heh no targasti teevad need leedukad. meie mehed võiks ka nii palju mõelde ja jõuda järeldusele et las ameerika kaitseb ise oma majanduslikku iseseisvumist iraagis.
no samas..paljud eestlased oleks valmis oma riiki kaitsma.. hmm..ma olen kahjuks paljudelt kuulnud..et tõsise seisu ajal oleksid nad esimese lennuki peal...
inimkond onarenenud nii kaugele et mehed suudavad ka juba mõelda sõja tegelike põhjuste üle.. miks surra kellegi ahnuse pärast. parem immigreeruda miningiks ajaks(kuhugi) ja siis pahalased pärast liitlasvägedega välja tõrjuda. impeeriumi pole võimalik niikuinii luua, ajalugu on seda mitmed kordi tõestanud. ning nagu ka kapuuts mainis, kui nüüd eestlane hakkaks reaalselt oma isesesvust kaitsma, siis leiaks see ju aset siinsamas eesti pinnal ning tänapäeva relvastuse juures saavad n nt hoopis esimesene pommiga lagipähe naised ja lapsed kodus, mitte mehed esirindel või siis siiski vaprad sõdurid aga litt on eniveis nii suur et pühib kogu meie 47 tuhat ruutkilomeetrit puhtaks. mõtekas igal juhul, lähme sõtta mehed !
jah..aga tuleb võtta ka seda arvesse et me pole keegi siin sõda oma silmaga näind..ega nii öelda.. iseeseisvuse kaotamise tunnet tundnud..et suht raske prognoosida mis oleks siis kui tõesti oleks vaja välja astuda
Keegi pole rääkinudki relva kätte haaramisest ja möirates lahingusse jooksmisest. Ka antud uuringus küsiti, kui paljud võtaks MIDAGi ETTE, kui iseseisvus satuks ohtu, ehk teisisõnu - kui paljusid see üldse kotib.
Minu arust on igal oma kodumaad armastaval inimesel juba veres võtta midagi ette, kui riik on ohus. Selleks võib olla igasugune võõrvõimu vastane tegevus.
Eks leedukad ongi aru saanud, et elavad sitas idaeuroopa riigis, mille kaitsmiseks oma elu kaalule panna pole mõtet. Kui olukord jamaks kisub, siis kuhugi lõuna poole, kus soojem ja parem.
ELECTRICO: Keegi pole rääkinudki relva kätte haaramisest ja möirates lahingusse jooksmisest. Ka antud uuringus küsiti, kui paljud võtaks MIDAGi ETTE, kui iseseisvus satuks ohtu, ehk teisisõnu - kui paljusid see üldse kotib.
Minu arust on igal oma kodumaad armastaval inimesel juba veres võtta midagi ette, kui riik on ohus. Selleks võib olla igasugune võõrvõimu vastane tegevus.
no mida saab üks tavakodanik ette võtta peale sõtta minemise? mitte midagi. ja nagu mainisin, inimesed oskavad ka veidi ette mõelda ehk siis iseseisvuse ohtu sattumine = sõda. ehk siis neid ei koti ja ei peagi kottima, sest puuduble huvi kahurilihaks minna. üldiselt on see täiesti mõttetu küsitlus, sest eniveis, tänapäeval tuleb kasuka ainult räme tehnikasse investeerimine, ala raketikaitsesüsteemid jms.
jajah, süsteemid on putsis maailmas, kuhu jäi vana hea mõõk ja kilp stiilis sõjapidamine:/ mind näiteks vabsee ei kotiks sõjas osalemine, kui see nõuab minult mingi nupu vajutamist, et siis kuskil teises kohas mingi nuppu vajutav tüüp võibolla litti saaks.. aga kui oleks reaalne võimalus mõõgaga päid otsast raiuda, vot siis juba jookseks rinde poole
no yldiselt ei ole eesti riigil isegi soovi mind iseseisvust kaitsma õpetada ja ega sellex vajalikku varustust ka niikuinii ple...niiet nahui ma ikka oma riiki kaitsen kes ple sittagi sellejaox teinud et teda kaitsta saax või tulex...
päris esimese lennuki peale hyppax asinult sellisel juhul siiski kui mu pere ka sinna peale saax...vendi ja õdesid siia surema ei jätax ise palmiall peesitades....vb kasutax segadust ära ja nottix savisaare, ansipi, reiljanid ja muud sitarattad maha et kui ka jääb iseseisvus alles olex võimalus sellevõrra paremas riigis elada:P
t3h_m0st: no mida saab üks tavakodanik ette võtta peale sõtta minemise? mitte midagi. ja nagu mainisin, inimesed oskavad ka veidi ette mõelda ehk siis iseseisvuse ohtu sattumine = sõda. ehk siis neid ei koti ja ei peagi kottima, sest puuduble huvi kahurilihaks minna. üldiselt on see täiesti mõttetu küsitlus, sest eniveis, tänapäeval tuleb kasuka ainult räme tehnikasse investeerimine, ala raketikaitsesüsteemid jms.
Mida saab ette võtta? Kasvõi põrandaaluseid lendlehti levitades. Tänapäeval on selleks internet.
Qlimaxhardstyle: no yldiselt ei ole eesti riigil isegi soovi mind iseseisvust kaitsma õpetada ja ega sellex vajalikku varustust ka niikuinii ple...niiet nahui ma ikka oma riiki kaitsen kes ple sittagi sellejaox teinud et teda kaitsta saax või tulex...
päris esimese lennuki peale hyppax asinult sellisel juhul siiski kui mu pere ka sinna peale saax...vendi ja õdesid siia surema ei jätax ise palmiall peesitades....vb kasutax segadust ära ja nottix savisaare, ansipi, reiljanid ja muud sitarattad maha et kui ka jääb iseseisvus alles olex võimalus sellevõrra paremas riigis elada:P
inZtance: jajah, süsteemid on putsis maailmas, kuhu jäi vana hea mõõk ja kilp stiilis sõjapidamine:/ mind näiteks vabsee ei kotiks sõjas osalemine, kui see nõuab minult mingi nupu vajutamist, et siis kuskil teises kohas mingi nuppu vajutav tüüp võibolla litti saaks.. aga kui oleks reaalne võimalus mõõgaga päid otsast raiuda, vot siis juba jookseks rinde poole
kuule sõsar, sa vaata ette. ma vean su puukuuri ja mõõdan nurgikuga su persekannika ära ja kui see ei peaks olema 90 kraadi, siis ma võtan peitli ja haamri..
ja panen nad islusasti oma kohale tagasi.