Tegin ka üle pika aja kivi, ja ütleme ausalt, pole paha. Jumala mõnus on lõõgastuda, kui pole mingeid kohustusi, saad panna mängima lemmikmuusika ja lihtsalt olla ning hõljuda või siis hoopis tüdruku kaissu võtta.
Seks, mis ka kainelt on väga hea on kivispeaga ikka ülim :D
ma ka kergelt kivis, jõudsin just koju, käisin vaatasin, mis tudengipäevadel toimus ja hõljusin seal ringi. ei tundnud pimedas ja pilves peaga kedagi ära, kõik arvasid, et ma olen ülbe :D
ma olen ka viimasel kahel nädalal päris sagedasti kumaaritand, 2-3 päeva on vist selget olnud, aga mõõdukalt teind koguaeg, nii et pole veel väga zajebali ette visand.
Eile tegime lehest kooki. Oioioioioi ma ei teadnud, et savust on võimalik nii pilve jääda, see oli hullumaja mis eile õhtul toimus. Ja nüüd, hommikul ärgates olen ikka padupilves. Uuhh, juhe jumala koos aga vaja kohe varsti eksamit tegema hakata :D (õnneks kodustes tingimustes)
No mis sa ütled, ei tea kas viga oli selles et ma sõin seda tordipuru natuke peale või maeiteagi, igatahes olen ma veel ikka pilves sellest eileõhtusest koogist 0_o.
Eastsider: Eile tegime lehest kooki. Oioioioioi ma ei teadnud, et savust on võimalik nii pilve jääda, see oli hullumaja mis eile õhtul toimus. Ja nüüd, hommikul ärgates olen ikka padupilves. Uuhh, juhe jumala koos aga vaja kohe varsti eksamit tegema hakata :D (õnneks kodustes tingimustes)
lehest oli kõige parem. 50 geed korralikku lehte pitsasse või kooki ja sõit võis alata
oli see mingisugune vihje minu kraanikausi kohta või?
ELECTRICO:
ma ka kergelt kivis, jõudsin just koju, käisin vaatasin, mis tudengipäevadel toimus ja hõljusin seal ringi. ei tundnud pimedas ja pilves peaga kedagi ära, kõik arvasid, et ma olen ülbe :D