inZtance: oled ennast tbc-s üles ehitanud ja expansion nullib saavutused hetkega ära
samas questide gear ei ole parem kui see gear millega sa outlandi lähed kui sa oled ennast üles ehitanud. ma olen greener, quest rewardid tbc'st enamasti, ning pole siiamaani eriti üldse geari vahetanud.
ja isegi kui sa oled endale mingid mad epixid selga visanud, on ikka gear improvemente olemas niiet see on vältimatu, et sa midagi välja vahetad.
dr3xl: Nojah, palun vabandust, et pole tõeliste täiskasvanud härrasmeeste kombel oma õhtuid bridži, kokaiini, poliitika ja igavate filmidega sisustanud.
häbi sul olgu..
aga esimene samm probleemi lahendamisel on selle tunnistamine
Irw, meelelahutus muidugi. Ainult ma ei kujuta ennast ette legodega mängimas, kujutades ette, et ma päriselt elan selles kindluses, mille ma just ehitasin näiteks, või mängimas mudelautodega, kujutamas ette, et ma tõesti istun seal sees. Aga head fantaasialendu siis, dzentelmenid!
ELECTRICO: Irw, meelelahutus muidugi. Ainult ma ei kujuta ennast ette legodega mängimas, kujutades ette, et ma päriselt elan selles kindluses, mille ma just ehitasin näiteks, või mängimas mudelautodega, kujutamas ette, et ma tõesti istun seal sees. Aga head fantaasialendu siis, dzentelmenid!
einoh, palju õnne, kui sa tõesti arvad, et arvutimängud ongi selleks, et end seal sees ette kujutada :P äkki kujutad end bridži mängides ka ärtu ässana ette või midagi.
dr3xl: einoh, palju õnne, kui sa tõesti arvad, et arvutimängud ongi selleks, et end seal sees ette kujutada :P äkki kujutad end bridži mängides ka ärtu ässana ette või midagi.
Ei, ma ei pea ennast ärtu ässana ette kujutama, selleks on mul poliitika ja kokaiin.
Hui teab, see on selline mäng, kus peab rohelisi ja kollaseid jullasi koguma ja siis oled kõige kõvem mees virtuaalmaailmas ja siis käib selle "elu" üle veel kõva mõõtuvõtmine paljudes foorumites, kaasa arvatud drumandbass.ee omas.
Kunagi sai ise ka mõned aastad online mänge mängitud.Meeldis aga siis oli mul sellejaoks aega.Hetkel seda pole ega ka tule,niiet ka see aeg on mu elust kadunud.Vb niisama mõned kiired kihutusmängud või nii aga ei midagi enamat.
ELECTRICO: Hui teab, see on selline mäng, kus peab rohelisi ja kollaseid jullasi koguma ja siis oled kõige kõvem mees virtuaalmaailmas ja siis käib selle "elu" üle veel kõva mõõtuvõtmine paljudes foorumites, kaasa arvatud drumandbass.ee omas.
jep, täpselt nii see ongi. sa tead, millest räägid:)
Kapuuts: Kunagi sai ise ka mõned aastad online mänge mängitud.Meeldis aga siis oli mul sellejaoks aega.Hetkel seda pole ega ka tule,niiet ka see aeg on mu elust kadunud.Vb niisama mõned kiired kihutusmängud või nii aga ei midagi enamat.
niih sain nädalavahetusel selle uue NFSi peale ja no way parem kui Prostreet.Mendid tagasi(helikopteritega jne)+vastav stoori sellele+uued võistlused,juhitavus ka päris ok,graafikat ei nõua ka väga palju jaa car shopis kohe valikus kas tahan osta usa,eu või jaapani autosi.siiani ise ainult usa rauaga ringi sõitnud (Y)
heh, hea vaadata kuidas nelja aastane vennapoeg nfs hot pursuit 2-te pelab ja lõdva randmega mentidelt eest ära kimab.. kurat ma nelja aastasena ei osanud veel legodegagi mängida, rääkimata arvutis askeldada. ajad on ikka muutunud, uh.