eile käisin plazas komöödiat vaatamas ja enne sai tehtud kivi,,, ikkka niiii jubedalt kliinis ära ja selline juhe oli koguaeg... kaks kõige juhemat kohta olid sellised, et õues hakkas külm ja tuli pähe mõte kindaid osta, läksime kaubamajja, seal olid paksemad kindad aga hind oli suur, siis sõbranna näitas et vot siin õhemad kindad ja odavamad, ma siis võtsin ära need, mingi aja pärast hakkasin kätte panema aga nad olid sõrmeotstest ära lõigatud (nagu jalgratta omad), peale seda järgnes 15 minutiline naer...
ja teine moment oli kui ostsime juba piletid ära, viies rida 1. ja 2. koht, ning läksime juba saali sisse (vahepeal ma jõudsin pileti tualetis ära visata), sammud ülesse viienda rea poole, ja vaatan et seal istub mu koha peal mingi tüüp,,, siis ütlen talle vabandades et see on minu koht ja et ta näitaks oma pileti, ta näitab et viies rida koht 28, okei sain aru et valelt poolt hakkasime istekoha numbreid vaatama :D
igastahes väga lahe film oli, väga palju madalaintelligentsilist nalja oli, sai palju naerda.
praegu on veel veerand alles, pole midagi peale hakata sellega
skyzer: eile käisin plazas komöödiat vaatamas ja enne sai tehtud kivi,,, ikkka niiii jubedalt kliinis ära ja selline juhe oli koguaeg... kaks kõige juhemat kohta olid sellised, et õues hakkas külm ja tuli pähe mõte kindaid osta, läksime kaubamajja, seal olid paksemad kindad aga hind oli suur, siis sõbranna näitas et vot siin õhemad kindad ja odavamad, ma siis võtsin ära need, mingi aja pärast hakkasin kätte panema aga nad olid sõrmeotstest ära lõigatud (nagu jalgratta omad), peale seda järgnes 15 minutiline naer...
ja teine moment oli kui ostsime juba piletid ära, viies rida 1. ja 2. koht, ning läksime juba saali sisse (vahepeal ma jõudsin pileti tualetis ära visata), sammud ülesse viienda rea poole, ja vaatan et seal istub mu koha peal mingi tüüp,,, siis ütlen talle vabandades et see on minu koht ja et ta näitaks oma pileti, ta näitab et viies rida koht 28, okei sain aru et valelt poolt hakkasime istekoha numbreid vaatama :D
igastahes väga lahe film oli, väga palju madalaintelligentsilist nalja oli, sai palju naerda.
praegu on veel veerand alles, pole midagi peale hakata sellega
nii.1. :D kõva trip ju Y 2.Mįs film see oli ja 3.sa ju katleris! Ma ka! Saame kokku? :D.