Tekkis mõte teha uus topic, sest keegi pole ammu teinud ja ma olen mitu päeva mõelnud, kuhu kirjutada, kui niisama lobiseda tahan.
Siia võib siis kirjutada mingi seiga enda tänasest päevast või siis õhtul muljeid päevast. Meil oln positiivsuse ja negatiivsuse topic. Aga kui päevas ei olnud mitte kumbagi? Samuti ei koosne nädal ainult REEDEST ja kogu aeg ei ole pohmakas ka, nii et tegin selle topicu.
Teen ise otsa lahti. Räigelt väsinud on olla. See 12 tundi päevas kooli tapab ikka ajukurde mõnuga. Täna olin siis kõik loengud lõpuni ja päris juhe on koos. Peaks veel saksa keelt õppima, aga ei suuda peale õlle libistamise ja teleka passimise eriti midagi muud teha. Keedan vist endale ühe kange kohvi.
tra tööl on enamus inimesed just ylikoolilöpetanud idioodid kes mitte munnigi reaalselt ei oska ellu viia ... fakk no disrizpekt ylikooli õpilasetele ega midagi aga meil tööl just need idiootlikumad näited just löpetand ja teoorias köikke teadvat aga praktikas 0 võimelised ..traa enivei work sucks ja tänase päeva lõpetab kallima ylihea yhepajatoit ja õlle!!!
kristjan: tra tööl on enamus inimesed just ylikoolilöpetanud idioodid kes mitte munnigi reaalselt ei oska ellu viia ... fakk no disrizpekt ylikooli õpilasetele ega midagi aga meil tööl just need idiootlikumad näited just löpetand ja teoorias köikke teadvat aga praktikas 0 võimelised
Mida nad seal ülikoolis siis õppisid? Ega jah, praegune konveieri meetodil antav kõrgharidus jätab praktikale väga vähe ruumi. Või siis pole need inimesed majandusliku surutise tõttu omal alal tööd leidnud ja peavad tõesti midagi tegema, mida nad ei oska.
Üks minu eriala vahetamise põhjuseid oli ka selles, et sain aru, et sellel alal minust ei saa mitte keegi, mida enne õppisin. Paljud loengud enam lõpuks ei huvitanud. Nüüd on igas loengus selline tunne, et õpin ikka endale ja sellest on kunagi ka reaalset kasu. Kahju on vaadata, et isegi kaugõppes, kus kõik maksavad ränka pappi, on selliseid, kes lihtsalt on mingid 24-aastased miljonärivõsukeste nolgid, keda vapsee ei huvita, mida seal koolis räägitakse ja keda emme-issi sunnivad ülikoolis käima. Kes sõidavad ringi oma milliste püssidega ja ainult laiavad, kellel pole aimugi, mis on tööelu. Hea meelega kolgiks osad vaeseomaks seal...
.. no mina kirusin täna noori projektijuhte kes koostavad projekte "teoorias" mis peaksid ka praktikas klappima aga ei klapi jne ajavad oma joru kuni ma neile praktikas tõestan, et neil polel õigus-aga selleks ajaks juba energiat ja erinevaid resursse raisatud ja mul ikka algusest peale oli õigus ..fakk ajaraiskamine :D
kristjan: vida mittu (Y) nuusutasid ka vastu v ? :D
Ei olnud võimalust, sest Ta läks ennem mind kabiini ja siis kui riideid seljast võttis oli näha et võttis oma trussikud jalast ja tõmbas ühe korraliku sõõmu sealt...Oleks tahtnud edasi näha mis saab, aga kahjuks vabanes minu kabiin ja edasi jäi ainult minu fantaasia(et mida ta veel tegi) :P
nõustun kristjani jutuga, et hull on kui pead maid jagama mingite dibiilikutega, kes enda aruga on kõige teadjad ja kõige oskajad, kel tegelikult selline asi nagu reaalsusetaju vapsee kuskilt puu taga. see on veel ekstra valus keiss kui ülemused sellised on. :S
edu.ee
ja siis need normaasemad hetked objektidel on kui objekti maskotid ehk siis kass kes eile ilmus meie objektile:
väike video kuidas kass koos kotletiga jooksupistab kui ma naelapüssi paugutan :D
nagu ikka kümme tundi tööd ,lisaks väike jõusaal ja lõõgastav saun,nüüd pool lidrat tomatimahla sisse ja telekat vahtima :D suht lõõgastav päev seljataga