::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > Pisike palve
Pages (3): [1] 2 3 »    
Author
Thread    Post A Reply
Ragne
17/04/2008 10:27

Pisike palve

Tere

Olen Ragne ning mulle meeldib nii väga drum n bass ning seetõttu teen oma esimesi katsetusi dj-na. Artistides meeldib mulle kõige rohkem calyx ja leibelist audio couture. Mulle on alati meeldinud see foorum ning kasutaja Tauruse arukad ja argumenteeritud postitused. Seoses oma sõbranna suure kurtmise peale otsustasin siia teha oma esimese postituse. Nimelt mu sõbranna Katu on suur hull keskkonna järgi ning kirjutab blogi
http://kummelitee.wordpress.com
Kuid ta alatasa viriseb et puudub traffic, ning siis mõtlesin et üllatan teda, et postitan kuhugi ta blogi aadressi ülesse. Katu tekstid blogis on suhteliselt üllatavad ja naljakad, ning ta siiralt usub mida kirjutab. Mina isiklikult ei ole nii suur hull keskkonna suhtes, aga ta paistab olevat päris hästi teemas sees. Olge nii kenad ja vaadake ta blogi !!!

Tänud
Edit/Delete Message Reply w/Quote
Catastroфиck
17/04/2008 10:33

I like to dissect girls.
teadkyllkes
17/04/2008 10:38

irw, tauruse külastuse kauplesid vast välja aga kuidas meie ülejäänutega jääb? :P
teadkyllkes
17/04/2008 10:41

IRW, päris hea huumor see blogi
Katzy
17/04/2008 11:09

missasja...ma ei saand midagi aru
Marinaa
17/04/2008 11:32

midapeput :D
teadkyllkes
17/04/2008 11:33

ma vähemalt loodan et see on huumor haha
sistah
17/04/2008 11:34

ah?
mulle meeldib ka niiii väga drum n bass, yo
Marinaa
17/04/2008 11:34

väga veider igatahes :D
Side Note
17/04/2008 11:40

teadkyllkes:
ma vähemalt loodan et see on huumor haha

jep ...kui need postisisud EI ole huumor ja juhtumised ja mõtted sealt päriselt teostamist leiavad ,siis hoia ja halasta
skyzer
17/04/2008 11:44

väga lamp ju,,, kõigepealt räägib dnb-st aga siis järsult läheb blogile üle mis pole üldse dnb-ga seotud
Lica
17/04/2008 12:02

päris huvitav oli lugeda tegelt, kuidas Ragne hakkas noormeest kägistama kuna too vesipiibu suitsetas :D

weirdooos ;O
balticstorm
17/04/2008 12:06

creepy
Katzy
17/04/2008 12:07

irw..ma ple nendest blogidest kunagi aru saand:D kes viitsivad neid kirjutada ja kes viitsivad neid lugeda:D
balticstorm
17/04/2008 12:07

Katzy:
irw..ma ple nendest blogidest kunagi aru saand:D kes viitsivad neid kirjutada ja kes viitsivad neid lugeda:D

sama siin
Catastroфиck
17/04/2008 12:09

Katzy:

second that
balticstorm
17/04/2008 12:10

null

seleta. Tean et reklaamiks kasutatakse neid blogisid väga palju, right ?
Side Note
17/04/2008 12:14

Katzy:

Eh ,noh on päris huvitavaid blogisi ka siiski olemas .Eri teemadel ilmast ja maast ja inimeste kohta ,kes seda täidavad -kui tegu isikuga ,kes sind huvitab näit.ning loevad ikka need ,kellele üks või teine teema huvi pakub -nagu sina seda foorumit loed näiteks;)
Katzy
17/04/2008 12:15

no mismõttes...vahet pole selles kus neid kasutatakse.. point on selles et enamus need blogid on ala sellised, täna käisin tipsuga jalutamas..pea oli nii tühi, mõtlesin vaid temast, ohh ahh...

ja ma nüüd ei mõtle mingit hullu kirjutist vaid neid kõige tavalisemaid blogisid...
Katzy
17/04/2008 12:16

Side Note:
Eh ,noh on päris huvitavaid blogisi ka siiski olemas .Eri teemadel ilmast ja maast ja inimeste kohta ,kes seda täidavad -kui tegu isikuga ,kes sind huvitab näit.ning loevad ikka need ,kellele üks või teine teema huvi pakub -nagu sina seda foorumit loed näiteks;)

ei vaidle vastu... aga ma olen nende saast blogide sirvimisega liigapalju negatiivseid kogemusi saand...et lihtsalt ei viitsi neid lugeda.. juu ma olen siis liiga kitsa silmaringiga vms
Side Note
17/04/2008 12:18

no need avarage rate.ee-user-blog asjad vist jah ,mingi sisemise päevase väljendusvajaduse rahuldamiseks ehk jep :D .Päevikuke ,roosa paelaga pealt kinni ,ilma tabata
Katzy
17/04/2008 12:19

ise tulid selle peale v?
Katzy
17/04/2008 12:19

see oli nullile mõeldud:D
Taurus
17/04/2008 12:24

Tere Ragne :)
balticstorm
17/04/2008 12:25

null:
reklaam.. mm..
on toode, pakkuja, tarbija ja
kasum

mhmh aga mõttest said aru
BREAKtheCORE
17/04/2008 12:27

ma neid viimaseid märksõnu isegi mäletan :D
Catastroфиck
17/04/2008 12:27

einoh eriti lapsik on laskuda iga argumeni juures sellele tasemele et "ou jõu kõik ei küll ole". peaks nagu loogiline olema et kunagi ei mõelda iga viimast kui ühte. statsitika esindab alati suurema enamusese arvamusest, mitte pühatõde mis kõikjal ja koguaeg kehtib. dooooh. fakt on see et suurem osa bloge on hunnik paska
Side Note
17/04/2008 12:35

jajah ,a se "hunnik paska" on ka liialdus enda posti otsast vaadates ,kui ka mitte lapsik.. inimesel (eriti teatud eas) ju vaja enda meel tühjaks rääkida kuskil teinekord ,seda saab teha näit. vihikusse kirjutades oma salapäevikukest pidades ,või moodsal tehnikaajastul internetti blogides - muidugi selles suhtes on neid teistele ehk väga lamp ja mitte-midagi-ütlev lugeda- nii et küsitav on pigem nende isiklike kirjutiste promomine ,a väita ,et kellele neid krt tarvis pidada on ja kes neid krt loeb tundub ka suht lambi argumendina ;)
teadkyllkes
17/04/2008 12:39

Side Note:
jep ...kui need postisisud EI ole huumor ja juhtumised ja mõtted sealt päriselt teostamist leiavad ,siis hoia ja halasta

jep, maailmalõpp.
Catastroфиck
17/04/2008 12:41

null:
sa ole lapsikuse kohapeal üldse kuss

või muidu? :D:D
   Post A Reply
Pages (3): [1] 2 3 »