::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Üritused > THERAPY SESSIONS - ESTONIA
Pages (13): « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 »    
20/02
THERAPY SESSIONS - ESTONIA    Post A Reply
delic
04/02/2010 08:44

vaginaalne fekaal vä
Edit/Delete Message Reply w/Quote
fungus
04/02/2010 17:20

No kirjeldab päris hästi seda, kui pange nad panevad.
DjClub.ee
04/02/2010 17:31

adapter:
noh :D miks sa juba ei teavita rahvast et 100 vippi tuli lisaks :D:D ei kannata seda kriitikat mis kohe su pihta hakkab tulema?

Überblingeni VIP ala mahutab 2 rõdu peale kokku 400 inimest... pileteid eelmüügis vaid 200tk...

mis sa tõesti arvad et sinu arvamus peaks mõjutama meie tegevust, ego on liiga suur või mis?... ega me sulle neid artiste ei toogi, seega ära muretse nii palju... toome ikka neile kes üritusele tulevad ja soovivad :)
DjClub.ee
04/02/2010 17:32

fungus:
No kirjeldab päris hästi seda, kui pange nad panevad.

sul igav ... kahju lausa :D
fungus
04/02/2010 18:20

Palju VIPis muidu istekohti on? 30?
rosco
04/02/2010 18:24

Therapy indeed...............
DjClub.ee
04/02/2010 18:33

fungus:
Palju VIPis muidu istekohti on? 30?

VIPis on istekohti kokku üle 100. kui sa just istuma ei tule siis peaks olema piisavalt :) need kes käinud teavad et Überi vip rõdudel on palju istekohti.

Kahjuks ei ole kuskil kirjas et VIP pilet garanteerib sulle istekoha. Ei korralda istumisüritust.
fungus
04/02/2010 18:51

k, 100/200 on täitsa asjalik isegi.
adapter
07/02/2010 18:44

DjClub.ee:
Überblingeni VIP ala mahutab 2 rõdu peale kokku 400 inimest... pileteid eelmüügis vaid 200tk...

mis sa tõesti arvad et sinu arvamus peaks mõjutama meie tegevust, ego on liiga suur või mis?... ega me sulle neid artiste ei toogi, seega ära muretse nii palju... toome ikka neile kes üritusele tulevad ja soovivad :)
tarnasser oled,muud midagi,mis kuradi vip see selline on?''ega sa istuma ei tule'' aga äkki tulen?äkki ma ei tõmba ennast fennist ja punnidest nii segi et kargan ööläbi?mõtle mingi muu nimi sellel VIP piletile,näiteks ''maksa 250.- rohkem'' pilet või midagi sarnast.ma hoian pöialt,et sa põleks oma projektidega,ja laseks kellelgi teisel edasi rahus pidusi korraldada,kes ei mõtle ainult rahale.
hcxx
07/02/2010 19:52

adapter:
tarnasser oled,muud midagi,mis kuradi vip see selline on?''ega sa istuma ei tule'' aga äkki tulen?äkki ma ei tõmba ennast fennist ja punnidest nii segi et kargan ööläbi?mõtle mingi muu nimi sellel VIP piletile,näiteks ''maksa 250.- rohkem'' pilet või midagi sarnast.ma hoian pöialt,et sa põleks oma projektidega,ja laseks kellelgi teisel edasi rahus pidusi korraldada,kes ei mõtle ainult rahale.

unkind
07/02/2010 19:55

:D
Mierda
07/02/2010 20:12

adaptre tissib räigelt :D
kain
08/02/2010 08:29

NEADS MOAR DRAMA!!!
DjClub.ee
08/02/2010 11:11

adapter:

kõik info on avalik mida vip sisaldab... keegi ei käsi sul seda osta, ei saa su probleemist aru. Inimene saav end mugavamalt tunda ning tervitusjoogi.

palun too näiteid, üritustest kus VIP pilet on siis VIP... võtame arvesse ja üritame end parandada :)
adapter
08/02/2010 18:21

no istuda võiks ikka saada ju vip alas...on see palju palutud?
DjClub.ee
08/02/2010 20:46

adapter:
no istuda võiks ikka saada ju vip alas...on see palju palutud?

jeerum :D... saad ju istuda.. inimest tulevad tantsima ja tuttavatega meeldivat aega veetma. 100 istekohast ei piisa või? :D...

... tõesti pole millegi üle nokkida?... et ma ei tea... liiga ümar pink või ukseava võiks laiem olla või et miks see dj lähemal ei ole või plakatil must mitte sinine värv ei ole...

... või miks näiteks vipil on tervitusjook mitte söök või miks ei saa vip piletit sama hinnaga mis tava ...
... ma ei tea :D.. sest see üritus on selline... kõigil kellele ei meeldi ei pea tulema... eks :)... ei ole kohustuslik üritus kellelegi :)

... oleks väga tänulik kui keegi annaks kasuliku tagasisidet (selle asemel et tühja ilma infota lahmida), mis üritust paremaks muudab. käige üritusel, ja siis andke teada mis häiris ja mis oli hea... teeme kõik et 2010 aasta lõpus toimuv Therapy oleks teile meeldivam :)

Üldiselt see mõtetu vigin ei häiri väljaarvatud see, et keegi arvab, et Eestis saab mõni korraldaja meeletult rikkaks neid üritusi tehes. Milleks ajada sellist jaburat juttu :S... Eestis teed üritusi ennekõike muusika nimel... raha see kohe kindlalt kellelegi tahataskusse ei too...

... ei teagi kas kadedus või mis? isegi kui keegi teeniks sellega, sisi mis on? sa ei taha tööd tehes raha saada või? ootad et sulle kõik kliendid, tööandja jne sulle pidevalt sitasti ütleks kui oled enda arust korralikult tööd teinud või soovid et räägitakse mis võiks teisiti olla?

mis selle kogu laimamise mõte teil siin on? kas see, et tuleks vähem üritusi, vähem artiste eestisse? mis?
kain
09/02/2010 01:19

DjClub.ee:

... oleks väga tänulik kui keegi annaks kasuliku tagasisidet (selle asemel et tühja ilma infota lahmida), mis üritust paremaks muudab.

esimene samm paremuse poole oleks muidugi see kui sa vabal valikul kuskilt trepist alla kukuks
adapter
09/02/2010 06:50

DjClub.ee:
jeerum :D... saad ju istuda.. inimest tulevad tantsima ja tuttavatega meeldivat aega veetma. 100 istekohast ei piisa või? :D...

... tõesti pole millegi üle nokkida?... et ma ei tea... liiga ümar pink või ukseava võiks laiem olla või et miks see dj lähemal ei ole või plakatil must mitte sinine värv ei ole...

... või miks näiteks vipil on tervitusjook mitte söök või miks ei saa vip piletit sama hinnaga mis tava ...
... ma ei tea :D.. sest see üritus on selline... kõigil kellele ei meeldi ei pea tulema... eks :)... ei ole kohustuslik üritus kellelegi :)

... oleks väga tänulik kui keegi annaks kasuliku tagasisidet (selle asemel et tühja ilma infota lahmida), mis üritust paremaks muudab. käige üritusel, ja siis andke teada mis häiris ja mis oli hea... teeme kõik et 2010 aasta lõpus toimuv Therapy oleks teile meeldivam :)

Üldiselt see mõtetu vigin ei häiri väljaarvatud see, et keegi arvab, et Eestis saab mõni korraldaja meeletult rikkaks neid üritusi tehes. Milleks ajada sellist jaburat juttu :S... Eestis teed üritusi ennekõike muusika nimel... raha see kohe kindlalt kellelegi tahataskusse ei too...

... ei teagi kas kadedus või mis? isegi kui keegi teeniks sellega, sisi mis on? sa ei taha tööd tehes raha saada või? ootad et sulle kõik kliendid, tööandja jne sulle pidevalt sitasti ütleks kui oled enda arust korralikult tööd teinud või soovid et räägitakse mis võiks teisiti olla?

mis selle kogu laimamise mõte teil siin on? kas see, et tuleks vähem üritusi, vähem artiste eestisse? mis?
ainukesed peod,mis ma tean,kus vipis istuda ei saa,ongi djclubi peod,ja hakkame tervitusjookidest rääkima?ma ei saand kummalgi HS-il enda tervitusjooke kätte,kuna need olid OTSAS,no mis mõttes?kell 12 on joogid otsas,mhmh.
jep,mul polegi munnigi muud teha,kui nokkida sinu kallal :)
DjClub.ee
09/02/2010 09:59

adapter:
ainukesed peod,mis ma tean,kus vipis istuda ei saa,ongi djclubi peod,ja hakkame tervitusjookidest rääkima?ma ei saand kummalgi HS-il enda tervitusjooke kätte,kuna need olid OTSAS,no mis mõttes?kell 12 on joogid otsas,mhmh.
jep,mul polegi munnigi muud teha,kui nokkida sinu kallal :)

kahju et sa ei saanud kätte neid... jooke oli ostetud varuga rohkem kui piletiostjaid eelmüügist.
drum
09/02/2010 10:21

enda diivaniga lastakse uksest sisse?
DjClub.ee
09/02/2010 11:51

LIITU JA KUTSU SÕPRU LIITUMA! KES KUTSUB KÕIGE ROHKEM SAAB ENDALE JA ENDA 10-LE SÕBRALE TASUTA PÄÄSMED ÜRITUSELE THERAPY SESSIONS - ESTONIA!
http://www.facebook.com/pages/manag...IA/291711919961

sistah
10/02/2010 09:35

drum:
enda diivaniga lastakse uksest sisse?

mrten
10/02/2010 09:45

kummidiivan kaasa !
sistah
10/02/2010 09:48

hea et mister djclub.ee ei ole siiani pihta saanud et vip ala ongi eelk6ige istumiseks :D
mrten
10/02/2010 09:55

ma arvasin et vip on selleks et saaks kallima pileti osta
adapter
10/02/2010 10:30

mrten:
ma arvasin et vip on selleks et saaks kallima pileti osta
djclubi pidudel kukub nii välja jah
hcxx
10/02/2010 14:37

adapter:
djclubi pidudel kukub nii välja jah

unkind
10/02/2010 14:51

eev
10/02/2010 17:34

no mina sinna oma diivaniga sisse ei l2heks... hoopis kummipaadiga ;)
grazyness
10/02/2010 19:22

PADJAS6DA ??? :)))))

Dave Wood kas ma saaksin oma soovilugu paluda, vahetan paari absinth'i pitsi vastu???

C4C - I Called U xD
   Post A Reply
Pages (13): « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 »