viina polegi nii lemmikut....saaremaaga kurvad mälestused olnud mingist halvast partiist niiet selle välistan ära...tavaliselt kui eesti viina ostan siis virukat aga noh see pole just mingi super asi
ölle kui siis tavaliselt saku rocki või originaali...tartu öllest Alexandrit
kui niisama lõõgastus rannas vms siis punast D-Lighti
Viin - Viru Valge sobib hästi
Õlu - Tõmmu Hiid (kuigi seda koguaeg ei joo, on tegemist ühega vähestest eesti kvaliteetõlledest)
btw, kuna onistar on pankrotis ja müüs Y2K kaubamärgi maha, siis enam ei ole seal vanakooli viinast haisugi...
Y2K nime all hakatakse varsti ka lätis toodetud kokteile müüma :)
sistah: selles jah asi ongi, et eesti viina pole juba pikka aega vabatahtlikult joonud..kui juomaks l2heb, siis ikka vene v6i ukraina kraami. patrioot :D
Eesti viina naljalt jooma ei kipu jah, kui võtta, siis ikka vene või ukraina oma. Isegi lauduri hinnaklassis olevad vene viinad on paremad.
Kunagi oli Crystal Vodka päris hea, aga siiski - Türi Viin!
Saaremaad võib ka koksidena juua.
Õlledest A Le Coq Special, Alexander lemmikud, aga peaaegu kõik kõlbavad juua, tumedatest õlledest maitseb Porter väga.
Igal eesti tripil püüan degusteerida uusi Eesti öllesi...Seekord annaks oma pluss punktid kindlasti Saku tumedale öllele "The Cream Of Dublin"
Minuarust väga mõnus mahe ölle,millel mõnus vaht peal. Kuigi tumedat öllet joon väga vähe on see kindlasti väärt maitsmist.
õlledest ei oskagi midagi kindlat välja tuua, ma joon erinevaid, kuna mul viskab lihtsalt üks maitse üle. põhilised on siiski alexander, saku hele ja premium
viinadega on veel keerulisem, sest ei osta tavaliselt eesti viinasid. kuskil pool aastat tagasi sai lv-d joodud ja ma olin üllatunud hommikuse pohmaka puudumise üle. ju on neil siis kvaliteet tunduvalt tõusnud. peale selle margi ma tõenäoliselt ei julgegski ühtegi eesti viina ilma tagajärgi kartmata juua