::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > Artiklid meedias, kommentaarid
Pages (103): « First ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... Last »    
Author
Thread    Post A Reply
DeeJott
14/02/2008 17:28

väga kõva D:
Edit/Delete Message Reply w/Quote
Taurus
14/02/2008 20:12

21:35

HotDok Madeleine McCanni mõistatus (Panorama: The Mystery of Madeleine McCann, Inglise 2007)

miskrdi teatrit siin tehakse?
sitaks rahvast saab jälle tööd samas
unkind
14/02/2008 22:52

heeheeehehe, päris hea.
dr3xl
18/02/2008 12:29

teie vaenlane külastab ujulaid?
soovite kätte maksta?
kutsuge tabamatu sarisittuja
Taurus
19/02/2008 16:45

Narkomuul läheb kohtu alla.
http://www.delfi.ee/news/paevauudis...php?id=18234267

Narkootilise aine puhul loetakse suureks koguseks kümne inimese narkojoobe kogus, mis kokaiini puhul on kolm grammi ja marihuaana puhul 10 grammi.

Siin on mingi arvutusviga:D
Side Note
19/02/2008 16:48

narkomuul
ELECTRICO
19/02/2008 17:18

http://www.delfi.ee/news/paevauudis...php?id=18226906

Mis kuradi riik see selline on, mille elanikkonnast kõigest 19% on nõus kaitsma oma kodumaa iseseisvust :S
Catastroфиck
19/02/2008 18:01

heh no targasti teevad need leedukad. meie mehed võiks ka nii palju mõelde ja jõuda järeldusele et las ameerika kaitseb ise oma majanduslikku iseseisvumist iraagis.
delic
19/02/2008 18:54

need ju 2 eri asja. üldse ma ei saa aru, miks inimesed selle iraagi pärast virisevad? on sinna kunagi kedagi vastu tahtmist saadetud?
Katzy
19/02/2008 19:40

no samas..paljud eestlased oleks valmis oma riiki kaitsma.. hmm..ma olen kahjuks paljudelt kuulnud..et tõsise seisu ajal oleksid nad esimese lennuki peal...
Kapuuts
19/02/2008 19:45

esimese kõvema seisupuhul eestit enam plekski
Katzy
19/02/2008 19:46

said mu mõttest aru küll...
Taurus
19/02/2008 19:50

No tegelikult on nende paljude moto: Ma elan seal, kus mind ei nussita.
pean nõustuma
Catastroфиck
19/02/2008 19:58

inimkond onarenenud nii kaugele et mehed suudavad ka juba mõelda sõja tegelike põhjuste üle.. miks surra kellegi ahnuse pärast. parem immigreeruda miningiks ajaks(kuhugi) ja siis pahalased pärast liitlasvägedega välja tõrjuda. impeeriumi pole võimalik niikuinii luua, ajalugu on seda mitmed kordi tõestanud. ning nagu ka kapuuts mainis, kui nüüd eestlane hakkaks reaalselt oma isesesvust kaitsma, siis leiaks see ju aset siinsamas eesti pinnal ning tänapäeva relvastuse juures saavad n nt hoopis esimesene pommiga lagipähe naised ja lapsed kodus, mitte mehed esirindel või siis siiski vaprad sõdurid aga litt on eniveis nii suur et pühib kogu meie 47 tuhat ruutkilomeetrit puhtaks. mõtekas igal juhul, lähme sõtta mehed !
Taurus
19/02/2008 20:00

Katzy
19/02/2008 20:07

jah..aga tuleb võtta ka seda arvesse et me pole keegi siin sõda oma silmaga näind..ega nii öelda.. iseeseisvuse kaotamise tunnet tundnud..et suht raske prognoosida mis oleks siis kui tõesti oleks vaja välja astuda
ELECTRICO
19/02/2008 20:14

Keegi pole rääkinudki relva kätte haaramisest ja möirates lahingusse jooksmisest. Ka antud uuringus küsiti, kui paljud võtaks MIDAGi ETTE, kui iseseisvus satuks ohtu, ehk teisisõnu - kui paljusid see üldse kotib.
Minu arust on igal oma kodumaad armastaval inimesel juba veres võtta midagi ette, kui riik on ohus. Selleks võib olla igasugune võõrvõimu vastane tegevus.
Eastsider
19/02/2008 20:20

Eks leedukad ongi aru saanud, et elavad sitas idaeuroopa riigis, mille kaitsmiseks oma elu kaalule panna pole mõtet. Kui olukord jamaks kisub, siis kuhugi lõuna poole, kus soojem ja parem.
Catastroфиck
19/02/2008 20:21

ELECTRICO:
Keegi pole rääkinudki relva kätte haaramisest ja möirates lahingusse jooksmisest. Ka antud uuringus küsiti, kui paljud võtaks MIDAGi ETTE, kui iseseisvus satuks ohtu, ehk teisisõnu - kui paljusid see üldse kotib.
Minu arust on igal oma kodumaad armastaval inimesel juba veres võtta midagi ette, kui riik on ohus. Selleks võib olla igasugune võõrvõimu vastane tegevus.

no mida saab üks tavakodanik ette võtta peale sõtta minemise? mitte midagi. ja nagu mainisin, inimesed oskavad ka veidi ette mõelda ehk siis iseseisvuse ohtu sattumine = sõda. ehk siis neid ei koti ja ei peagi kottima, sest puuduble huvi kahurilihaks minna. üldiselt on see täiesti mõttetu küsitlus, sest eniveis, tänapäeval tuleb kasuka ainult räme tehnikasse investeerimine, ala raketikaitsesüsteemid jms.
inZtance
19/02/2008 20:39

jajah, süsteemid on putsis maailmas, kuhu jäi vana hea mõõk ja kilp stiilis sõjapidamine:/ mind näiteks vabsee ei kotiks sõjas osalemine, kui see nõuab minult mingi nupu vajutamist, et siis kuskil teises kohas mingi nuppu vajutav tüüp võibolla litti saaks.. aga kui oleks reaalne võimalus mõõgaga päid otsast raiuda, vot siis juba jookseks rinde poole
Catastroфиck
19/02/2008 20:48

inZtance:
kui oleks reaalne võimalus mõõgaga päid otsast raiuda, vot siis juba jookseks rinde poole

second that. pluss tahaks nagu vanasti sõja käigus ohjeldamatus koguses võõra maa naisi vägistada. äärmiselt mehine ma leian.
ELECTRICO
19/02/2008 20:57

Jookseks siis mõõgagagi, aga hui te jookseks.
Qlimaxhardstyle
19/02/2008 21:30

no yldiselt ei ole eesti riigil isegi soovi mind iseseisvust kaitsma õpetada ja ega sellex vajalikku varustust ka niikuinii ple...niiet nahui ma ikka oma riiki kaitsen kes ple sittagi sellejaox teinud et teda kaitsta saax või tulex...
päris esimese lennuki peale hyppax asinult sellisel juhul siiski kui mu pere ka sinna peale saax...vendi ja õdesid siia surema ei jätax ise palmiall peesitades....vb kasutax segadust ära ja nottix savisaare, ansipi, reiljanid ja muud sitarattad maha et kui ka jääb iseseisvus alles olex võimalus sellevõrra paremas riigis elada:P
ELECTRICO
19/02/2008 21:41

t3h_m0st:
no mida saab üks tavakodanik ette võtta peale sõtta minemise? mitte midagi. ja nagu mainisin, inimesed oskavad ka veidi ette mõelda ehk siis iseseisvuse ohtu sattumine = sõda. ehk siis neid ei koti ja ei peagi kottima, sest puuduble huvi kahurilihaks minna. üldiselt on see täiesti mõttetu küsitlus, sest eniveis, tänapäeval tuleb kasuka ainult räme tehnikasse investeerimine, ala raketikaitsesüsteemid jms.

Mida saab ette võtta? Kasvõi põrandaaluseid lendlehti levitades. Tänapäeval on selleks internet.
Catastroфиck
19/02/2008 21:44

et siis teen siia foorumisse teema et "kallid kaasmaalsed tulge ühinege minuga olemaks liikuvad märklauad vene tankidele". mõtekas..
ELECTRICO
19/02/2008 21:57

Kui sa arvad, et see aitab kaasa iseseisvuse hoidmisele, siis palun väga.
sistah
20/02/2008 02:11

Qlimaxhardstyle:
no yldiselt ei ole eesti riigil isegi soovi mind iseseisvust kaitsma õpetada ja ega sellex vajalikku varustust ka niikuinii ple...niiet nahui ma ikka oma riiki kaitsen kes ple sittagi sellejaox teinud et teda kaitsta saax või tulex...
päris esimese lennuki peale hyppax asinult sellisel juhul siiski kui mu pere ka sinna peale saax...vendi ja õdesid siia surema ei jätax ise palmiall peesitades....vb kasutax segadust ära ja nottix savisaare, ansipi, reiljanid ja muud sitarattad maha et kui ka jääb iseseisvus alles olex võimalus sellevõrra paremas riigis elada:P

:D
sistah
20/02/2008 02:12

vimpel tehmostile ja inzule, lal
delic
20/02/2008 04:58

inZtance:
jajah, süsteemid on putsis maailmas, kuhu jäi vana hea mõõk ja kilp stiilis sõjapidamine:/ mind näiteks vabsee ei kotiks sõjas osalemine, kui see nõuab minult mingi nupu vajutamist, et siis kuskil teises kohas mingi nuppu vajutav tüüp võibolla litti saaks.. aga kui oleks reaalne võimalus mõõgaga päid otsast raiuda, vot siis juba jookseks rinde poole

keegi ei keela sul mõõgaga sinna joosta ju :D
Catastroфиck
20/02/2008 08:50

sistah:
vimpel tehmostile ja inzule, lal

kuule sõsar, sa vaata ette. ma vean su puukuuri ja mõõdan nurgikuga su persekannika ära ja kui see ei peaks olema 90 kraadi, siis ma võtan peitli ja haamri..
ja panen nad islusasti oma kohale tagasi.
   Post A Reply
Pages (103): « First ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... Last »