Olen istunud arvuti taga täna 12 tundi, üritades dekodeerida FL studiot. Aju kohe plahvatab ja ma ei viitsi enam elu sees kah seda programmi tööle panna :D
Ja siis tänase päeva suursaavutus:
"Best track ever" Best track ever. by Bestproducerever
Täna on pohmellipitsa päev. tegime 3-4 cm paksuse pitsakattega pitsa. Eks näis mis saab. Join on rollitud, et enne esimest ampsu pilvikuks tõmmata ennast :D
äää kaotasin või varastati eile klubis jakk ära koos võtmete ja asjadega,turvad tundsid kaasa ja andsid mingi mantlio taolise asja selga et soe kodu minna oleks :) hea seegi et telefon ja krediitkaardid pükste taskus olid.
enivei hetkel lahjendan poola õlut,just lasin kana tikka masala sisse ja varsti vist läheb seljanka potile
Cizin: Olen istunud arvuti taga täna 12 tundi, üritades dekodeerida FL studiot. Aju kohe plahvatab ja ma ei viitsi enam elu sees kah seda programmi tööle panna :D
Ja siis tänase päeva suursaavutus:
"Best track ever" Best track ever. by Bestproducerever
Ma parem jään siis muusika kuulamise juurde :d
Seda pasahunnikut mäletate :D?
Olen tegelt isegi üritanud midagi kokku klopsida huvi pärast, natuke väike areng on vist toimunud. :D ( mitte et see kaugeltki hea oleks )
jajah, kõik võidavad, kõik saavad rikkaks:D
tean jah neid süsteeme
eile tuli jälle üks taolistest imelikest kõnedest, et kle, ühest huvitavast asjast tahaks rääkida...
tehnoloogiakommentaator kristjan port rääkis ükspäev, et need tyybid ajavad suht hullu pappi kokku, ühest süsteemist tuleb kuskil 40 miljonit dollarit.
nu see, et ala mu onu suri ära ja vaja rahasid hakata liigutama
et aita
et tyybid on edukamad isegi pangaröövlitest:D
irv side note, sa pead saama oma teami 24h jooksul saame 79 000 inimest kes järgmise 30 päeva jooksul iga päev 5 minutit järest clickivad neid adde. väga tõenäoline..