::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > Positiivsuse topic +
Pages (77): « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... Last »    
Author
Thread    Post A Reply
Marinaa
12/03/2008 06:08

Re: Vanuatu - Pentecoste saar

Taurus:
http://www.vanuatutourism.com/vanua...cost_maewo.html

sealt see benji hüpe siis ongi alguse saanud, ainult, et inimesed hüppavad ainult liaanidega kinnitatult pea ees alla, mis puudutab ka liivapinda.
päris räige traditsioon:OO
tätokaid teevad ka mingite luudest tehtud labidatega, säilitavad täisoriginaali:P:P

eile viasat exploreri seda nähes ja üldse nende kombeid ja värke mõtsin küll, et tahaks nii väga seal elada mingi pool aastat. selle ajaga peaks saavutama täieliku hingelise ja vaimse tasakaalu:P:P:P
never say never

kusjuures eile sattusin just seda teemat exploreri pealt vaatama :) Päris hullud rituaalid neil. Mingid väikesed lapsed ka hüppasid sealt tornist alla ja emad olid nende üle uhked veel. Huuuh
Edit/Delete Message Reply w/Quote
Matt P
12/03/2008 09:21

chill hommik...kohv, hea sõõk, tuju hea...saab hakata muusikaga tegelema =))
Taurus
12/03/2008 09:57

mismkrdi fkin joppamisest sa fooptool ajad?
Ega nad selleks sinna ei roni, et joppaks.
see ei ole lamp liaan, ainult 1 sort sobib selleks.
nad ei tee mingit poosetamist läänemaailmale, rahamaailmast läänemaailm ahvis selle benjihyppe idee sealt ning nüüd teenivad nad sellega tohutuid rahasid, lõbujanu rahuldamine.

Ma ei tea, ma sain esmakordsel nägemisel sellest ikka täiesti teistmoodi aru ja väga sügav austus on nende inimeste vastu, kes hoiavad oma traditsioone.
See, et emad on oma laste üle uhked, kui nood seal üleval on, on ka täiesti arusaadav, aga ma rääkisin sellest ka oma kamraadidele, et tahaks seal elada ja värki ja ainus vastus, mis tuli, oli, et mis seal ikka elada, seal pole ju midagi:D
njha ongi, newage on nii asjades kinni, et ei oskagi muud vaadata.
tõenäoliselt ma hyppaks ise ka, sest ilmselt see tunne, mis peale seda saabub, ei ole võrreldav ühegi raha eest ostetava lõbuteenusega.
Marinaa
12/03/2008 10:01

ta on juu foolpoof noh
Side Note
12/03/2008 10:21

nägin unes palju tisse ja ühte tussu(džunglis)!
fooptool
12/03/2008 12:14

Taurus:
mismkrdi fkin joppamisest sa fooptool ajad?
Ega nad selleks sinna ei roni, et joppaks.
see ei ole lamp liaan, ainult 1 sort sobib selleks.
nad ei tee mingit poosetamist läänemaailmale, rahamaailmast läänemaailm ahvis selle benjihyppe idee sealt ning nüüd teenivad nad sellega tohutuid rahasid, lõbujanu rahuldamine.

Ma ei tea, ma sain esmakordsel nägemisel sellest ikka täiesti teistmoodi aru ja väga sügav austus on nende inimeste vastu, kes hoiavad oma traditsioone.
See, et emad on oma laste üle uhked, kui nood seal üleval on, on ka täiesti arusaadav, aga ma rääkisin sellest ka oma kamraadidele, et tahaks seal elada ja värki ja ainus vastus, mis tuli, oli, et mis seal ikka elada, seal pole ju midagi:D
njha ongi, newage on nii asjades kinni, et ei oskagi muud vaadata.
tõenäoliselt ma hyppaks ise ka, sest ilmselt see tunne, mis peale seda saabub, ei ole võrreldav ühegi raha eest ostetava lõbuteenusega.

jah sul õigus tuarus..
jah teatud tüüpi liaan aga ikkagi ju
ega see ple neil matemaatiline täppisteadus,mingid targemad ja venamd mehed lõikavad val selle liaani..kogemus ju..aaga
litsalt see näide..et tuli kuninganna külla..näitame talle ka oma traditsioone ja..krõps kael katki..no ei joppand...ses mõttes et see on ikkagi ull traditsioon mehekssaamise pühitsemises ja ikka natuke ju joppamse peale...see ei ole täppisteadus.jah ja siis tulid mingid mehed ja akkasid kumminööridega pappi teenima...nemad vaatavad sellele ise ju 'kõveralt'
litsalt natuke irooniline tundus mulle just see juhtum et just siis kukkus surnuks kui taheti näidata teistele..
ja ega see ple ainuke...on juhtund varemgi ja iljem ka.
see ei tähenda et ma oleks nende suhtes disrespectful vms
isiklikult ei julgeks küll seda teha

...

...mudu positiivne hommik täna =) ...
Kapuuts
12/03/2008 14:57

fooptool:
...mudu positiivne hommik täna =) ...

hommikud ei ole kunagi positiivsed
siis peab üles tõusma..
fooptool
12/03/2008 15:16

hehe...
mnjaa.mulle meeldib ka magada

=)
ELECTRICO
12/03/2008 21:53

TÜra, sa ajad lolli juttu poolfool, ma selletan sulle kõik ära, kui kaineks saan.
fooptool
13/03/2008 00:43

ELECTRICO:
TÜra, sa ajad lolli juttu poolfool, ma selletan sulle kõik ära, kui kaineks saan.

...
fooptool
13/03/2008 12:21

null kle postita parem see äge traditsiooniline murder jaapani moodi ..aga kuskile mitte pos topicusse palun

=)
fooptool
13/03/2008 12:22

tervis akkab
inimesemoodi saama juba
positive
=)
Feral
13/03/2008 14:18

positiivne on see, et kui panin 1 euro triobeti, siis 15 min pärast andis ta mulle 50 tagasi :)
unkind
13/03/2008 14:24

noh nolmalno bisnesplan ju.
Eastsider
13/03/2008 17:19

Tegin kerge 10 km jooksu ja mõtlesin elu üle järele, päris huvitavaid mõttekäike tuli isegi enda jaoks.
Taurus
13/03/2008 18:11

ELECTRICO:

a):D
b)kuidagi tuttav vastus

pick one:D
Qlimaxhardstyle
14/03/2008 12:31

http://www.di.fm/mp3/hardcore.pls

palju positiivset muusikat:D
paar tundi siin toakoristamise taustax kuulanud seda:P
fooptool
15/03/2008 00:35

täna tuli töö juures 1 briti neiu ligi ja andis oma tel nr
ütles et võiks ju minna tassikese kohvi juua kuskil

positive+

=)
Qlimaxhardstyle
15/03/2008 01:50

no kui tegu oli briti neiuga sis ei pruugi asi niiväga positiivne olla midagi:D
aga vb tõesti sul joppas ja se oli yx nendest vähestest ilusatest briti neiudest...
jyrta
15/03/2008 08:42

luugid avasin kodus ,et nagu allveelaev või miskit,mäletaks siis midagi võiiii,kerge 3l synnipäeval sai oldud ja mul on naeratus kingapeal,see peaks negatiivi alla minema a siiski siiski
fooptool
16/03/2008 02:36

hmm...nagu ise ka imestasin
et briti neiu ja kena

=P
ELECTRICO
16/03/2008 15:51

jyrta:
luugid avasin kodus ,et nagu allveelaev või miskit,mäletaks siis midagi võiiii,kerge 3l synnipäeval sai oldud ja mul on naeratus kingapeal,see peaks negatiivi alla minema a siiski siiski

Sa oled ju mälu-jyrta ka meil. :D
Eastsider
16/03/2008 16:25

Jälle oli täna hea joosta, positiivne on see, et vorm liigub paremuse peale ja ehk saab liigsetest kilodest ikka rannahooajaks lahti :P
fooptool
17/03/2008 10:09

mnjaa...
esimest korda elus sai siis eile vanemuises käidud
aga ei saa ikka veel öölda et oleksin saalis istund ja etendust passind
ikka toredam oli seal laval hullu panna,backstage,grimmiruumid ja kostüümiruumid,garderoobid,vanemuise katusel sai ka käidud ja palju tinti,,,ohh shitt need tantsijad on seal vapsee ullud...
jaa,see oli siiani minu vägevaim teatrielamus,hehe see teatri lavatagune elu on ikka fakin friiki rsk...in a good sense though =P
ehk peaks minema vaatama mõnda etendust ka?

positiivne õhtupoolik oli
aah jees...kes mind sinna vedas...seesama kena briti neiu
ja faak seal oli veel palju ilusaid tüdrukuid,UKst,jaapanist,ja veel ja veel,kui iga teatrikülastus nii fun oleks siis käiks kord nädalas raudselt

null kevadest pld ommikul sitahaisugi mis sa siin irvitad =)
squt
17/03/2008 10:52

:D So, you are not a virgin anymore...:D
Matt P
17/03/2008 10:55

Haaa foop:)

Mul oli pärast eilset rahupiipu ka vägi positve vibes...1 päris muhe downtemp groove tuli;)
fooptool
17/03/2008 10:57

yeah...lost my virginity last night,,,with a bunch of actors,artists and dancers

aga nojah
man'd ausalt ei tiadnud kuhu topicusse seda postitada...mis teema alla see läheks jne...aga eks ise otsustate

http://www.hot.ee/erevalgus/

o_O
fooptool
17/03/2008 11:02

selline asi oli siis meie kursuse meilinglistis

=S
Matt P
17/03/2008 11:13

fooptool:
selline asi oli siis meie kursuse meilinglistis

=S

Wtf =S

keegi teie kursõde raudselt...või siis aktivist, tead kl keda silmas pean =D
squt
17/03/2008 11:13

Matt P:
Haaa foop:)

Mul oli pärast eilset rahupiipu ka vägi positve vibes...1 päris muhe downtemp groove tuli;)

??? kust see gruuv sul tuli..:)
   Post A Reply
Pages (77): « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... Last »