::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Muusika > Midagi uut

Author
Thread    Post A Reply
RalfLeht
01/07/2010 15:49

Midagi uut

http://www.youtube.com/watch?v=mQyGucx-w6k
Üritan aretada uut teemat.Olen veel algaja. Ootan arvamusi.
Edit/Delete Message Reply w/Quote
adapter
01/07/2010 16:51

väga imal,kõike asju on kuuldud ja üldse suht 0 originaalsust.
karm kriitika
RalfLeht
01/07/2010 17:08

see esimene lugu üleüldse ka muidugi:D ma olen alles alustanud niiet sorry kui ei tundu originaalne..ise ma muidugi dnb-d ei kuula
adapter
01/07/2010 17:10

miks sa siis teed seda üldse?ja miks sa oma esimese loo üldse avalikustad,kui sa ise tead,et see sitt?pigem viili midagi korralikku valmis ja lenda siis peale ;)
Taurus
01/07/2010 17:46

..ise ma muidugi dnb-d ei kuula

:D
Andre
01/07/2010 17:52

kui sa selle loopidest kokku panid, siis on jama. Kui aga loopid ise sämplitest või veelgi parem generaatoritega kokku tegid, siis ma küll plaksutan, sest see on esimene lugu. Samas on see tegelt praegu ainult 1 loop ikkagi, intro ja dropid oleks ka vaja teha...
Nightshifter
02/07/2010 08:02

produtseerid dnb-d, aga ise ei kuula seda? seleta lahti see juhtum.
RalfLeht
02/07/2010 14:25

muusika on ju vabadus :D võib kõike teha , ma olen natuke kuulnud dnb-d ja see on lihtsalt minu enda visioon sellest muusika stiilist.Ma ise rohkem bändimees.Ja see lugu on põhimõtteliselt nagu bändilugu , lihtsalt instrumentideks on sündid ja elektroonilised trummid . Ja kindlasti häirib süvenenud dnb-sõpru see, et selles loos pole kasutatud efekte ega midagi.Ma üritasin teha nagu elektroonilise bändiloo , tegelikult õigete pillidega ise mängides ei saa midagi nii väga neid efekte kasutada..... kui just suurt rahakotti pole(efektipedaalid) :D Niiet ärge pidage viha : ) Mina armastan muusikat , ükskõik mis kõlaga see on. ciao!
dr3xl
02/07/2010 14:52

mis vahenditega sa selle loo tegid?
iseenesest esimese loo kohta pole paha. õigesti märgiti siin ära, et võiks olla algus, lõpp ja mingid vahekohad, dropid, pluss veel mitmekesisuse lisamine ei teeks ka halba, praegu jääb veidi copy-paste mulje. ehk siis loo arengu kallal veits tööd teha, kokkuvõtvalt öeldes. ühtlasi soovitaks lugu tehes ka kanalite helitugevust vaiksemaks keerata (vaata, et master üle 0dB ei läheks, ideaalis isegi -5...-6dB) ja pärast näiteks limiter peale panna vmt, muidu sul praegu see subbass tapab muud helid ära, kui ta sisse tuleb.
adapter
04/07/2010 12:43

ma olen veendund et see on loopidest...
mingi ala NUCLEAR DNB SAMPLE PACK YARRRRRRRRRRRRRRR
   Post A Reply