma ei tea kuidas teile siin selline teema hinge läheb mul tõmbas ikka harja üle pika aja tumepunaseks...

"Ettevõte on lubanud kindlustada, et edaspidi kohtlevad kõik töötajad loomi inimlikult".

wtf:D
delic
20/02/2008 14:50

Matt P:

kukesupp võrreldes karuslooma kasvandustega. aastad 3 tagasi sattusin ühele videole ühest kasvandusest, kus pool elusatel loomadel kisti kasukas seljaqs. see oli üpriski võigas.
Taurus
20/02/2008 14:56

"Maalased" muuvi tuleb jälle meelde, pffff
seal oli ka rebasel nahk maas, pilgutas silmi agooniakrampides ja siis üks inimvärdjas kõrval nagu naeris natuke
Kapuuts
20/02/2008 19:56

haha taga targemaks läheb
http://www.elu24.ee/?id=10735
Taurus
20/02/2008 20:02

päris kipa värk:P
ELECTRICO
20/02/2008 20:53

Mida veel :D
Matt P
21/02/2008 06:27

http://www.postimees.ee/200208/esileht/krimi/313098.php

Sellest tüübist kl seda uskunud poleks :D
Kuigi jah paragraf 22 eesti seaduste järgi ei mõista kedagi veel enne kohtuprosessi süüdi...
Taurus
21/02/2008 07:04

Pole vaja muretseda, 4s võim paneb kõik paika
sistah
21/02/2008 10:20

t3h_m0st:
iga inimene kes räägib mingit anekdooti edasi on sama näide. get it? ning andekdootidega seoses, näiteks ühele oma tuttavale räägid sa juku anekdoodi, teisele aga mingit absurdikat. sinupuhul kasutasin viimast varienti, eeldades et hindad sarnast huumorit nagu mina aga vahelepeale tekib mingi sinupoole kompleks.

mm ja üldse teadlased kes kasutuavad einsteni avastusi on ikka rämedad wannabed, miks nad ise uut relatiivsus teooriat välja ei mõlnud. või kooliõpetajad, kes kopeerivad meile mingit raamatutarkust, päris hale vä. kurat, tegelikult peaks ju ise kõik välja mõtlema muidu oleme kõik ühed suured koopiamasinad ainult.

ma pole kunagi püüdnud midagi patenteerida, niiet sinu loogika fails yet again.

edit: ning ahjaa põhipoint jäi jälle üldse ära.
ma ei tahagi olla "originaalne" ja võistelda ei fipsi, uuspõllu või mingi kolmanda koomikuga ja teha enda välja mõeldud nalju näitamaks tesitele et ma olen sama hea kui nemad. pigem saab mind nimetada "fänniks" ja antud juhul oligi joke mõte see, et ka sina oled videot näinud ja saad naljast aru aga kuna ei olnud, ei töötanud juba algusest peale.

oota mismõttes, see oli sarkasm kõigest, doh totulotu :p sina peaks kyll kõige viimane inimene olema, kes minu poste sõna-sõnalt võtab, lal. pisike ämber seekord :)
Side Note
21/02/2008 16:16

phibbs on koomiku tiitli saand endale vahepeal :) kõvv
phibbs
21/02/2008 16:33

krt :D
kui nüüd jan uuspõldu ja mind võrrelda siis ma arvan et ma saaksin ta käest naljaviskamises haledalt pähe...

krt rämedalt tahaks küll ise mingi sipelga tänava elanik olla :D
Catastroфиck
21/02/2008 16:48

sistah:
oota mismõttes, see oli sarkasm kõigest, doh totulotu :p sina peaks kyll kõige viimane inimene olema, kes minu poste sõna-sõnalt võtab, lal. pisike ämber seekord :)

hm püüad äkki jätta muljet et tegid nalja?

sarkasm ieseneset tähendab muidu salvavat pilget aka mõnitus or simply put negatiivset alatooniga torget, positiivset midagi nagu ülteme naljas, selles ei ole :)
Catastroфиck
21/02/2008 16:54

phibbs:
krt :D
kui nüüd jan uuspõldu ja mind võrrelda siis ma arvan et ma saaksin ta käest naljaviskamises haledalt pähe...

krt rämedalt tahaks küll ise mingi sipelga tänava elanik olla :D

hehe nojah ma ei tea kuidas nüüd eesti rahvas reageeriks kui nad top production nt kanal kahest näeksid aga üks neiu ütles kunagi küsimuse peale "millest see video on?" latentsusega "muusika.. tegemisest."
phibbs
21/02/2008 18:06

mis mõttes latentsusega muusika ?
vot see mulle kyll kohale ei jõudnud praegu :D

mingi latency on sees trackide stardi ajas ve ? :D

ma loodan et kanal 2 siis ka näitab toda millalgi :D
Taurus
21/02/2008 19:34

kle ära nüüd liiga keeruliseks ka mine
rahulikult
Catastroфиck
21/02/2008 20:17

irw, ei neiult tuli vastus alles peale väikest latentsusaega ehk nagu mõttepausi vms.

noh kanal2 võiks näidata küll. kreisi raadio lambile tekiks kohe konkurent. võsa pets peaks pillid kotti ära panema sest kõik eesti noored hakkasid top productioni näpunäiteid usnasti vaatama.
Demie
21/02/2008 21:46

Taurus kuule mis värk on siis ? Rahnu läheb kinni ära või on see kõik üks alatu laim ja asjade kokkulattumus
inZtance
21/02/2008 22:21

tal on sitt tähtede seis lihtsalt hetkel:S
delic
22/02/2008 04:44

Demie:
Taurus kuule mis värk on siis ? Rahnu läheb kinni ära või on see kõik üks alatu laim ja asjade kokkulattumus

selliseid kokkusattumusi ei ole
kemal1
22/02/2008 05:35

päris lampi vast ikka nii ei süüdistata
Taurus
22/02/2008 06:58

Seda otsustab vast ikka kohus, aga ma väga ise Noole seisukohta ei usu, et Rahnu võis olla ärakasutatud seisuses
Catastroфиck
22/02/2008 08:05

llitaki raisk - http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=267908

kes mida teeks kui selline summa sülle kukuks?
   Post A Reply
Pages (103): « First ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... Last »