|
| |
 |
| Author |
| Thread |
|
 |
|
Street J
06/02/2009 12:10
|
Muusika kuulamine...
Ei osanudki seda linki kuhugi topicusse sobitada...seega tegin uue.
Väga põnev video ühe kuulmise kaotanud muusiku nägemusest, kuidas muusikat peaks kuulama...
http://www.ted.com/index.php/talks/..._to_listen.html
|

|
raims
06/02/2009 12:23
|
Tänks...
Vaatasin ära, mulle meeldis. palju huvitavat:)
|

|
Street J
06/02/2009 13:07
|
Ma panin posti siis kui vaatamine oli alles poole peal...
Nüüd kui lõpuni vaadanud olen...mnjaaa....eriti hea punkti paneb ta jutule veel see lugu mis ta lõpus mängib...
Paneb mõtlema...vat pidevalt on nii kiire, et ei jõua süveneda sellesse muusikasse mida nii väga armastad (või armastasid) ja siis võtadki seda pealiskaudselt ehk siis tegelikult jookseb muusika 1 kõrvast sisse ja 2 välja....
Mäletan et kui hakkasin trummibassi kuulama, siis oli neid lugusid, mis judinaid seljale tõi palju rohkem kui praegu. Kindlasti on tekkinud juurde massiliselt produtsente võrreldes umbes 15 aasta taguse ajaga mistõttu on selliste produtsentide hulk, kes oma mussi pealiskaudselt ka loovad palju suurem. Ja seda raskem on avastada sellest muusika hulgast just neid pärle, mis selja judisema võtavad...seda enam, et aega ju pole...
Ei teagi kuhu ma oma jutuga nüüd püüdlen siin, aga sellised mõtted käisid peast läbi kui olin video lõpuni vaadanud, aga nüüd on jälle kiire ja kurat teab millal jälle sellele..suht olulisele teemale...mõelda jõuan uuesti...:-(
|

|
Taurus
06/02/2009 13:12
|
Suitsuse peaga avastab mõnikord aastaid hiljemgi veel vanast loost uusi nurke :P
Viimane pidu, kus ikka judinaid käis pidevalt üle, oli muidugi Airport Jam
The Sect & Raiden show
kahju, et seda setti ei lindistatud
|

|
unkind
06/02/2009 23:50
|
njaa pärsis spets video tõesti.
musa on tõesti sellepärast niivõrd kaiff värk, et see on põhimõtteliselt lõputu võimaluste rada. noote on ainult 7 ja neist annab luua ükskõik mida.
praegu on muidugi kindlad südamelähedased žanrid väljakujunend millesse süvened and so, aga peab ka ära märkima et viimasel 2 aastal olen hakanud tolerantsemalt suhtuma muusikasse. ses suhtes et kannatan kuulata peaaegu igasugust musa kui ta on enam-vähem kvaliteetselt produtseeritud. huvitav on lihtsalt endal igasugu erinevat nooti kuulata, avardab muusikalist mõtlemist ja nii. kunagi sai jah millegipärast mingid raamid ümber seatud, a'la dnb kicks ass or stfu. :D
ja nõustun ka mingil määral street j jutuga, et kahjuks tõesti napib seda aega ja energiat süvenenud tegelemiseks/kuulamiseks, argipäeva toimetustega händlimine võtab võhma välja üsna sageli.
aga üldiselt "think outside the box"
|

|
|
|
| |
 |
|  |