| Author |
| Thread |
|
 |
|
ctx
03/06/2008 09:08
|
kelle süü see on et kivi nii kalliks on läinud? Ansip?
|

|
Taurus
03/06/2008 09:54
|
muidugi, ansip on kõiges süüdi, mis toimub
sidenote, ma tean ka ühte sõpra, kes ei saa sellest midagi aru, ta on suht kõva napsuvend ka kogu aeg olnud ja vahel harva proovib, kuid ei midagi.
selles suhtes, et kui ikka ei tööta, siis pole mõtet vast suruda ka, ju see mingi organismiline eripära. Üheselt ei saa seda seletada ka, oleneb ikka inimesest endast.
a kui nüüd ennast meelde tuletada, siis egas ma ise ka alul sellest aru saanud, ses suhtes, et töötas küll, aga vabsee ei läinud see tulem peale, asjast hakkasin aru saama alles trippidel kuskil looduskaunites kohtades ja niisama üritustel.
Seega oli mul asi kinni psüühikas hoopis :)
Nüüd on saanud sellest asendamatu alkoholi aseaine ning organismi üldolek on suurepärane :P
(täiesti võhivõõrad inimesed on mulle öelnud, et minu ümber on meeletu positiivne energia, mis ajab välja igast august:D)
ja neil on õigus :)
|

|
Side Note
03/06/2008 10:10
|
ehe ,njah -ma tahaks ise ka sel kevadel käivitunud alkorežiimilt koomale tõmmata :) Aga eks on tehtud ka väljas ja sees ,maal ja vees koos temaga juba -siiani ei midagi ,ikka peab pühapäeval mingi haige alko veel ostma O_o .Nii ei saa ,ma ei anna alla ! :D
|

|
Taurus
03/06/2008 10:15
|
nu aga proovige siis täiesti selge peaga :)
see jutt, et alkoga töötab paremini, on suht mõttetu imo
viimane fail alkoga oli minu enda syntar, jälle rikkus see kõik ära:S
mul on üritused ilma alkota alati lõpuni meeles ja palju puhtamad :)
|

|
Side Note
03/06/2008 10:18
|
ei ma ei mõelnudki selles mõttes "jälle alkoga" ,et sellega koos mahvi teha -selgepeaga ka ika tehtud küll :) .A lihtsalt mingi haige alko-konveierlint on peal ja ma pole ise fänngi ! :D
|

|
Taurus
03/06/2008 10:40
|
Nats teemaväline, aga kirjutan ikka ära:
Peaasi, et alla ei anna, küll ühel heal päeval ja hetkel saab ka see inimene aru, et ei ole vaja mingeid antideprekaid võtta, vaja on hakata mõtlema, miks neid süüakse. Tihtipeale ei olegi inimesel mingit depressiooni, vaid on vale mõtlemine, seda oskab rääkida ka peaaegu iga tõelisi oskusi omav ravitseja. Pole ise küll käinud, kuid 1 sõbrants käis ja rääkis minuga hiljem, ta muutus ainult nädalaga täiesti teiseks inimeseks- positiivses suunas.
Meditsiin kirjutab välja tablette, aga need ei ravi kunagi põhjust, ainult tagajärge leevendavad ning organism saab pidevat keemiaannust, mis on hävitava mõjuga.
Ja oi kuidas kivi oskab positiivselt mõtlemisele suunata :)
|

|
Side Note
03/06/2008 10:45
|
nojah -ta ei võtagi enam -see mis praegu veel peal on ,on väga väikese ainemahuga nende kõrvalt ,mis kunagi -aga inimene on inimene -kõigile ei saa seda juttu ajada pidevalt "asi on mõtlemises" jne .Tänapäevaks ta ise ka muigab kogu selle maailmavalu peale ,mis tal oli -a nüüd avastas alko hoopis -mina proovin kiviga siluda teiseltpoolt -aga noh -ei tööta ju! :)
|

|
Taurus
03/06/2008 10:48
|
midagi halba ma ei mõelnudki, see lihtsalt 1 variant, mis võib olla mittetöötamise põhjuseks :)
aga anna teada, kuidas teil läheb :)
|

|
Side Note
03/06/2008 10:51
|
eh jes ,breakthrough peab toimuma saama :P
|

|
Taurus
03/06/2008 10:57
|
kui palju tahta, siis alati saab ka :)
|

|
Mierda
03/06/2008 10:59
|
irw pühap hommikul minu pool oli vaja õlleraha teenida ja võtsime kümpsi :D:D
2 tegime ise ära ja ülejäänust saime eile õhtuks lahti xD
|

|
Taurus
03/06/2008 12:43
|
Kanepiga GrandSlamile
hull eit ikka, veerandfinaalis juba :)
|

|
phibbs
03/06/2008 19:59
|
ahh mis sa plämad kanepit tõmmand vbl siis ...
ma tundsin kahh eile kuidas rsk see kivi nii spordi mõtted pähe vajutab....
jalutasin õismäelt kivimäele mingi :D (väikse riba tegin enne kahh vist ;P)
|

|
sistah
04/06/2008 13:15
|
sa ikka jaksad :p
|

|
phibbs
04/06/2008 13:28
|
oojaa kus me kunagi koos ikka sportisime irw _:D
paha treener sundis meid ikka jälle suht haiglaslikult pikkaddele distantsidele :D
või oli see isostar mis indu meis tekitas ? :D
|

|
jyrta
09/06/2008 01:01
|
helll yeh,lennukist maha,keilasse õlle järgi kivvi ja eriti ägew
|

|
sistah
09/06/2008 07:31
|
phibbs:
oojaa kus me kunagi koos ikka sportisime irw _:D
paha treener sundis meid ikka jälle suht haiglaslikult pikkaddele distantsidele :D
või oli see isostar mis indu meis tekitas ? :D
hahaha no ei kommenteeri :))) vormi tuleb ju hoida, irw
|

|
phibbs
09/06/2008 17:24
|
hee pekingi olympiale tuled ve ?= :D
mängiks plaate äkki seal :D küsiks hiinlaselt drammi ja riisi veidi :D
|

|
unkind
09/06/2008 18:08
|
:D
dram n rice
|

|
Taurus
10/06/2008 20:12
|
http://www.miniclip.com/games/mr-men-pinball/en/
|

|
unkind
10/06/2008 20:55
|
mis crap see nyyd siis on?
|

|
phibbs
10/06/2008 21:11
|
irw kahjuks on kivid kõik nii otsas juba hetkel et midagi juurdlema hakata mis see siis võiks olla ka xd:D
|

|
Taurus
11/06/2008 09:10
|
kivis tundus ikka päris naljakas olema :)
eriti hull oli kursori nuppudega möllata
|

|
phibbs
12/06/2008 21:54
|
kivikursoril hoidiku nuppude ja automationitega möllata... see saab ikka päris naljakas tundus olema... auto-to-to-automation
|

|
MorganLeFay
13/06/2008 10:49
|
otsisin sahtlist hommikul midagi ja ohhhoooooo mis ma leidsin... üle poole g kivi naeratas sahtlis mulle vastu :D ei tea üldse nagu kust see sinna sai... aga ega enam teda seal ei ole ka :D
|

|
kristjan
13/06/2008 11:26
|
krdi imelik on sellisel kenal päeval kodus lukku tirida aga mis teha elu on selline
|

|
unkind
13/06/2008 13:34
|
ongi tyyp laks ju kodus, kumaaritad ära ja siis ei viitsi enam kuhugi minna, ega suurt midagi teha või nii. :/
|

|
phibbs
14/06/2008 08:20
|
4.00 AM ärgates tegin väikse kivi pausi... mõtlesin et pikutan edasi aga aju tõmbas intensiivselt mõnusasse olekusse ja siis akkasin niisama lollitama ja mängima ja vaatasin et toas siin seal vedelevad särgid ja sokid maas ja ehitasin neist koera ja hüüdsin pitsu pitsu... siis läksin õue istusin bussijaama ja sõitsin lättisse et ribasid teha ( teate seal krt jõle head ribad tglt ) :P
|

|
ELECTRICO
14/06/2008 22:46
|
No mul pole savu elu sees nii ära kamminud kui täna hommikul kella 8 paiku. See oli tõesti haige reis parakatasse :S
|

|
sistah
15/06/2008 13:57
|
phibbs:
4.00 AM ärgates tegin väikse kivi pausi... mõtlesin et pikutan edasi aga aju tõmbas intensiivselt mõnusasse olekusse ja siis akkasin niisama lollitama ja mängima ja vaatasin et toas siin seal vedelevad särgid ja sokid maas ja ehitasin neist koera ja hüüdsin pitsu pitsu... siis läksin õue istusin bussijaama ja sõitsin lättisse et ribasid teha ( teate seal krt jõle head ribad tglt ) :P
ahahaaaaa no mida veel:D:D sa oled ikka täiesti korras tyyp ma vaatan:) 10 punkti
|

|
|
|