Warning: Undefined array key "maxposts" in /data01/virt34788/domeenid/www.audiokinetica.com/drumandbass-forum/showthread.php on line 204
Warning: Undefined array key "maxposts" in /data01/virt34788/domeenid/www.audiokinetica.com/drumandbass-forum/showthread.php on line 204 Kuidas see foorum nii järsku välja suri?
Äratage ellu siis! Siin on kõik teemad juba läbi nämmutatud ju, vahel tuleb mõni ja postitab mõne uue filmi, aga eriti aktuaalseid teemasid siit enam ei leia.
No Unt,kujuta ette,et teed siia esimest korda konto,küsid mingi algaja kysimuse ja sind pasandatakse yle ja yhesgi teises topicus ka rahu ei anta sellepärast.ei kutsu vist tagasi?
no ja kui teine post on et tahan kanepit osta siis kyll.
igaljuhul ma arvan et see on Facebook mis selle siin perse keerand,kõik istuvad seal päevotsa laigivad,jagavad ja hui teab mida muud teevad.
adapter: No Unt,kujuta ette,et teed siia esimest korda konto,küsid mingi algaja kysimuse ja sind pasandatakse yle ja yhesgi teises topicus ka rahu ei anta sellepärast.ei kutsu vist tagasi?
no ja kui teine post on et tahan kanepit osta siis kyll.
igaljuhul ma arvan et see on Facebook mis selle siin perse keerand,kõik istuvad seal päevotsa laigivad,jagavad ja hui teab mida muud teevad.
Heh, fesar jah perse keeranud ilmselt. Aga ma ei tea, ma ei ole vist nii loll kunagi olnud, et mind mõnes foorumis täis oleks pasandatud. Paar asjakohast postitust ja mõni väike nali sekka ja ei pasanda sind keegi täis. Kui inimese loomulik intelligents sellist asja ei suuda, siis tõesti peaks internetis istumise asemel võibolla rohkem koolis käima või kuskil.
naised saunas rääkisid, fesar kaotab üle maailma populaarsust sellepärast, et on liiga populaarne...ega suht nõme on olla küll ju seal kus kõik juba on haha!
sfs: naised saunas rääkisid, fesar kaotab üle maailma populaarsust sellepärast, et on liiga populaarne...ega suht nõme on olla küll ju seal kus kõik juba on haha!
olgem ausad,nahhui seda kekutamis-portaali üldse vaja on?vanade sõpradega suhtlemiseks?aga kui sa siiani ei suhlenud nendega või vastupidi siis järelikult pole ikka nii sõbrad midagi?üldse päris hale värk mis seal toimub,mul oli ka see mingi paar kuud kunagi,kustutasin ära kuna ei taha mingist lasteaiast osa võtta.see ''sõprade'' kogumine on nagu mingi feim rate.ee-s jubejubejube