unkind: far cry 2-le peaks pilgu peale viskama kyll. varsti tuleb uus gta pc peale kah, seda saab kah pelada, aga kõigepealt peaks mingi vingema videokaarti ostma. :P
vittu vittu vittu, vajan uut masinat mis neid uusi pärleid välja veaks...
nii mõnedki ootavad kettal seda aega..a
Dead Space tuli eelmisel kuul välja
mõned huvitavad asjad, mis on peagi tulemas:
Prince Of Persia 2008
Need For Speed: Undercover
Gothic III: Forsaken Gods
Call of Duty: World at War
Tomb Rider: Underworld
unkind: varsti tuleb uus gta pc peale kah, seda saab kah pelada, aga kõigepealt peaks mingi vingema videokaarti ostma. :P
ootan ise ka uut gta'd pc'le. Videokaardi hinnad on kenasti langenud, sain endale ~1200eegi eest GeForce 9500GT 1024MB ja graafikat annab nii, et vähe pole:D
hetkel peksan usinalt Brothers In Arms: Hells Highway'd. suht mõnus taplusmäng
ei, what? keegi ei vahetanud või konkreetselt sina ei vahetanud? ise tean vähemalt kahte näidet. ei jõua seda hala general kanalites enam ära kuulata, kuidas lillad itemid prügikasti rändavad :P
Because we didn't make any big changes to gear itemization the improvements aren't as drastic in this expansion. TBC's oli nii nagu sa räägid mitte selles expansionis.
kikas: Because we didn't make any big changes to gear itemization the improvements aren't as drastic in this expansion. TBC's oli nii nagu sa räägid mitte selles expansionis.
Julgen kahelda, juba esimesed itemid, mis ma ise üles korjasin Howling Fjordist, olid ikka way paremate näitajatega. Ma usun, et teen BC-l ja WoTLK-l vahet küll :)
Ma olen ka läbi lugenud, sest lihtsalt naljakas on lugeda, kuidas täiskasvanud inimesed siin mingite kollaste ja roheliste lullade ja "levelite" üle sõdivad :D
no wow on mõeldud ajaviiteks, ja ta töötab sellisena pagana hästi. ja see kui te oma ignorantsust välja näitate sellega, et peate naljakaks mingit mängu reeglistikku (mind you, see on mäng), siis te olete ikka parajalt ohmoonid. või noh, sama head nagu a la rokkarid kes räägivad et kle see arvutiga tehtud muusika on kõik trääns ja narkomuusika, uhh.
aga slaviniga pean ma siinkohal nõustuma, sest eriti ei tõmba mängima see, kui sa oled ennast tbc-s üles ehitanud ja siis uus expansion nullib su saavutused hetkega ära. seems like a bit of a letdown.