::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > ÄHÄHÄHÄ
Pages (4): [1] 2 3 4 »    
Author
Thread    Post A Reply
adapter
10/04/2006 16:24

ÄHÄHÄHÄ

MA EI SAAGI ELEMENDI JÄRELKAJA NÄHA :'( :'(
Edit/Delete Message Reply w/Quote
sistah
10/04/2006 16:27

haha irw
j2lle 2ra kustutatud:D

edit: sa pead tihemini foorumit kylastama
skyzer
10/04/2006 16:29

millist järelkaja soovid?
Unt
10/04/2006 16:46

ma ei tea
delic
10/04/2006 18:15

5 elemendi jopskid paluvad pidevalt vist teemasid kustutada. erilised peded
Unt
10/04/2006 18:35

Mulle meeldis see, et seekord ei olnud palav peol. Ventilatsioon tegi oma tööd korralikult - muidugi drummi lava juures ma ei käinud vist kordagi, ei oska öelda, kuidas seal oli. Lõpuks oli mul veel eriti külm. Aga mis mind kõige rohkem närvi ajas - SAATE ARU MUL LÄKS PEO ALGUSES püksilukk katki. Jumala rõve oli hängida seal lahtise püksilukuga, nagu tsort rsk. Lisaks veel see, et ma pold ERITI selge ka vist irw. Jätsin küll imeliku mulje. Ja see ärritas, et kui ma püksilukku proovisin vahepeal kinnipoole tõmmata, siis inimesed vaatasid , et ma olen vist mingi täiesti ära kamminud venelane ja hakkan lihtsalt lambist kusele.
Taurus
10/04/2006 18:48

fckin word ! saagigu nibu, need ,kes kohal polnd, sündmus oli kõva ikkagi
Unt
10/04/2006 19:13

Alati on võimalus pool piletiraha tagasi nõuda. Delfis mingid inimesed juba arutavad seda. Kui on soovi ühineda, saatke mail oma kontaktidega ##hidden##
Taurus
10/04/2006 19:26

ma ei hakka end alandama sellega, aga alati võib seda teha, ma ei saa aru, kas ei saa või ei taha aru saada, et ürituse korraldaja ei olnud mingil moel selles süüdi, igal ajal ja kohas võib see juhtuda, anname kõik kohtusse vä ja nõuame raha vä, väga kihvt küll, andkem minna keenjused, no sõna delfi ütleb juba ise väga palju, kómmentaarid on seal alati väga asjalikud, delfi on elu
Unt
10/04/2006 19:38

Ka mina suhtusin delfisse kunagi väga kriitiliselt. Ja muidugi on seal kari lolle "kommentaarijaid", aga siiski ka väga palju tarku inimesi arutab delfis. Ajaloo teemade kommentaare on näiteks väga huvitav lugeda. Ja mul endal ka pohhui sellest rahast, aga ega mul see e-mail tükki küljest ära ei võtnud.
skyzer
10/04/2006 19:49

http://unix.rulez.org/%7Ecalver/video/disrobics1.wmv
üks lühike video elemendist, mis seal toimus=)
delic
10/04/2006 20:12

Taurus:
ma ei hakka end alandama sellega, aga alati võib seda teha, ma ei saa aru, kas ei saa või ei taha aru saada, et ürituse korraldaja ei olnud mingil moel selles süüdi, igal ajal ja kohas võib see juhtuda, anname kõik kohtusse vä ja nõuame raha vä, väga kihvt küll, andkem minna keenjused, no sõna delfi ütleb juba ise väga palju, kómmentaarid on seal alati väga asjalikud, delfi on elu

mis mõttes??? kas selle pärast, et tegemist delfist pärit ideega, siis on see kohe lollus? sry, aga minu arust said inimesed eelmisel aastal korraldajatelt petta esitajate kohale ilmumisega ja see aasta lõpetati lihtsalt üritus varem ära olgugi, et vbl mitte korraldajate süül, aga siiski...nad ei andnud inimestele üritust, mida lubasid. kogu lugu. nemad saavad esitada pommiähvarduse teinud inimesele kahjunõude, mida nad ka kindlasti teevad. ma ei saa aru, miks sa ültse kaitsema hakkad mingeid valetavaid värdjaid
Taurus
10/04/2006 20:15

no sinu kõne on ainult ühe tagamõttega, sa oled üks selle ürituse hateritest ja seoses sellega pole see üldse arvestatav, ma ei kaitse kedagi (ei tunne mitte ühtegi selle ürituse korraldajat), sellest saab aru ka imiku mõistusega inimene, et asi pole ürituses, point on selles, et kui selline asi juhtub üritusel, kus sina viibid, miks sa siis seda juttu ei aja???
või nagu Kapuuts teadis rääkida, et daunime seda üritust, asjalik ksole, vihkamine viib elus sihile, see on kõige alus, mõnus suisa, väriseme ja vihkame yess, uhke on olla eestlane
delic
10/04/2006 21:03

mida sa sonid? so what, et mulle on pohhui mingist viiendast elemendist? mu juttu mõte oli ju selles, et inimestel on õigus oma raha tagasi nõuda ja kõik. mu ma bronnin endale mingi lux sviidi kuskil hotellis ja maksan selle eest siis mind ei huvita, kas seal toas on uputus vms, ma tahan oma raha eest kaupa ka saada. asi on põhimõttes, mitte selles, et ma pean mingi heategija olema ja oma pappi tühja loopima, sest "oh issand" kellegil läks halvasti. see pole minu mure, see on korraldajate mure juba. kui neil on nii palju taipu, et üritus korraldada, siis peaks neid nii palju taipu ka olema, et igasugused lisakulutused põhjustaja/te käest välja nõuda.
Taurus
10/04/2006 21:08

Üritus, mis sulle meeldib, tuleb ka kunagi, kahjuks juhtub see siis, kui kui su maine tee lõpeb. Sa räägid mööda ka praegu, mingitest esnejatest, jutt käib ikka pommist, jäägem temaatikasse,
aga hea küll ,ma annan järele, sul jääb niikuinii õigus, ükskõik, mida ma ka ei kirjutaks :)
janoh, kõik korraldajad yees arveútavad lisakulutusteks pommiähvarduse yees :D
Taurus
10/04/2006 21:47

skyzer:
http://unix.rulez.org/%7Ecalver/video/disrobics1.wmv
üks lühike video elemendist, mis seal toimus=)

sa oled niii vaimukas, selliseid videosid sa siis netist otsidki jah?
edu
delic
10/04/2006 22:08

Taurus:
Üritus, mis sulle meeldib, tuleb ka kunagi, kahjuks juhtub see siis, kui kui su maine tee lõpeb. Sa räägid mööda ka praegu, mingitest esnejatest, jutt käib ikka pommist, jäägem temaatikasse,
aga hea küll ,ma annan järele, sul jääb niikuinii õigus, ükskõik, mida ma ka ei kirjutaks :)
janoh, kõik korraldajad yees arveútavad lisakulutusteks pommiähvarduse yees :D

mis temaatikasse? sa ütled, et inimesed ei peaks oma raha tagasi küsima, on ju nii? ma toon sulle väikese näite mõne inimese peo kohta. ta ostab pileti ja saab 5 minutit sees olla ning siis aetakse välja. kas ma peaksin nüüd arusaaja olema ja ütlema, et no jah, shit häppens, hea pidu oli. loomulikult tuleb raha tagasi küsida. ja nagu ma ennist juba ütlesin siis korraldajatel on samasugused õigused nagu külastajatel. nad võivad omad kahjud ähvarduse tegijalt välja nõuda.
5element
10/04/2006 23:32

www.5element.ee
sistah
11/04/2006 04:54

..kuni 5 aastat vangistust, jeerait
Taurus
11/04/2006 08:01

väga ilusti on seal lehel ära seletatud niigi teada olev, delic käesolev üritus kestis ajaliselt kolmveerand kokku, mitte 5 min. (sinu näite järgi on inimene, kes joob reedeti 3 õlut ära, sopajoodik, olgem ikka täpsemad)
Tuleb välja, et kui nt. äike lööb sinu auto sodiks, siis lähed sa nõudeid esitama Jumalale(sest antud juhul pole AMETLIKULT seda värdjat kätte saadud), jõudu igal juhul.
Vääramatu jõu eest pole meist MITTE KEEGI kaitstud, saage aru ükskord ning nõudeid võite omale arutlemiseks esitada.

Muidugi võib kahjunõude esitada, see on igaühe õigus, antud juhul tark inimene saab lihtsalt aru, et see on nagu eriti mõttetu ja veel mõttetum on selle üle arutleda isikutel, kes ise kohal polnud ja teevad oletusi
over and out
o-ver
11/04/2006 11:37

Siiiis...hakatakse rohkem pommiähvardusi tegema.
Kapuuts
11/04/2006 11:43

varsti polegi enam pendulum pop vaid pommiähvardused
Taurus
11/04/2006 11:45

morphact:
just wondering..
et mis siis saaks, kui pommiähvardused popiks saavad?

:(

vat siia ongi koer maetud, asi on väääga tõsine
drum
11/04/2006 12:04

http://acid.ee/page.php?id=200
Taurus
11/04/2006 12:11

pane player kinni ja vajuta download lingile selle video all
Katzy
11/04/2006 12:15

:( seda videot vaadates TAHAKS TAGASI SINNA aga ilma pommita seekord
Taurus
11/04/2006 12:19

jaaa, nii hull, see, mis HIVE ajal pealaval toimub, mnjaaaaa---tahan tagasi yees.
valgus oli seekord eriti mjassaa
Katzy
11/04/2006 12:25

jeeees!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hive lõpp oli ikka väga ränk!
Mul on korraldajatest siiralt kahju sest nad olid ikka see aasta metsikult vaeva näind:S
drum
11/04/2006 12:27

Taurus:
valgus oli seekord eriti mjassaa

tõesti haige !!
drum
11/04/2006 12:31

tahaks koju sellist valgust XD
   Post A Reply