| Author |
| Thread |
|
 |
|
drone
04/09/2006 09:48
|
R.I.P Steve the crocodile hunter !
puhka rahus loomaässitaja , mida ma nüüd õhtuti telekast vaatan..
Steve Irwin, famous as the Crocodile hunter, has been killed after being attacked by a stingray while filming an underwater documentary. He was 44.
The Australian television personality, environmentalist and sportsman was diving near Port Douglas in north Queensland state when the stingray barb pierced his chest. Paramedics flew to the scene by helicopter but Irwin died before the treatment arrived.
a ta oli suht haige poiss ka
|

|
sistah
04/09/2006 10:36
|
hahaa paras, oligi aeg juba
|

|
delic
04/09/2006 10:45
|
miks paras? tüübist jäi järgi 2 väiksest last. mine ütle neile paras
|

|
drone
04/09/2006 11:15
|
vahest tassis ta jüngreid kaasa kui ta krokodillidega mängimas käis
|

|
Unt
04/09/2006 11:48
|
pole kuulnudki sellest tüübist...
|

|
unkind
04/09/2006 12:07
|
suht kreisi tyyp oli.
ime et ta nii kaua elus püsiski ,arvata oli et see kutt vanadus surma ei sure.
|

|
Side Note
04/09/2006 17:26
|
Natuke võttis enda suunurga muigele kui seda õnnetut uudist raadiost kuulsin .Usun ,et eks ta aimas oma lõppu ka umbes nii tulevat ja oleks suht ebaloogiline kui tüüp oleks tava vanadusse surnud .Kahjuks jäi kindlasti Steve elutöö ja eesmärk küll lõpetamata a loodan et ta siiski sellele lähedale jõudis oma vanuse juures ...ja tänan teda ühe parima hallutsiogeense tripi eest ..,et ta oli olemas tol hetkel ja meil tunde oma äkk-liigutustega järjest pisarateni naerda lasi.
*mina süütan küll küünla täna
|

|
Taurus
04/09/2006 17:34
|
Looduslik valik R.I.P
|

|
Katzy
04/09/2006 19:31
|
umm.. ei tea, päris kahju oli vennast:S
|

|
delic
04/09/2006 20:51
|
morphact:
ma arvan, et kutt teenis loomapiinamisega piisavalt raha, et nende elu kindlustada
ja kas oled kindel, et see loomamees tegeles palju oma lastega?
teatavasti säärased mehed on pidevalt "komandeeringul"
kas sa tahad väita, et ta reisis oma naisega lihtsalt ringi ja lapsed olid kodus näljas v? pealegi enamus ta saated on austraalias tehtud, nii et pole siin midagi nii palju "komandeeringut"
|

|
Taurus
04/09/2006 21:14
|
Katzy:
umm.. ei tea, päris kahju oli vennast:S
einu, selles suhtes, et ta tegeles loomade õrritamisega proffesionaalsel viisil ning saatuslik tagasilöök tuli samuti elukalt, teatavasti otsivad osad meist seda nii kaua, kui see juhtub lõpuks
|

|
dearchez
05/09/2006 05:54
|
kahju :[
|

|
Katzy
05/09/2006 09:18
|
Taurus:
einu, selles suhtes, et ta tegeles loomade õrritamisega proffesionaalsel viisil ning saatuslik tagasilöök tuli samuti elukalt, teatavasti otsivad osad meist seda nii kaua, kui see juhtub lõpuks
kas mitte ta ei läinud filmima dokumentaal filmi just sellest et need oga või mis iganes haid ei ründa inimesi, selles on kül oma iroonia kuid siiski ma pakun välja et ta on oma dokumentaalidega väga paljutki õppinud aru saama loomade käitumist ja õpetanud seda teistelegi.
See krdi bearfoot bushman või kes iganes sealt Exploreri pealt tuleb on ju samasugune vend. Ta küll õrritab neid loomi kuid samas on ta suutnud õpetada paljutki nende loomade käitumisest.
Ok tegelt pole asi mille üle vaielda, kellegi surm on igaljuhul kahjuväärt ja kuna ta otseselt ei tapnud, mõrvanud ega lasknud kedagi õhku siis ma arvan et RIP on siinkohal vähim mis öelda saab
|

|
Taurus
05/09/2006 09:44
|
loomulikult
|

|
sistah
05/09/2006 11:26
|
delic:
miks paras? tüübist jäi järgi 2 väiksest last. mine ütle neile paras
maitse asi, sellest tyybist kyll kahju ei olnud, ta pole mulle kunagi meeldinud.
+ eile uudistest n2itas videolõiku, kus ta oma 1kuuse pojaga samamoodi krokodilli aeda ronis ja siis vaatajate meeleheaks seal sellele elukale syya andis. mmmkay
|

|
Katzy
05/09/2006 13:56
|
see video oli jah debiilne a oli see üldse tema laps? ma sain aru et mingi suva mutt oli oma tite talle andnud
|

|
Taurus
05/09/2006 14:08
|
ma usun, et ei leidu sellist suva mutti, kes annaks oma lihase lapse kroko nina ette.
see oli ta enda oma
|

|
Marinaa
05/09/2006 14:52
|
äge vend oli, ma küll ei julgeks tema asemel nende krokodillidega seal jamada. aga noh kunagi ei tea, mida homne päev toob. seega puhka rahus!!!
|

|
cipher
06/09/2006 10:15
|
RIP
http://www.youtube.com/watch?v=ujnweCrpJo8&NR
|

|
cipher
06/09/2006 10:16
|
http://www.youtube.com/watch?v=VyQaaIEF4Ew
|

|
Taurus
06/09/2006 10:19
|
päris koledaid auke teeb ogarai
|

|
sistah
06/09/2006 12:33
|
Katzy:
see video oli jah debiilne a oli see üldse tema laps? ma sain aru et mingi suva mutt oli oma tite talle andnud
tema enda oma jep
|

|
Neurowobble
08/09/2006 13:45
|
Katzy:
kas mitte ta ei läinud filmima dokumentaal filmi just sellest et need oga või mis iganes haid ei ründa inimesi, selles on kül oma iroonia kuid siiski ma pakun välja et ta on oma dokumentaalidega väga paljutki õppinud aru saama loomade käitumist ja õpetanud seda teistelegi.
See krdi bearfoot bushman või kes iganes sealt Exploreri pealt tuleb on ju samasugune vend. Ta küll õrritab neid loomi kuid samas on ta suutnud õpetada paljutki nende loomade käitumisest.
Ok tegelt pole asi mille üle vaielda, kellegi surm on igaljuhul kahjuväärt ja kuna ta otseselt ei tapnud, mõrvanud ega lasknud kedagi õhku siis ma arvan et RIP on siinkohal vähim mis öelda saab
see barefoot vend ei õrritanudki eriti ju, ta sõi kõik elukad kohe ära, kelle kätte sai
|

|
|
|