::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > kivi
Pages (116): « First ... « 88 89 90 91 92 93 94 95 96 [97] 98 99 100 101 102 103 104 105 106 » ... Last »    
Author
Thread    Post A Reply
Catastroфиck
27/09/2008 19:21

naljakas kuidas? naljakas nagu ma oleksin mingi kloun või?
valmistan ma sulle nalja?
Edit/Delete Message Reply w/Quote
ELECTRICO
27/09/2008 19:36

Kaua sa seda repliiki peegli ees harjutasid? :D
Catastroфиck
27/09/2008 19:42

repliigi mõte on see et kui taurusele goodfellasist tuttav ette ei tule viskab parkasse ära :D
Taurus
27/09/2008 20:43

ELECTRICO:
Kaua sa seda repliiki peegli ees harjutasid? :D

-:D
delic
27/09/2008 21:37

phenS:
repliigi mõte on see et kui taurusele goodfellasist tuttav ette ei tule viskab parkasse ära :D

goodfellas? sry, ma ei saa aru, kuidas see siia puutus? isegi su teksti lugedes ei saanud aru
inZtance
28/09/2008 00:00

phenS:
naljakas kuidas? naljakas nagu ma oleksin mingi kloun või?
valmistan ma sulle nalja?

from goodfellas:

Henry Hill: You're a pistol, you're really funny. You're really funny.
Tommy DeVito: What do you mean I'm funny?
Henry Hill: It's funny, you know. It's a good story, it's funny, you're a funny guy.
[laughs]
Tommy DeVito: what do you mean, you mean the way I talk? What?
Henry Hill: It's just, you know. You're just funny, it's... funny, the way you tell the story and everything.
Tommy DeVito: [it becomes quiet] Funny how? What's funny about it?
Anthony Stabile: Tommy no, You got it all wrong.
Tommy DeVito: Oh, oh, Anthony. He's a big boy, he knows what he said. What did ya say? Funny how?
Henry Hill: Jus...
Tommy DeVito: What?
Henry Hill: Just... ya know... you're funny.
Tommy DeVito: You mean, let me understand this cause, ya know maybe it's me, I'm a little fucked up maybe, but I'm funny how, I mean funny like I'm a clown, I amuse you? I make you laugh, I'm here to fuckin' amuse you? What do you mean funny, funny how? How am I funny?
Henry Hill: Just... you know, how you tell the story, what?
Tommy DeVito: No, no, I don't know, you said it. How do I know? You said I'm funny. How the fuck am I funny, what the fuck is so funny about me? Tell me, tell me what's funny!
Henry Hill: [long pause] Get the fuck out of here, Tommy!
Tommy DeVito: [everyone laughs] Ya motherfucker! I almost had him, I almost had him. Ya stuttering prick ya. Frankie, was he shaking? I wonder about you sometimes, Henry. You may fold under questioning.
Catastroфиck
28/09/2008 07:40

delic:
goodfellas? sry, ma ei saa aru, kuidas see siia puutus? isegi su teksti lugedes ei saanud aru

istu, kaks.
Taurus
28/09/2008 08:52

ma olekski uskuma jäänd:D

aga mulle ei andnud rahu see, et see ei ole ju fckin sinu nägu:D
Catastroфиck
28/09/2008 08:55

um.. mismõttes ei ole minu nägu.. et liiga ära moonutatud või sa lihsalt ei tunne ära?
Taurus
28/09/2008 08:56

ah ära aja eksole

sa tahad väita, et see on sinu nägu vä:D
Catastroфиck
28/09/2008 08:59

mitte ma ei ainult ei väida, vaid olen päris kindel et see on tõepoolest minu enda nägu seal :D
lihtsalt photoshopis veidi väänasin teda..
Taurus
28/09/2008 09:00

hahha

nooojah

no naljakas see oli ja jääb selleks, sellest ma ei tagane anyway :)
Catastroфиck
28/09/2008 09:07

just nii, peabki olema aga point oli hoopis mujal
Taurus
28/09/2008 09:10

yees oli

aga siin tuli välja mitu tahku
parakasse oleks mul tõmmand, kui ma oleks alguses kohe teadnud, et see on sinu nägu
filmi ma olen küll mitu korda näind, aga see repliik ei tulnud üldse meelde
+ krt veel mõned asjad

ah pohh, peaasi, et lõbus on
phibbs
28/09/2008 09:10

peaasi on tegelikult et oleks fibo blokke millest ilus kivihurtsik ehitada...
delic
28/09/2008 21:37

phenS:
istu, kaks.
sa vaatasid üleeile goodfellasit ja nüüd oled asjatundja. mul on siiralt hea meel, et suutsid ühest filmist paar tsitaati ümber tõlkida ja siis need foorumisse kirjutada. mitte, et analoogseid tsitaate mõnest teisest ja vanemast filmist leida ei võiks.
Catastroфиck
28/09/2008 23:04

otsid hingekaaslast ma saan aru aga ära nüüd suures lootuses enda põhjal kõiki teisi ka kuldkala mäluga ajukääbsteks tembleda.
mis sinu siiratesse tunetesse minu suhtes puutub, siis jäta need edaspidi enda teada palun.
peale selle et see tsitaat on umbes üks kõige kuulsamaid filmitsitaate ever ning enamuse ejaoks defineeribki danny devito, kasutatakse jahh seda ka teistes filmides viidates enamasti devito karakterile.
inZtance
29/09/2008 00:55

phenS:
peale selle et see tsitaat on umbes üks kõige kuulsamaid filmitsitaate ever ning enamuse ejaoks defineeribki danny devito, kasutatakse jahh seda ka teistes filmides viidates enamasti devito karakterile.

siinkohal pean aga mina tõdema, et sa astusid ämbrisse, kuna tegu oli siiski joe pesci, mitte danny devitoga:D
delic
29/09/2008 05:45

phenS:
otsid hingekaaslast ma saan aru aga ära nüüd suures lootuses enda põhjal kõiki teisi ka kuldkala mäluga ajukääbsteks tembleda.
mis sinu siiratesse tunetesse minu suhtes puutub, siis jäta need edaspidi enda teada palun.
ma rääkisin pigem varaseimatest filmidest kui goodfellas, mis tehti 90 vms. danny, jah danny. järgmiseks lase mõni sellest filmist, kus arnold poegima hakkas
Catastroфиck
29/09/2008 08:07

hm oleksin pidanud jah vist üleile veel vaatama, karakteri nimi oli devito oopis nagu selgub ja noh mõlemad näitljead parjad jumbud kah, prolly sealt ka connection. vahet pole kes ültes, point remains.
eniveis.. "järgmiseks?" et samaväärsitad siis arnoldi poegemist goodfellasiga. noh palju õnne, taaskord avaldad sa muljet dengeneratsiooni uue tasemega. kindlasti keegi kunagi kuskil ammuses fimis küsis "how am i funny" vms ja see ongi sinuarvates siis goodfellasi monoloogi alus või misasja?
Taurus
29/09/2008 08:26

ah ärge suitsetage nii palju
phibbs
29/09/2008 08:33

parem kirjutage raamatuid... enne kui on veel hilja ... varsti pidid raamatud kahh odavamaks minema niiet neid näkaseid mõttearetisi ei pruugi enam keegi tahta lugeda...või ostke ntx 200 kg õunu kivide rahade eest...
phibbs
29/09/2008 08:35

õunte kilo hinnad maailmaturuindeksis on kahh sitaks tõusnud nagu... ma kardan et siit võib küll mõne juhtiva õunatootmis ettevõtte pankrot tulla
phibbs
29/09/2008 08:40

ma arvan et ma saaks mingi paar tuhat kg õunu meie hoidlasse isegi ära realiseerida küll ja sisse võtta... mu see boss .. see tahab ju alati kaupu saada .. ostab enamasti alati kõik ära .. sest koguaeg tal ju muidu midagi puudu... tyyp ei saa muidu lihtsalt rahulikult elada kui mingi angaar õunu täis ei oleks ladustatud
phibbs
29/09/2008 08:41

ja siis ta mingi mõtleb et mina nüüd olen siis see paras tüüp kes neid sinna sequencima hakkab ... tglt .. yhe õuna kontrollin üle ja loendan üle circa umbes poole sekundiga
phibbs
29/09/2008 08:42

ai fakk vale topic yldse seda teemat ajada ... aa kuulge miks meil õunte topicut ei ole :D
ELECTRICO
29/09/2008 08:46

please shut up
phibbs
29/09/2008 09:09

mida see siis nüüd tähendab.. mingi ingliskeelne fraas ... ai fakk ma ei viitsi praegu sõnastikku eriti sisse lülitada... vaatan parem mis õues toimub...
phibbs
29/09/2008 09:13

aga jahh et hakkan välja liikuma siis... et siis electrico saab siin rahus vaikust põrnitseda :D
delic
29/09/2008 18:26

phenS:

eniveis.. "järgmiseks?" et samaväärsitad siis arnoldi poegemist goodfellasiga. noh palju õnne, taaskord avaldad sa muljet dengeneratsiooni uue tasemega. kindlasti keegi kunagi kuskil ammuses fimis küsis "how am i funny" vms ja see ongi sinuarvates siis goodfellasi monoloogi alus või misasja?

taandareng, arengupeetus and so on, ksole, houmboi. minu arus ei tee sina reaalsetel nimedel ja fiktiivsetel karakteritel vahet ehk siis samastad pescit danny devitoga puhtalt pikkuse või ma ei tea mille järgi. kui nüüd monoloogi alusest rääkida, siis soovitaksin sul varasemaid scorsese teoseid tsekkida ja äkki leiad mõned sarnasused ja vbl ei olegi mu mõttelend, et goodfellasi maailmakuulus monoloog on hoopis kuskilt mujalt scorsese filmist pärit, mis on omakorda kuskilt reaalsest elust võetud. vbl äkki tõesti
   Post A Reply
Pages (116): « First ... « 88 89 90 91 92 93 94 95 96 [97] 98 99 100 101 102 103 104 105 106 » ... Last »