::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Muusika > clubarena 2006 kokkuvqte
Pages (8): « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 »    
Author
Thread    Post A Reply
dr3xl
15/01/2007 14:45

tra ma peakski vähem mölisema praegu siin foorumis ja rohkem tööd tegema. :D
Edit/Delete Message Reply w/Quote
tsh
15/01/2007 15:00

dr3xl jajah, ülemus hoiab silma peal ;)

ja just nii, tehke oma asja ja STFU

ma teen nüüd oma asja ja kytan promo::

* see nädal tjuun in'is L.A.O.S'e mix
* varsti tramm ja bussis NU:Tone mix

* mõne nädala pärast võite oma kodudes soojuse maha keerata, sest kütte toob teieni gaasikütuse peaspetsialist Dj Conflict
kain
15/01/2007 15:21

dr3xl:
kle kain, sul on tõesti midagi viga.

mine vaata DOAst järgi, sina hakkasid rääkima, et "tule mulle näkku ütlema, väävää", mina vastasin, et ok, ma spets kuhugi välja ei viitsi minna, aga kui sa tahad rääkida, siis olen see õhtu piloodis, ja siis sinu kummalise loogika kohaselt mina "blokkisin". irv, ei kommentaari.

aga noh, kui sa jälle künismi-sarkasmi-iroonia-aroonia taha poed, fine with me. lootusetu juhtum siis ühesõnaga, netis ärplema küll kõva vend ja kahju lihtsalt, et sinu peale oma aega raiskasin.

kthxbye.

jaa just, mina ytlesin, et tule mulle näkku ytlema ja et netis oled kõva mees ja siis ytled, et tule pilotisse? tyypiline...ma ei viitsi ka seda foorumit enam risustada kuna sellega ei jõua kuhugi edasi...mul on lihtsalt sinu kohta päris kindel arvamus ja ma jään selle juurde
dr3xl
15/01/2007 15:23

hei, sina olid tookord see, kes rääkida tahtis, mina ei pea midagi tõestama hakkama ja ka enda nahast välja pugema, et sinuga kokku saada. noh, jumal tänatud, et vähemalt arvamus kindel. võiks nüüd muusika teemadel äkki edasi minna?
kain
15/01/2007 15:32

S.I.N:
väga igav!

üldiselt mingi mõtetu haukkumine käib jälle siin ...

kle kain ... see lause sind küll eriti arukaks meheks ei tee ... "see, et sa kiilanev kõbi oled, ei tähenda veel, et sa selline snoob olla võid...mida sa endale ette kujutad? oo mingid tatid võtavad siin sõna, nad ju puhta lapsed, mis nad ka teavad...pff, mine söö sitta sellise suhtumisega, sa oled ise nagu väike laps" ... kõik need samad küsimused võid sa samahästi endale ka esitada ja mõelda selle üle natuke ... seda võib tõesti juba tsitaadiks lugeda eesti menufilmist "Tulnukas" :)

... ja veel Kain sulle teadmiseks, et keegi meist ei kujuta endale siin ette, et keegi mingi "eliit" on või keegi kellegist parem on! Kui sa ise üritad seda teha siis good luck with it!

... ja väike soovitus sulle ... RAHUNE MAHA! Ära arva et nn. "klaabuareena" on kogu aeg olnud sinu vastu ... aga kui sa ise sellise ättituudiga oled ja sellist jama foorumitesse kirjutad siis tõesti ei taha suga keegi tegemist teha! Aga saaks kokku ja räägiks siis ükskord kõik südamelt ära milles probleem on! Või mis sa arvad?

ps. Üleüldse lõpetaks selle jama ära ja kui tõesti kellegil veel midagi hingel on mis vajab väljaütlemist siis saatke üksteisele PRIVATE MESSAGE! Kas te sellest saate aru et kogu see jama mis siin aetakse ei mõju "väiksele eesti dnb sceenile" eriti hästi ... varsti saab selle muusika kuulajatel villand sellest mõtetust sisest võimuvõitlusest ja keegi ei viitsi seda muusikat enam kuulata ... lähme keldritesse tagasi? :)))

point remains : võtke rohkem hääletustest osa!

pole sõnu ...

mind ei olegi never kottinud mis mulje minust kellegile jäänud on, eriti veel slavini sugustele tyypidele.
vaata ise natuke mille pärast ma talle nii ytlesin...ei ole yleolev suhtumine? fine, hoidke kokku, tõesti ei koti

ja miks mul midagi peaks sydamel olema?...mul ei ole ei sinu, tshi, qba ega lzy'ga mingit kana kitkuda, lihtsalt iga kord kui ma kuskil sõna võtan siis yritatakse seda minu vastu keerata ja kui ma vastu hakkan, siis olen ikkagi mina syydi:)

selle kohta paned sa kyll lampi, et see kuidagi eesti dnb scenele mõjuks, ma arvan, et see mis siin väikses foorumis toimub ei koti eriti kedagi:P
kain
15/01/2007 15:35

dr3xl:
hei, sina olid tookord see, kes rääkida tahtis, mina ei pea midagi tõestama hakkama ja ka enda nahast välja pugema, et sinuga kokku saada. noh, jumal tänatud, et vähemalt arvamus kindel. võiks nüüd muusika teemadel äkki edasi minna?

ma ytlesin, et tule ytle mulle seda näkku irl kui julged...näha on jah mis mees sa oled:)
a noh, ega see ei olegi mini syrpriis ja see oligi kogu asja point...

carry on
dr3xl
15/01/2007 15:48

kain, PM
S.I.N
15/01/2007 16:03

kain:
mind ei olegi never kottinud mis mulje minust kellegile jäänud on, eriti veel slavini sugustele tyypidele.
vaata ise natuke mille pärast ma talle nii ytlesin...ei ole yleolev suhtumine? fine, hoidke kokku, tõesti ei koti

ja miks mul midagi peaks sydamel olema?...mul ei ole ei sinu, tshi, qba ega lzy'ga mingit kana kitkuda, lihtsalt iga kord kui ma kuskil sõna võtan siis yritatakse seda minu vastu keerata ja kui ma vastu hakkan, siis olen ikkagi mina syydi:)

selle kohta paned sa kyll lampi, et see kuidagi eesti dnb scenele mõjuks, ma arvan, et see mis siin väikses foorumis toimub ei koti eriti kedagi:P

"selle kohta paned sa kyll lampi, et see kuidagi eesti dnb scenele mõjuks, ma arvan, et see mis siin väikses foorumis toimub ei koti eriti kedagi:P " ... lampi-šwampi ... ok ma ütlesin juba et see on natuke ülepingutatud statement kuid usu mind mingil määral KOTIB KÜLL ... on tuldud päris mitmeid kordi küsima ja rääkima et "wtf teil seal toimub ... jne" ... ühesõnaga see on pikk jutt ... pikk jutt, si** jutt ... nii et usu või ära usu aga nii see on.

Ja no ma ei saa aru kust sa seda võtad et sinu vastu kõikke keeratakse??? Mul isiklikult küll su vastu midagi pole (ja sa tead seda väga hästi) kuid kui sa paned mingeid hulle statement'e igalpool foorumites (ala et estonia is fucked up .. estonia dnb sceen is fucked up .. klaabuareena nänn-nänn-näää :) ... jne) siis tekib küll küsimus et mis jama sa ajad ...

kle aga tõesti PM please!
Side Note
15/01/2007 16:05

minu süü :( ! ,ma lõhkusin eesti dnb scene peaaegu ära nüd oma lausega 6 posti tagasi ,kuulge saage nüd läbi jälle :((

S.I.N
15/01/2007 16:07

Side Note:
minu süü :( ! ,ma lõhkusin eesti dnb scene peaaegu ära nüd oma lausega 6 posti tagasi ,kuulge saage nüd läbi :((

haha ... irw :)
S.I.N
15/01/2007 16:09

anyway : Drum'n'Bass 4 ever! :)
Dave Wood
15/01/2007 16:12

just nimelt
Taurus
15/01/2007 16:12

!!!!!! kalli kalli nüüd kõik ilusti ja steppame ikka edasi
kain
15/01/2007 16:14

S.I.N:
"selle kohta paned sa kyll lampi, et see kuidagi eesti dnb scenele mõjuks, ma arvan, et see mis siin väikses foorumis toimub ei koti eriti kedagi:P " ... lampi-šwampi ... ok ma ütlesin juba et see on natuke ülepingutatud statement kuid usu mind mingil määral KOTIB KÜLL ... on tuldud päris mitmeid kordi küsima ja rääkima et "wtf teil seal toimub ... jne" ... ühesõnaga see on pikk jutt ... pikk jutt, si** jutt ... nii et usu või ära usu aga nii see on.

Ja no ma ei saa aru kust sa seda võtad et sinu vastu kõikke keeratakse??? Mul isiklikult küll su vastu midagi pole (ja sa tead seda väga hästi) kuid kui sa paned mingeid hulle statement'e igalpool foorumites (ala et estonia is fucked up .. estonia dnb sceen is fucked up .. klaabuareena nänn-nänn-näää :) ... jne) siis tekib küll küsimus et mis jama sa ajad ...

kle aga tõesti PM please!

no ja kui ma teen sellise statemendi, et estonia on fucked up siis kuidas see kellegile ette jääb? see on minu isiklik arvamus ja mis sellest edasi sai? igast lambi tyybid, slavin kaasa arvatud hakkasid ryndama mind...nuux:)

dnb scene on ka suht down the tubes, nagu täiesti uus kaader käib pidudel ja siis tehakse mingi pendulum/tanel padar yritusi...on kyll fucked up jep imho

klaabuareen on naljaga pooleks, kui te seda nii sydamesse võtate siis the joke's on u:P

fakk, aitab sellest juba kyll...eero, ära nuta, kõik saab korda:)
Side Note
15/01/2007 16:14

*tehke koos näiteks pidu! valige koos list paika ,kes mängib mida ,chillite koos ,mõned joogid ,kõik naeratavad ..u know,jea!!
S.I.N
15/01/2007 16:19

kain:
no ja kui ma teen sellise statemendi, et estonia on fucked up siis kuidas see kellegile ette jääb? see on minu isiklik arvamus ja mis sellest edasi sai? igast lambi tyybid, slavin kaasa arvatud hakkasid ryndama mind...nuux:)

dnb scene on ka suht down the tubes, nagu täiesti uus kaader käib pidudel ja siis tehakse mingi pendulum/tanel padar yritusi...on kyll fucked up jep imho

klaabuareen on naljaga pooleks, kui te seda nii sydamesse võtate siis the joke's on u:P

fakk, aitab sellest juba kyll...eero, ära nuta, kõik saab korda:)

tra ma ei või , irw ... ikka nokid edasi või mis? ... keegi polegi midagi nutnud siin ... lootusetu :)))
kain
15/01/2007 16:19

jaa, ma abiellun slaviniga, sin on bestman ja lzy on see lilletydruk, qba taob nurgas trummi ja tosh, va dnb jeesus paneb meid paari...pärast teeme kõik koos reidikaid viru keskuses
kain
15/01/2007 16:20

S.I.N:
tra ma ei või , irw ... ikka nokid edasi või mis? ... keegi polegi midagi nutnud siin ... lootusetu :)))

issand, sul pole ikka yldse huumorimeelt...tõsine eesti mees, lol
Side Note
15/01/2007 16:21

aww ,Russalka juures pulma-albumisse one to remember! Thats the spirit
drum

hahaa :D
Taurus

whow:D
S.I.N

kain:
issand, sul pole ikka yldse huumorimeelt...tõsine eesti mees, lol

kusjuures sinu õnneks on väga hea huumorimeel :))
kain
15/01/2007 16:23

S.I.N:
kusjuures sinu õnneks on väga hea huumorimeel :))

kuidas see minu õnne peaks kõigutama? muidu saadaks mingid uffod mulle peeru vahele kytma?
S.I.N
15/01/2007 16:26

hahaha ... kle ja jaaa! :)))
Taurus
15/01/2007 16:26

Kas Sina kain, oled nõus võtma oma pidudele kaasa Marki, nii heas kui halvas, jagada temaga lugusid ja pajatada neid?
"JAH"
Kas Sina Mark, oled nõus kaini pidudele kaasa võtma, nii heas kui halvas, rääkima temaga rahulikult?
"JAH"
Te võite nüüd omavahel plaate vahetada.
Te võite nüüd 11 sülle võtta :)
LÕPP
Dave Wood
15/01/2007 16:31

aasta pulm
dr3xl
15/01/2007 16:33

AINULT vaseliiniga, palun.

pulmaöö möödub ohm resistance taktis ja pulmamarsi asemel "in love"
Side Note
15/01/2007 16:34

himu photoshop tööle lükata...
dr3xl
15/01/2007 16:35

laske käia, saan ka lõpuks näha, miuke mu tulevane pruut välja näeb. muidu nagu idamaades.
Side Note
15/01/2007 16:37

ah annan parem oma igasugustele "himudele" alla ja ei kirjuta antud topikusse enam midagi
*kõik tunduvad mõistusega noored (osad mitte ni noored sis )olema ..lõpetame ja eksisteerime edasi pidudel ,keldrites ,kardina taga ,peeru sees ,kütte ahjus ,maamunal ,universumis
   Post A Reply
Pages (8): « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 »