::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > Euro 2008 Austria-Šveits
Pages (16): « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 »    
Author
Thread    Post A Reply
Katzy
22/06/2008 15:32

käpik:
on vist jah, uus president , kallim nafta :D
kõik liigub paremuse poole

irw...sa unustasid Eurovisiooni:D
Edit/Delete Message Reply w/Quote
skyzer
22/06/2008 15:49

Katzy:
irw...sa unustasid Eurovisiooni:D

hoki ka
käpik
22/06/2008 15:54

skyzer:
hoki ka

euro cupi unustasin ka :D
kui siberi zinjad võitis
dr3xl
22/06/2008 18:47

küll on hea, et ma jalkat ei jälgi :)

nii et kesiganes võidab, palju õnne ja lilli ja õisi :)
Dave Wood
22/06/2008 20:24

dr3xl:
ma jalkat ei jälgi

aga peab :(
kemal1
22/06/2008 23:34

oi plääd.davai espanja!!!
MorganLeFay
23/06/2008 01:01

kemal1:
oi plääd.davai espanja!!!

!! yep
Kapuuts
23/06/2008 05:02

väga hea!
Katzy
23/06/2008 05:27

sjupper..penaltid ja Hisp võitis...:)
unkind
23/06/2008 06:26

kaks homokat räägivad oma unistustest üksteisele. esimene geymees pajatab siis, et tema läheks piltilusa mehega välja sööma, kõnniks mererannas n shit, käiks klubis tantsimas ja nii, ning lõpetuseks veedaks ühe kirgliku öö teineteise seltsis. teine kai õhetades vestab siis, et tema tahaks moskva spartaki ründaja olla, hakkaks keskväljalt triblama, saaks kõikidest vastastest mööda, ning mängiks väravahi ülegi, seejärel lööks ta tühjast väravast mööda, seepeale kogu tribüün karjuks - ah tõ bideraaast.
käpik
23/06/2008 06:27

unkind:
kaks homokat räägivad oma unistustest üksteisele. esimene geymees pajatab siis, et tema läheks piltilusa mehega välja sööma, kõnniks mererannas n shit, käiks klubis tantsimas ja nii, ning lõpetuseks veedaks ühe kirgliku öö teineteise seltsis. teine kai õhetades vestab siis, et tema tahaks moskva spartaki ründaja olla, hakkaks keskväljalt triblama, saaks kõikidest vastastest mööda, ning mängiks väravahi ülegi, seejärel lööks ta tühjast väravast mööda, seejärel kogu tribüün karjuks - ah tõ bideraaast.

:D:D
jyrta
23/06/2008 09:07

d:D
Daha
23/06/2008 14:15

Kapuuts:
venemaad kirun taga sest see onju fckin venemaa
tiblade maa.kuigi jah kahjuks olid nad seekord hollandist üle,loodan et kaugemale nad sellel turniiril ei jõua
hate me if u want

kuradi nats... buuuuuu, selliseid me ei salli....
hate me if u want
Catastroфиck
23/06/2008 16:15

mind kohe tõiselt huvitab kust pärineb selline "loogika" et inimene kellele ei meeldi venelased on natside ideoloogia järgija.

palun palun seleta mulle daha
Meinhard
23/06/2008 16:30

Kodune kasvatus on üks kindel märksõna :D
Daha
23/06/2008 18:09

phenS:
mind kohe tõiselt huvitab kust pärineb selline "loogika" et inimene kellele ei meeldi venelased on natside ideoloogia järgija.

palun palun seleta mulle daha

palun, palun, kui saa veel ei tea, siis natsism on rahva viha ja põlgamine tesie rahva vastu, vaenu õhutamine rahvaste vahel, see käibki eestlaste kohta.
Meinhard
23/06/2008 18:18

no sellisel juhul onju venelased sama palju natsid kui eestlased :D
Daha
23/06/2008 18:37

Meinhard:
no sellisel juhul onju venelased sama palju natsid kui eestlased :D

ma ütlesin seda sellele isikule nagu Kapuuts ja tegin selgeks phenS-le, miks ma niimoodi ütlesin ja kui sul ei ole probleeme nii venelaste- kui ka teiste rahvastega, siis kõik on tip top eksole:)
Kapuuts
23/06/2008 18:51

päris mitu väga head sõpra vene rahvusest..ja ka teiste eesti venelaste vastu mul pole midagi(va eesti venelased kes on terve elu siin elanud ja ei ole viicinud sõnakestgi eesti keelt selgeks õppida).tallinnas on alatasa juhtunud et lähen küsin mõne käest teed ja siis trehvab alles mingi 3-4-s inimene kes räägib eesti keelt no fck S.tra see on elementaarne asi ju kui sa elad kuskil riigis siis õpi vähamalt riigikeel selgeks!! aga jah venemaa ja kõik kes seal eesotsas ja kõik kes seal eesti saatkonda koguaeg mingil moel jälle ründavad ahuijei kõik ahjuu! sõimake mind natsiks,poh.venemaal sadu kordi hullemad eesti vihkajad
Catastroфиck
23/06/2008 19:08

Daha:
palun, palun, kui saa veel ei tea, siis natsism on rahva viha ja põlgamine tesie rahva vastu, vaenu õhutamine rahvaste vahel, see käibki eestlaste kohta.

epic education fail

natsism ja faššism on 2 erinevata asja muide.
GillBates21
23/06/2008 19:14

sel ajal kui holland kotti sai olin mina raba ääres kosmoses :P

aga casillas oli eile päris hoos :)
dccap
24/06/2008 13:15

Homme mul on lennuk Barcelonasse.
Pean seal jälgima ülehomset mängu.
Minu komplekt. Pildilt on puudu ainult näovärvid. Need laenan sõbralt täna õhtul:)

PS: Kapuuts ja muud taolised hoidke oma "tiblad" ja "sibulad" moodi kommentaarid endale. Ma tean juba teie suhtumist asjasse :)
Meinhard
24/06/2008 14:50

einoh täiesti aus fänni komplekt ja usun , et venemaa saab edasi, sest nad on tõesti praegast meeletult kiired ja tehniliselt väga kõrgel tasemel.

Aga see tekitab küll minus hämmingut, et paljud venemaa fännid istuvad tribüünidel CCCP särkidega :S, wtf nagu :D see reziim ei teinud halba ainult teistele vaid nottis ka oma rahvast niimoodi et anna abi :S
dccap
24/06/2008 14:53

Noh , eks igas rahvuses on mustad lambad :)
Katzy
24/06/2008 14:54

wrd
Katzy
24/06/2008 14:56

phenS:
epic education fail

natsism ja faššism on 2 erinevata asja muide.

:D
Katzy
24/06/2008 14:57

Daha:

umm.. see oli nüüd küll päris naljakas lause.. enne kui ikka midagi ütled.. mõtle..
Katzy
24/06/2008 15:05

aaagaa see on suhteliselt lamp teema mille üle vaielda kuskil EU jalka topicus tegelt kaa.
Las jääda omad arvamused ja põhimõtted.. aga forriil..
SAKSAMAA VÕIDAB hoommmmeee !
GillBates21
24/06/2008 15:15

Katzy:
SAKSAMAA VÕIDAB hoommmmeee !

Türgil on 4 põhimeest puudu, kuid ma loodan et nad suudavad uuesti draamakunnidele kohase etenduse anda... niiet türgi siis võidab homme.
delic
24/06/2008 16:53

Daha:

sa eesti vene jalkamängu siin mäletad? mõistuse vaheaeg või mis sul on? sa räägid, et eestlased on natsid. tseki nüüd seda mängu uuesti või tuleta meelde, mis sitidega mõned idanaabrid kohale tulid? fuck face
   Post A Reply
Pages (16): « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 »