::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > Küsimus Dj-nduse kohta
Pages (13): « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 »    
Author
Thread    Post A Reply
delic
25/04/2008 04:41

digitaalne nuimixer
Edit/Delete Message Reply w/Quote
unkind
29/05/2008 00:27

keegi mingit asjalikku mixungi salvetamis proget oskab soovitada?
kristjan
29/05/2008 07:08

wavelab
Conflict
29/05/2008 13:26

audacity sobib ka, tegemist on freewarega
kain
29/05/2008 13:40

win = soundforge
mac = amadeus pro

enne testisin ka audacity't macil aga amadeus on oluliselt parem
dr3xl
29/05/2008 13:45

mingi kavalpea oli veel, mis oskas otse reaalajas mp3ks salvestada, aga nimi läks meelest
Matt P
29/05/2008 14:07

kain:
win = soundforge
mac = amadeus pro

enne testisin ka audacity't macil aga amadeus on oluliselt parem

amadeus on tasemel!
unkind
29/05/2008 22:51

okei, tänks eniwei.
unkind
16/09/2008 16:12

Behringer TRUTH B2031A

keegi mingit kommentaari oskab anda w?
tundub päris asjalik olevat, imo.
Conflict
16/09/2008 20:03

ma olen enda omadega suht rahul, hinna ja kvaliteedi suhe on väga hea
osta ära;)
unkind
16/09/2008 20:19

jep, tundub tõesti hea hinna ja kvaliteedi suhe olevat, selle raha eest peaks kaupa kyll saama või nii.
1 küssar, et kust neid kõige mõtekam tellida oleks, ei ole nagu väga kursis selle osaga.
fooptool
17/09/2008 15:47

ei taha midagi sitasti öölda aga minu kogemuste järgi on behringeriga alati see "hea hinna kvaliteedi suhe" et u et ea hinna eest saad palju kaupa...aga tegelikkuses on see firma minu kogemustel täis pask in every aspect...mudugi kõlle ple tsekkind...aga mixerid ja kõrvaklapidklapid ntx on ikka jah täpselt "hea hinna-kvaliteedi suhe" ehk siis et midagi sitemat kohand ple...ebapuhas sound...vastupidavus null...ehk siis u nii et ma suutsin vähen kui kuu ajaga crossfaderi puldil ära mängida..ja no overall sound jne oli ka ikka mööda...jumala üle..klappe kõvemaks keerates plärisevad jne ja ka suht kohe katki..et asi ple mitte sitas hoidjas vaid kvaliteedis siiralt...siiski kõlle ple näind ega kuulnud..vbolla nad ka oma kvaliteediga viimasel ajal tõusnud...aga mina ei ostaks enam mingil juhul 1tegi behringeri kaupa!

=)
dr3xl
17/09/2008 16:40

behringeri truth seeria on kahjuks enamvähem ainuke asi, mida see firma normaalselt toota oskab.
swompy
09/10/2008 10:09

Selline küsimus, et kui mul on arvuti 5.1 kõlarid, kas on siis mingi võimalis neid mixeriga ühendada? Ütleme, et on kõige tavalisem 2 või 3 kanaliga mixer.
dr3xl
09/10/2008 10:47

swompy:
Selline küsimus, et kui mul on arvuti 5.1 kõlarid, kas on siis mingi võimalis neid mixeriga ühendada? Ütleme, et on kõige tavalisem 2 või 3 kanaliga mixer.

sul on need siis ilmselt aktiivid. saad otse üleminekutega ühendada nii, et ainult osa kõlle töötab. tõenäoliselt on võimalik jagajaid kasutades ka rohkem kõlle taha saada. aga imho on parem mixer -> arvuti -> kõllid, sest need on sul ju eniveis arvuti taga?
swompy
09/10/2008 12:21

dr3xl:
sul on need siis ilmselt aktiivid. saad otse üleminekutega ühendada nii, et ainult osa kõlle töötab. tõenäoliselt on võimalik jagajaid kasutades ka rohkem kõlle taha saada. aga imho on parem mixer -> arvuti -> kõllid, sest need on sul ju eniveis arvuti taga?

No kõlarid on nagunii arvuti küles jah. Aga kas mixer ühildub siis arvutiga läbi USB ?
Conflict
09/10/2008 12:26

mixerist arvutisse ikka line in august
surroundi sealt enivei tulla ei saa, sest cd/vinüül on ju stereo
Matt P
09/10/2008 12:57

fooptool:
ei taha midagi sitasti öölda aga minu kogemuste järgi on behringeriga alati see "hea hinna kvaliteedi suhe" et u et ea hinna eest saad palju kaupa...aga tegelikkuses on see firma minu kogemustel täis pask in every aspect...mudugi kõlle ple tsekkind...aga mixerid ja kõrvaklapidklapid ntx on ikka jah täpselt "hea hinna-kvaliteedi suhe" ehk siis et midagi sitemat kohand ple...ebapuhas sound...vastupidavus null...ehk siis u nii et ma suutsin vähen kui kuu ajaga crossfaderi puldil ära mängida..ja no overall sound jne oli ka ikka mööda...jumala üle..klappe kõvemaks keerates plärisevad jne ja ka suht kohe katki..et asi ple mitte sitas hoidjas vaid kvaliteedis siiralt...siiski kõlle ple näind ega kuulnud..vbolla nad ka oma kvaliteediga viimasel ajal tõusnud...aga mina ei ostaks enam mingil juhul 1tegi behringeri kaupa!

=)

mul on behri. pro mic preamp ja väga rahul sellega, suhteline asi
Mierda
09/10/2008 21:11

keegi vritual DJ-s oskab nii settida asja, et 5.1 helikaardist tuleks 2 kanalit välja?
skyzer
09/10/2008 21:29

mm keegi teab kuidas traktoris ver 3.3.2.060 teha beatjumpi rohkem kui 4 (16,32 ntx) ? seal on nupud aint 1/4, 1 ja 4, aga varasemas on saand 16,32 ka teha:/
swompy
10/10/2008 13:02

Mierda:
keegi vritual DJ-s oskab nii settida asja, et 5.1 helikaardist tuleks 2 kanalit välja?

Imo ei saagi nii teha. Ma ise kasutan ka Virtual DJ-d suht palju. Lihtne lahendus on selline asi :
http://www.ordi.ee/EPood/Product.as...temID=2600-1050
Või mingi muu sarnane. Proovitud ja töötab hästi.
Mierda
12/10/2008 00:18

swompy:
Imo ei saagi nii teha. Ma ise kasutan ka Virtual DJ-d suht palju. Lihtne lahendus on selline asi :
http://www.ordi.ee/EPood/Product.as...temID=2600-1050
Või mingi muu sarnane. Proovitud ja töötab hästi.

oi, päris loogiline riistapuu ju :o
kuidas kvaliga on?
Eastsider
12/10/2008 08:21

Minu arust on kvaliteet okei, kodukõlarite või klappidega küll aru ei saa, et midagi valesti oleks. Ise olen kasutanud seda kaarti selleks, et virtual djga saaks klappe ka kasutada samal ajal kui teisest kaardist jookseb heli kõlaritesse.
Kapuuts
12/10/2008 18:37

head nipid toas heli summutamiseks? kui remont peale läheb...
swompy
12/10/2008 19:41

Ma ei tea kas teil ka selline jama on Virtual DJ-ga, et kui mixida siis vahest tekib selline sahin või staatiline müra. Eriti siis, kui üks lugu mängib ja teist lugu cue-da. Selle vastu aitas minul Config>Performances Latency 46 ms ja Safe Mode-ilt ja Overclockilt linnuke eest ära.
Ojamees
15/10/2008 09:18

Gemini PMX-05 ja 2 CD mängijat American Audio

mis need on mingid pasad w`? arvata võib et pasad jah, sest komplekt kokku on 3700 eeki, a kodus paras näppida ju? või ei?
Mierda
15/10/2008 09:57

ostsin selle mini usb helikaardi ära. works like a charm, tänks swompy.
unkind
15/10/2008 22:37

Ojamees:
Gemini PMX-05 ja 2 CD mängijat American Audio

mis need on mingid pasad w`? arvata võib et pasad jah, sest komplekt kokku on 3700 eeki, a kodus paras näppida ju? või ei?

ära parem osta, hädaks kaelas ainult.
swompy
18/11/2008 12:10

Kas keegi on kasutanud/kasutab time coded vinüüle? Olen kuulnud, et selleks läheb vaja mingi eri tüüpi helikaarti mis võimaladaks kahte paari analoog input/output-i.
Conflict
18/11/2008 12:17

selliseid kasutatakse final scratchi ja teiste sarnaste lahendustega, ehk siis komplektis on nii vastavad plaadid kui ka seade vastavate ühendustega..
   Post A Reply
Pages (13): « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 »