Side Note: selliste `jälgimiste ja tähelepanekute jaoks polegi kivi vaja... :)
üldiselt meenutavad mulle tänavapildis ,keskustes inimesed loomseid olendeid ,hordide ja karjadena looma asju ajamas :)
ei ole jah, aga see aitab kaasa.
muidu liigud massi tempoga kaasa, iga kell pole ka aega lampi maha istumiseks.
ei olnud üksi... olime sõbraga enne vanalinnas mõned mäed jalgsi ületanud ja linnahalli katusel sai ka ära käidud... peale sellist trenni oli vaja jalga puhata ja siis see juhtuski.
Õhtu lõppes sellega, et lugesin 2 tundi wikipediast mustade aukude, kvasarite ja hüpernoovade kohta.
ülikõva tripp oli eile. autoga. ja tripp jätkus, kui koju muusikat kuulama sain :D
Panacea - Motion Sickness (SPL Remix) on ikka fakin nii geniaalne ma räägin teile!!! :D
Keegi pandi Rootsis kinni, et ta ühte nigga niggaks nimetas tänaval, vist oli mingi paariks aastaks.
Kui me omal seal aastaid tagasi käisime, siis me:
neeger, neeger, trullalaa- tahan olla ma (mingi onu bella loost võetud:D)
aga selle vahega, et ümisedes viisi ainult.
siis ta ei saa aru ka.
hhehhehhehehee
Taurus: Keegi pandi Rootsis kinni, et ta ühte nigga niggaks nimetas tänaval, vist oli mingi paariks aastaks.
Kui me omal seal aastaid tagasi käisime, siis me:
neeger, neeger, trullalaa- tahan olla ma (mingi onu bella loost võetud:D)
aga selle vahega, et ümisedes viisi ainult.
siis ta ei saa aru ka.
hhehhehhehehee
Mis fenomen see siis on? Ma võin Ursula-neegrit ka neegrile otse näkku ümiseda. Ilma sõnadeta. Kusjuures ta oleks veel õnnelik.
Ontopicuks siis see, et täna sai üle pika-pika aja jälle end kahest erinevast kivist päris sassi suitsetatud. Kusjuures ühe puhul oli tõenäoliselt tegu sativaga.