Warning: Undefined array key "maxposts" in /data01/virt34788/domeenid/www.audiokinetica.com/drumandbass-forum/showthread.php on line 204

Warning: Undefined array key "maxposts" in /data01/virt34788/domeenid/www.audiokinetica.com/drumandbass-forum/showthread.php on line 204
mokatubakas
::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > mokatubakas
Pages (2): « 1 [2]    
Author
Thread    Post A Reply
Katzy
29/09/2010 10:13

Ärevusnähud ja kõik selline on inimese enda tekitatud kujutelm. Jah ärevushäired jms tekib aju keemilisest tasakaalust jne jne, kuid eelkõige on tegemist kinnisideega mille pärast inimene satub stressi ja millest tahetakse vabaneda. See on keha jaoks ebameeldiv. kui su aju ütleb sulle, et yo sa vajad suitsu sest muidu oled sa närviline,.. siis enam vähem minuti pärast oledki sa närviline ja hakkad kinnisideena mõtlema suitsust... .. kumb suitsetamist maha jättes on hullem.. kas mingi füüsiline näht?? mida tegelikult eriti ei ole... või see kinnisidee.. see mõte sellest et sa ei saa seda teha... oma maha jätmistega on täpselt sama keiss olnud... Norras kui proovisin ''vähem'' teha.. siis oli tulemus vastupidine.. olin täielik närvihaige ja tegin isegi samapalju suitsu kui muidu.
Teistkorda jätsin maha.. ainuke vahe eelmiste kordadega oli see, et ei olnud närvilisust ja õnnestus edukalt. 12 aastat suitsetanud..peaks nagu staazi olema, et mingid jubedad võõrutusnähud omandada

Herokate puhul on pigem see... et see esimesest korrast lõtuvusse jutt on huinja.. hiljem tekib sõltuvus ja võõrutusnähud ja need võõrutusnähud on füüsilised...ja see ei ole its all in your head shit... seda võib minna võõrutuskliinikusse vaatama. Ma pole veel näind oksendavat ja valudes vaevlevat suitsetamisest loobuda üritajat näinud.

Aga jah...eks see on individuaalne küll.
Lihtsam on endale alati lihtsalt vabandusi välja mõelda... miks mitte maha jätta
Edit/Delete Message Reply w/Quote
ELECTRICO
29/09/2010 10:20

Nõustun sellega, et see on individuaalne ja oleneb inimesest. Minul on igal juhul liiga raske maha jätta ja seda ma praeguses eluetapis ka ei tee, sest mulle meeldib lihtsalt suitsu teha ja väga raske on maha jätta midagi, mis alateadlikult sulle väga meeldib. Suitsetamist on ikka kindlasti palju lihtsam maha jätta siis, kui sa alateadlikult oled samuti otsustanud, et sa ei taha enam suitsu teha.

Füüsilise võõrutuse kohta, mul olid sümptomid, närvide tahtmatud liigutused, ma ei tea, mis see veel on, kui mitte füüsiline võõrutus.
jyrta
29/09/2010 10:59

kui sul sitahäda tuleb siis pead minema sitale ja junni välja laskma,aga kui suitsuisu on sa ei pea ju tobi tõmbama,saab väga hästi ilma ka olla,mina pole juba laupäevast saati tobi teinud näiteks , vaatame kuhu me välja jõuame nii , et kuidagi närvilisem oleks ei saa kyll öelda...
ELECTRICO
29/09/2010 11:00

Vaata, see, mis sisse läheb, peab ka välja tulema :)
Katzy
29/09/2010 14:40

nooo Jyrta.. kui esimesed 2 päeva üle elad..siis ülejäänud on tglt aint võitlus sellega.. et krt no jubedalt tahaks teha.

Kui ma suitsetamise maha jätsin, siis mul tuli suitsu isu nendel hetkedel, kus ma passisin tühja ja mõtlesin, et niii hmm mis nüüd järgmiseks teha. Tavaliselt ma oleks läind koni venitama ja mingi hea idee peale sellel ajal tulnd. Aga nüüd on need nö tühjad hetked iseenesest muude tegevustega täitunud. AGa vaheeeel tahaks ikka suitsu teha...aga see on siuke randooom mõte..nagu vaaheel tahaks kala süüa (mida ma ei tee) :D
adapter
30/09/2010 05:10

mokaflups,haha,nahhui vaja sitta lutsutada
   Post A Reply
Pages (2): « 1 [2]