pole kunagi eriline eurovisiooni vaataja olnud, aga kuna raadiost ikka laseb mingeid asju, siis on mõned lood kõrva jäänud. mõtlesin kogu selle listi siia ülesse riputada.
Iiris Vesik - Astronaut
Disko 4000 - Ei usu
Violina feat. Rolf Junior - Maagiline päev
Mimicry - New
Marten Kuningas & Mahavok - Oota mind veel
3 Pead - Poolel teel
Lenna Kuurmaa - Rapunzel
Malcolm Lincoln - Siren
Groundhog Day - Teiste seest kõigile
Tiiu Kiik - The One and Only - Love
selle topicu tegemine andis mulle hea võimaluse ka kõik lood läbi kuulata. suurem osa oli täielik mõttetus, mis lendas kõrvadest mööda ja ei jätnud mingit muljet. mõned seda siiski tegid. raadiost olen ennem kuulnud seda iiris vesiku lugu, mis minu arust on suht kate bushi kopeerimine. siis veel mimicry - päris kvaliteetne kraam. lenna lugu on ka päris hea. üllatas mind malcolm lincoln, kelle nime ma olen küll kuulnud ennem, aga ühtegi lugu nagu ei löönud kohe pähe. viimasega on meelde jäänud seik, et nad võtsid oma nime miljonääri saatest, kus küsiti ameerika presidenti ja keegi oli selle nime välja pakkunud. nice 1
no mul tekib koguaeg raadiot kuulates küsimus,et kellele see lugu tehti,või miks see tehti?
ja siis kui veel mtv-s midagi vaadata,lisandub veel küsimus,et miks sellisele loole üldse video tehti.?
jep, Iiris Vesik - Astronaut on täitsa ponks lugu. Meenutab veidi Maasive Attack - Teardop`i isiklikult. Mõnus elektroonika, trip-hopi biit taustaks + huvitava kõla ja tämbriga vokaal peal, millel ka täitsa hea meloodia.
nu sellist krampi pole jah tykil ajal saanud panna.
avandi ja otti projektid on ikka tase teema"!!!
võitis muidugi vääriline lugu, aiseasi, kas ka eurul läbi lööb
seda võidulugu tv-st ei näinud aga youtube videot vaadates päris ok lugu aga kardan et särtsust jääb eurovõistlusel puudu kui nad muidugi laivis midagi juurde ei areta