sai lanti loopimas käidud, paar hauepoissi hüppas otsa isegi ... uuel nädalavahetusel tuleb forelli taga ajama minna ... püügikeeld ukse taga kohe saab veel viimased korrad proovida :D
väga viitus teema ... paar sõüra külas... mõned naopsud ja sai ilo baaris (kehra local nightclub) käidud ja peale baari läks ilgemat sorti külakakluseks kohaliku toiduplatsi juures ... juhhei sai ennast ometi välja elatud ja verd lendas siia sinna ... nüüd kohe kohe kalale ära :D rsk järgmise kakluseini patareis :D
oijah , double coffees liiter viina ja siis edasi endisesse riffi. sellist asja pole korraldanud mingi kolm kuud vhemalt ka. ega vist ei korralda sama palju aega enam ette ka
jalg on puruks pekstd .. kyynarnukiga olen vist kellegi nägu purustand ja jalaga kellegile meikki teind .... vitt ja vilepill läks vist "VEITS" käest ära v? loodan et kedagi maha ei löönd :P
[12:13:56] -KLE, MA NAGU EI JOO MITTE KUNAGI ENAM.... NAGU OK. VTAHAD JUUA? joins conversation
[12:13:59]
says:
noh noku
[12:14:37] -KLE, MA NAGU EI JOO MITTE KUNAGI ENAM.... NAGU OK. VTAHAD JUUA? says:
vittu rsk
[12:14:42]
says:
haha
[12:14:43] -KLE, MA NAGU EI JOO MITTE KUNAGI ENAM.... NAGU OK. VTAHAD JUUA? says:
see on iiga hull
[12:14:50] -KLE, MA NAGU EI JOO MITTE KUNAGI ENAM.... NAGU OK. VTAHAD JUUA? says:
mida ma präägast kuulen gina sust
[12:14:52] -KLE, MA NAGU EI JOO MITTE KUNAGI ENAM.... NAGU OK. VTAHAD JUUA? says:
sust
[12:14:55] -KLE, MA NAGU EI JOO MITTE KUNAGI ENAM.... NAGU OK. VTAHAD JUUA? says:
suuuust
[12:14:57] -KLE, MA NAGU EI JOO MITTE KUNAGI ENAM.... NAGU OK. VTAHAD JUUA? says:
:D
[12:15:04] -KLE, MA NAGU EI JOO MITTE KUNAGI ENAM.... NAGU OK. VTAHAD JUUA? says:
tra me ei ole normaalsed
[12:15:11]
says:
maissaaru
[12:15:20] -KLE, MA NAGU EI JOO MITTE KUNAGI ENAM.... NAGU OK. VTAHAD JUUA? says:
tahtsime hesburgeri turva ära taguda v ??? mhahahah
[12:15:25] -KLE, MA NAGU EI JOO MITTE KUNAGI ENAM.... NAGU OK. VTAHAD JUUA? says:
hahah
[12:15:26]
says:
ahh?
[12:15:26] -KLE, MA NAGU EI JOO MITTE KUNAGI ENAM.... NAGU OK. VTAHAD JUUA? says:
naiss
[12:15:29] -KLE, MA NAGU EI JOO MITTE KUNAGI ENAM.... NAGU OK. VTAHAD JUUA? says:
jaaa
[12:15:34] -KLE, MA NAGU EI JOO MITTE KUNAGI ENAM.... NAGU OK. VTAHAD JUUA? says:
mingi patsiga pede
[12:15:42]
says:
tra ma ei saa aru kuidas ma kojugi sain
[12:15:46] -KLE, MA NAGU EI JOO MITTE KUNAGI ENAM.... NAGU OK. VTAHAD JUUA? says:
keda ma olin nokinud ja sa tahtsif ätra tagda
[12:15:51] -KLE, MA NAGU EI JOO MITTE KUNAGI ENAM.... NAGU OK. VTAHAD JUUA? says:
hahaha
[12:15:53] -KLE, MA NAGU EI JOO MITTE KUNAGI ENAM.... NAGU OK. VTAHAD JUUA? says:
ma ka mitte
[12:15:53]
says:
ahahahah
[12:15:54] -KLE, MA NAGU EI JOO MITTE KUNAGI ENAM.... NAGU OK. VTAHAD JUUA? says:
tra
[12:15:58]
says:
oioioi
[12:16:00]
says:
lagi
[12:16:05] -KLE, MA NAGU EI JOO MITTE KUNAGI ENAM.... NAGU OK. VTAHAD JUUA? says:
KUS MU KORTERI VÕTMED ON?????????
[12:16:16]
says:
KUS MU TELEFON ON?
[12:16:48]
says:
eino tulgeeilemeilel2mmepuuotsa2ra