tõmbasin suhteliselt hulluks ennast eile, jõudsin päris vara koju ja siis muud teha eriti pold kui voodis mõtteid mõlgutada...täitsa perses nii haiged mõtted, et ma vist ei tahagi enam kunagi tõmmata nii palju :S
einoh kui palju harjutada tõmmet siis vbl hakkavad mõtted taastuma kaa :D
Mierda: tõmbasin suhteliselt hulluks ennast eile, jõudsin päris vara koju ja siis muud teha eriti pold kui voodis mõtteid mõlgutada...täitsa perses nii haiged mõtted, et ma vist ei tahagi enam kunagi tõmmata nii palju :S
mis faking nuss see selline on et õis ei taha põleda üldse ja lõpuks jääb alles must süsi mitte hall tuhk. kammib kyll aga mingi urood heeringa maitse jääb suhu vms, väljanägemiselt on igati nice ja nii. :/
mingi faking anomaali w. :S
mingi kalalaeva trümmis riiki toodud kõss. see vastik silo maitse tuleneb sellest tegelt vist, et mant ei ole ilusti ära kuivatatud, liiga vara pakendatud ja siis tõmbab mingi niiskuse tripperi sisse.
aga see et mingi faking must süsi alles jääb, total wtf nagu?
jaa ,ka ise selle otsa mingi aeg sattunud ,esimene parakas muidugi oli ,et ei tea mis preparaat-x jälle peale lastud ,et kaalu juurde anda ,a maitstes ja nuusutades oli okei ,välja nägi okei -aga MIS maitse tõesti?! Mõtlesin ka ,et ehk siis kuivatamise teema -ala "hallitamine"
Side Note: jaa ,ka ise selle otsa mingi aeg sattunud ,esimene parakas muidugi oli ,et ei tea mis preparaat-x jälle peale lastud ,et kaalu juurde anda ,a maitstes ja nuusutades oli okei ,välja nägi okei -aga MIS maitse tõesti?! Mõtlesin ka ,et ehk siis kuivatamise teema -ala "hallitamine"
minuarust on see mingi väävli teema,rahvakeeli on see mant ''raketikütus'' kammib kuidagi teistmoodi ka nagu,pilt ei lähegi väga sassi,aga mõistus täiesti kinni.
jep nii ta on, kuidagi kinni kliinib lihtsalt, mingi väävli tomu jääb ka õhku alles peale hittimist.
mingi solgitud pask or wtf?! puhtal kraamil ei tohiks ju selliseid side-effecte olla.
väävel yees, kui see asjandus mulle kopsudesse jõudis, siis läks mul 3 tundi aega normaalse hingamise taastumiseks, tegelikult alles järgmise päeva õhtuks sai korda
jube pask