::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > kivi
Pages (116): « First ... « 81 82 83 84 85 86 87 88 89 [90] 91 92 93 94 95 96 97 98 99 » ... Last »    
Author
Thread    Post A Reply
Taurus
21/05/2008 15:51

kõige ägedam on siiani olnd ikkagi piip koodnimetusega -mootor-

töötab siis auto sigaretisüütajast, voolu tarvitab tavaline arvuti toiteka cooler, mis surub suitsu kopsudesse, mingi ümar klaasist anum ja seal oli midagi veel :)
Edit/Delete Message Reply w/Quote
Mierda
22/05/2008 23:14

apppiiii aidake mind, mul oleks korralikku võõrutust vaja :D väike paus kuluks nii ära rsk..
delic
23/05/2008 04:49

tule siia. ma panen sind kettidega radika külge
fungus
23/05/2008 05:54

Ma eile ei teinud. :D
Eastsider
23/05/2008 05:56

Ostnud pole ikka väga kaua savu juba, mingi kuu tagasi sai vist üldse suitsetatud, põhjus lihtne - kui ostan kivi, siis g üle kahe päeva ei püsi. Mul kulub küll väga vähe, et pilve saada, kuid kui mul kivi on, siis ma lihtsalt olengi konstantselt kivis, kuni otsa saab :_D

Kivis on muidugi hea olla, kuid kalliks läheb.
Matt P
23/05/2008 07:11

Eastsider:
Ostnud pole ikka väga kaua savu juba, mingi kuu tagasi sai vist üldse suitsetatud, põhjus lihtne - kui ostan kivi, siis g üle kahe päeva ei püsi. Mul kulub küll väga vähe, et pilve saada, kuid kui mul kivi on, siis ma lihtsalt olengi konstantselt kivis, kuni otsa saab :_D

Kivis on muidugi hea olla, kuid kalliks läheb.

...ojaa, ma tean millest sa räägid :D
Side Note
23/05/2008 07:16

Viimase aja vaesuse tõttu pole ise ka nädala sees ostnud ,teinud. :) Vaesus on tervislik höhö
jyrta
23/05/2008 07:17

wake'n'bake
Matt P
23/05/2008 07:41

...vaesus = suhtelisus

Eile kärssasime 1hes lahedas kohas, vb mõned siit teavad kus on konverentsimaja Tartus, Toomemäel. Seal maja taga on pingid, muru, mõnus puude lehesahin ning mis peamine, suht-koht privaat atmo, mis tagab eriti laheda ja vaba oleku...Linnas tripimine võtab üldse suht juhtmesse viimasel ajal. Betoon ja kivi ei anna üldse rahu rohelisel jumalal tegutseda ning on äärmiselt ahistavad...

Btw, mis keegi siit arvab 1nda kärssamisest, see on mul viimasel paaril kuul julma meeldima hakanud, teed maheda vesika, toimetad kodus täpselt nii nagu tahad, teed mussi, sööd, mõtled, loed jne...eriti chill...on see halb või hea, ei ma tea, a, mis te arvate. Pidavat olema raskem punkt juba suitsetajal...näääh, ei usu...
Side Note
23/05/2008 08:12

lamp paranaoia jeh ,mis värskelt alustanu pähe tuleb -oioi nüüd ma olen narkar valmis -teen üksi(võrdlus näit.alkoholismiga -nüüd ma olen joodik -jõin üksi kodus-minu meelest mingi paari õlle või paari pokaali veini joomine nüd küll midat ei näita) .Samamoodi nagu kanget alkot üksi ei taha pruukida -siis ka mingit muud draagsi mitte -a kivi -no k`moon tõesti -väike mahv ja muusikaga tegeleda ,niisama mõelda ja olla on mahviga überhea -eriti ootan puhkuse ajal Saaremaa suvilamajakese tagaõues piibu tegemisest iidsete tammede all ja üksi :)
Matt P
23/05/2008 08:20

Üksi on jah kuidagi palju parem, mitte et hea seltskonnaga halb oleks vms. Liihtsalt vb jõuab kiiremini juurteni ning teised inimesed ei vii mõttelõnga järge nii kiiresti minema...üks asi viib ju teiseni ning tasakaal on väga oluline, if u know wha i mean...(negatiivne välja, positiivne sisse)

Suvel on kl väga mahe eestis, siinne loodus on väga cool, olenematta mis piirkonnas viibid .)
kain
23/05/2008 08:24

tere, minu nimi on henri ja ma olen alkohoolik ning narkomaan.
Side Note
23/05/2008 08:25

samas noh - kui muutuda isikuks ,kellele aint üksi meeldibki -apaatne ,üksik punasilmne kivipea ,kes oma urust enam väljas ei käi ,kui aint uue mahvi järel ,kohe hommikust pihta hakkab ja geto päevas enda jaoks mingi probleem pole munchies`i kausi taga ära lasta - ja nii päevast päeva -kuust kuusse -aastast aastasse, siis noh..palju õnne minu poolt ka

nii et
üksi suitsetamine = suhtelisus
Matt P
23/05/2008 08:26

kain:
tere, minu nimi on henri ja ma olen alkohoolik ning narkomaan.

:D

Räägi Henri, miks sa oled narkomaan? :D
Eastsider
23/05/2008 08:35

Because drugs are fucking awesome? :_D

Üksinda tegemisest, noh, miks mitte. Seni ongi ilmselt okei, kuni oma tavategevustega ikka edasi tegeled. Ehk siis ei passi niisama vaid muudad lihtsalt kiviga nende asjade tegemise natuke huvitavamaks.
kain
23/05/2008 08:36

elu on selline
Matt P
23/05/2008 08:43

http://www.tc.columbia.edu/centers/...ses/social.html
Side Note
23/05/2008 08:48

Eastsider:
Because drugs are fucking awesome? :_D

Üksinda tegemisest, noh, miks mitte. Seni ongi ilmselt okei, kuni oma tavategevustega ikka edasi tegeled. Ehk siis ei passi niisama vaid muudad lihtsalt kiviga nende asjade tegemise natuke huvitavamaks.

hm sellega just nii mul ,et mahv ongi see "niisama passimise" hetk nädala või päeva jooksul -kus tavategevused korra kõrvale lükata töölaualt paariks tunniks :) .Eks see elustiili ja suhtumise küsimus ole ,pole endale mingit hullu tuli takus elu ehitanud - aeg on väärtus omaette :P
Eastsider
23/05/2008 09:42

See jah, ma mõtlengi, et kuni suudad hoida asja lõõgastumisena, on okei. Kuid kui ainult "lõõgastuma" hakkadki, nii, et midagi muud enam teha ei viitsi, siis kisub jamaks. Samas isegi koguaeg suitsetades on võimalik üsna produktiivne olla.
Matt P
23/05/2008 09:52

...tõsi, tööl/koolis käimine, igapäevased asjad jne...samas selline igapäevane suitsetamine (mulle isiklikult kl vähemalt) väga ei sobi, sest mingi hetk on lihtsalt uimane ja ebakorrektne olla...

Religiooni peab kartma/austama ja õiges koguses tegema, muidu võib ta sinu vastu põõrata.
Mierda
23/05/2008 13:11

üksi tegemine on lõõgastumine lihtsalt ma arvan...ise olen ühe korra elus teind tükki üksi, siis kui ei kannatand lisslt enam sõpra oodata, sest tal läks nii fakin kaua :D
teadkyllkes
23/05/2008 15:05

muidugi on äge üksi kodus chillida suitsetada ja mussi kuulata või ehitada või filme/seriaale nillida, ma ei näe selles midagi halba

üksi joomine - mingi õlle või paar või kerge veins õhtul võtta teleka ette seltsiliseks imho täiesti normaalne nähtus, kangest alkost iga õhtu üksi kodus mällu kulistada end aga viitab tõsiselt alkoholismile juba - tean omast käest, kunagi aastaid tagasi läbitud see teema hehe
Taurus
23/05/2008 15:08

einu mahvi saab nii iga päev ka teha, et midagi ei sega, lihtsalt päevased toimetused (töö, kool, asjaajamised) tuleb sellest lahus hoida, mitte, et kohe hommikul vegeteerima

p.s kohe rae järve äärde tsillima ka :P
hcxx
30/05/2008 18:33

AHH MINA VÕI? irwww tra mai või :D
Ojamees
30/05/2008 18:35

ma ei suuda oodata millal ma varahommikul kuskile järveäärde lähen, ridva kokku panen , joindi keeran ja kalu sikutama hakkan, see on kvaliteet ... pleieriga head junglit ka kaasa ja puhkus algab
Taurus
30/05/2008 21:47

njaaaa, liiga mõnus
unkind
01/06/2008 20:53

eile jõudis väike saadetis hollandist kohale - õit, tykki + väike kogus seemet (indicat ja sativat :P). tubli degusteerimine käis, päev otsa oli ikka korralik buzz peas, tykk oli nagu vapsee mõnus, parem kui õis isegi. väljamaa kraam, kvaliteet kraam ikka. :P
teadkyllkes
01/06/2008 21:18

hollandi hashi kohta tükk öelda on suht solvang, väga kvaliteetne kraam indeed :)

eriti rets on ice-o-lator, mis on sisuliselt erinevate sortide kristallisegust valmistatud hash - täielik hullus! asi on nii pehme et sulab gripi külge kinni kui külmikus ei säilita seda, ja kui tuld annad siis hakkab mullitama nagu laava, ja väiksest kõssist piisab et täiesti tagurpidi tõmmata :) saadavalt tavaliselt kahes variatsioonis - indica ja sativa
unkind
01/06/2008 23:04

haaaa, me saime ka vist seda, purgi külge sulas raip veel kinni ja littis ka ikka mõnnalt, mõnus energia tiu tiu oli peas kohe. :P
Side Note
03/06/2008 09:05

eksperdid , biokeemikud ning kõik neurofüüsikud!
Küsimus teile:
selline keiss ,et sõbrannje mul tahtis peale alkoholis järjekordset pettumist ka toda kivi ära proovida - kurtis ta et kunagi on ikka proovinud ,aga siis pole tööle hakanud ,noh mina mõtlesin et höhö -tüüpiline algajate jutlustus ,et sellest saame kohe üle õigete kanguste ja tõmbamis-intervallidega. Olen teda siin siis mõnedki korrad juba tutvustanud ja treeninud :D -aga ei midagi -ise olen lõpuks jälle suht kägu oksal olnud peale tõmbamisi - küll bongist -vähem ja rohkem -kristallilisemat ja vähem - tema sõnad aga ikka ja jälle:"Ei tunne mitte midagi peale selle ,et kurk kähedaks läheb".

Nüüd sain aga teada ,et tal üks periood elus oli olnud üsna hardcore anti-depressiantide ajastu + peavalu rohud erinevad ja mõlemaid üsna massive doosides päris pikka aega ,mingi paar aastat -tänapäevaks on küll see "kuur" lõppenud ,ühte kapslikest antidprekat pidi veel võtma vahel. Alguses naersin ta immuunsus-teooria välja -a hakkasin mõtlema -et kas poleks võimalik ,et need ained mingite retseptoritega mässanud seal kolju all või ei lase mingitel protsessidel enam toimida organismis vms ,keegi mingit teooriat oskaks rakendada? Sest noh krt peaks ikka töötama küll JU ,pääris palju "tuulde visatud" asja viimase nädalaga ,hah:).
Aitäh
   Post A Reply
Pages (116): « First ... « 81 82 83 84 85 86 87 88 89 [90] 91 92 93 94 95 96 97 98 99 » ... Last »