::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > psychedelics
Pages (57): « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... Last »    
Author
Thread    Post A Reply
skyzer
29/09/2006 16:28

keegi siin rääkis kolmanda silma kohta. et seda on raske aktiveerida ja vaevalt kes lõbu pärast tripivad suudavad nad otstarbekalt oma kolmandat silma kasutada. et psühhodeelsed ained võiksid olla lubatud ainult haritud inimestele.

see pilt mis taurus pani on raudselt fake või naljapärast tehtud.
Edit/Delete Message Reply w/Quote
Taurus
29/09/2006 16:29

pilt pildiks, aga päris kindlalt võib väita, et taoline ajupesu käib
skyzer
29/09/2006 16:31

Taurus:
pilt pildiks, aga päris kindlalt võib väita, et taoline ajupesu käib

ma ei tea kas tõsi, aga kuulsin et ameerikas söödetakse algklassis lastele ritaliini sisse.
unkind
29/09/2006 16:32

Taurus:
need pole minu väited ju. mina ei tea midagi

a okey ,sa rääkisid siin siis koguaeg kellegi teise uskumusi nii veendunult jah?
tundub ,et sa oled vist ajupesu ohvriks langenud ,tunnen kaasa.
kain
29/09/2006 16:39

delic:

proovi jutust aru saada ja sellest natuke rohkem järeldada, kui ainult seda, et koolis õpitakse korrutustabelit

eino vaata, kulla mees...selles see teema ongi, et mu loogika yle ei saa kiita, ma ei liida kokku mingeid lauseid omavahel...sorri noh

ma saan aru kyll, et sul on must vöö loogikas ja bla bla aga kõik ei ole siuksed, nuux:S
Taurus
29/09/2006 16:40

no kui sa igast sitta kirjutad ja usud, siis see on sinu enda probleem, mis sa nüüd sellega tahad öelda?
Et tegelikult on kõik ilus ja tore ja sõdasid pole kuskil ja kõik rahvad on omavahel kenad ja asjalikud ja...
Iraagi sõja mõttetusest ja valedest saavad juba ameeriklased nt ise aru, sa ilmselt kuulud nende leeri, kes ka "terrorismiga sõdivad" ikka koos, nagu bush novembris meile siia rääkima tuleb.
On ilmselge, et bushi ajal on ja tema võikate tegudega sündinud maailma juurde jõhkrust, bin ladeni pere on ju seotud bushi suguvõsaga, aga sellest "me vargsi ei räägi".
Ja miks see kõik on saanud teoks-PROPAGANDA.
Kui ikka veel ei saa aru ,siis ok võtame ajaloo käsile, 2 maailmasõja tohutu poplaarsus saavutati just tänu eriti suurejoonelisele propagandale nagu see ka tänapäeval käib, lihtsameelsed ei peagi sellest aru saama, nendel on oma igapäeva toimetustega piisavalt tegemist, et mitte mõelda oma, vaid AMETLIKU meedia peaga.
Vt, iga natukese aja pärast tuleb uudis, et bin laden on ikkagi elus ja bin laden laieneb aafrikasse (kuidas ei suudeta siin läbi näha, et tegelikult tähendab see ju seda, et usa.l on asja aafriakasse ning taas poetakse ladeni taha, keda KUNAGI kätte ei saada, sest see on ametlik versioon rahvahulgale).
Laden saadakse kätte siis, kui kõik on juba varastatud, või siis leitakse "surnult"
sellel teemal on sõna võtnud ka tuntud majandusteadlased, sest asi jõuab juba liiga kaugele
kain
29/09/2006 16:43

Rudebwoy:

Sorry aga ma pooldan Darwin evulutsioon teooriat aga jah mida ma ka tean ,ma lähen teen nüüd natuke ellekat ja mediteerin paar tundi ,uut 3st kupeed oleks vaja. :P

haha, kusjuures mulle tuli meelde, et mingis loengus räägiti kunagi, et darwin pold ka mingi lihtne tyyp...tagus aga noid kilpkonnasid pikki kive pooleks, et uurida mis nende kilbi all peitub:P
kain
29/09/2006 16:45

aafriklasi pole mõtet eriti näppida, nad lasevad ise endal võidu päid otsast ära
kain
29/09/2006 16:48

a yldiselt võiks nyyd olulisemate teemade juurde minna...saksamaal jalutab siuke vend näiteks praegu ringi http://maps.google.com/maps?hl=en&q...48,0.005815&t=k
Taurus
29/09/2006 16:48

rudebwoy, mul tuleb meelde kohe üks hea näide selle evolutsiooni teooriaga, sry, et ma seda räägin.

Kuidas on võimalik, et tornaado, mis tohutul kiirusel sööstab läbi vanametalli laost, paneb keereldes kokku suure rekka?

loodan, et oskad õiged sõnad asendada. kirjeldab ülihästi igal juhul seda teooriat
kain
29/09/2006 16:55

tornaado mis paneb keereldes vanametalli laost tohutul kiirusel suure rekka kokku sööstab läbi et on võimalik mis,?

kas ma võitsin mingi auhinna kah?
unkind
29/09/2006 17:02

kain:
haha, kusjuures mulle tuli meelde, et mingis loengus räägiti kunagi, et darwin pold ka mingi lihtne tyyp...tagus aga noid kilpkonnasid pikki kive pooleks, et uurida mis nende kilbi all peitub:P

uum ja mis sa sellega nyyd öelda tahtsid?
ma ei tea kui lihtne või keeruline ta oli ,pole au kohtuda olnud.
Taurus
29/09/2006 17:04

kain:
tornaado mis paneb keereldes vanametalli laost tohutul kiirusel suure rekka kokku sööstab läbi et on võimalik mis,?

kas ma võitsin mingi auhinna kah?

et niivõrd keeruline kui inimene oma olemuses on, umbes, et alguses olid kalad, siis nad tulid Maale ja varsti olid juba puu otsas:D
Palju näiteid on vanadelt savitahvlitelt, mis kuulusid kuskile Sumeri ja sinna algtsivilisatsioonide aega, nendel räägitakse küll hoopis teist juttu, kui meile tänapäeval, mine siis võta kinni, kellel on õigus.
Siis kummardati enamasti päikest (tänapäeval on see Jumal piiblis) ja kogu aeg käib läbi jutt, et maale langesid taevast mingid olevused, kes siinsetega ristusid ning nii tuli uus, uue DNA struktuuriga elanikud. Sitaks põnevad on need raamatud, milles neist vanadest aegadest räägitakse, meil koolis muidugi piirdub jutt ainult sellega, et sealt (Sumerist) tuli kirjaoskus, muidugi tuli, aga oli ka veel palju muud, mis aga tänapäeva maailmaga "ei sobi", sest meil on oma jeesus:D
Kas sa rudebwoy üldse oled lugenud mõnda sellist materjali?
unkind
29/09/2006 17:06

Taurus:
rudebwoy, mul tuleb meelde kohe üks hea näide selle evolutsiooni teooriaga, sry, et ma seda räägin.

Kuidas on võimalik, et tornaado, mis tohutul kiirusel sööstab läbi vanametalli laost, paneb keereldes kokku suure rekka?

loodan, et oskad õiged sõnad asendada. kirjeldab ülihästi igal juhul seda teooriat

väike lamp w? :S
delic
29/09/2006 17:09

mul oli kord uks lahti ja tuulispask lendas aknast sisse, võttis külmikust manti ja tegi kohupiima koogi valmis. kuidas see võimalik oli? ma tõesti ei tea
unkind
29/09/2006 17:11

Taurus:
Palju näiteid on vanadelt savitahvlitelt, mis kuulusid kuskile Sumeri ja sinna algtsivilisatsioonide aega, nendel räägitakse küll hoopis teist juttu, kui meile tänapäeva, mine siis võta kinni, kellel on õigus

???
Taurus
29/09/2006 17:14

Palju näiteid on vanadelt savitahvlitelt, mis kuulusid kuskile Sumeri ja sinna algtsivilisatsioonide aega, nendel räägitakse küll hoopis teist juttu, kui meile tänapäeval, mine siis võta kinni, kellel on õigus.
Siis kummardati enamasti päikest (tänapäeval on see Jumal piiblis) ja kogu aeg käib läbi jutt, et maale langesid taevast mingid olevused, kes siinsetega ristusid ning nii tuli uus, uue DNA struktuuriga elanikud. Sitaks põnevad on need raamatud, milles neist vanadest aegadest räägitakse, meil koolis muidugi piirdub jutt ainult sellega, et sealt (Sumerist) tuli kirjaoskus, muidugi tuli, aga oli ka veel palju muud, mis aga tänapäeva maailmaga "ei sobi", sest meil on oma jeesus:D
Kas sa rudebwoy üldse oled lugenud mõnda sellist materjali?Soovitan igal juhul
unkind
29/09/2006 17:18

ei ole lugenud sellist materjali sisaladavaid teoseid ja ega väga ei tunne huvi ka ausalt öeldes ,mingi liiga ümmargune mull ikka.
Taurus
29/09/2006 17:19

a no selge siis, ega ma tahagi sinu uskumusi ümber pöörata, lihtsalt et lugemine avardab maailmavaadet, ei uskund isegi seda kunagi, a nii on tõepoolest, krt nää hea lingi kohe leidsin.

http://www.raamatukoi.ee/cgi-bin/index

http://www.raamatukoi.ee/cgi-bin/raamat?12296 see on kindlasti väärt raamat :)
kain
29/09/2006 17:20

Rudebwoy:
uum ja mis sa sellega nyyd öelda tahtsid?
ma ei tea kui lihtne või keeruline ta oli ,pole au kohtuda olnud.

niisama lampi tuli meelde niuke teema:P
dr3xl
29/09/2006 17:24

a vähemalt retsilt põnev on igast vandenõuteooriatega jännata, tunnistan ausalt üles. kahju ainult, et selline tore ulmekirjanik nagu david icke liiga kordab üle ideid, kirjutamisstiil ei meeldi eriti, aga ideed on sitaks põnevad
Taurus
29/09/2006 17:28

vandenõuteooria on sõuke halva maitsega sõna, ütleks pigem siis et mitteametlik versioon. Icke ideed on päris põnevad küll, igal juhul palju kordi põnevamad, kui igast igavad nn. kohustuslikud kirjandused
inZtance
29/09/2006 17:29

Taurus, sa 2ra ei v2si juba v6i?
Taurus
29/09/2006 17:33

inZtance:
Taurus, sa 2ra ei v2si juba v6i?

Tnx meeldetuletuse eest, nüüd aitab küll.
inZtance
29/09/2006 17:36

Taurus:
no nt, seda, et meie jõhkras maailmas pole elu lihtsalt nii roosiline, nagu koolis räägitakse ja seega on tulevane ilmakodanik vähem vastuvõtlik igasugustele probleemidele.
Ameerika koolides räägitakse nt. lastele seda, et Islam on jõhker usulahk ja meie oleme maailma toredaimad inimesed (islamil pole teatavasti terrorismiga midagi pistmist)
puhas ajupesu noh, kui nad vaid teaksid, mida nende armas bush tegelikult teeb
Ma lihtsalt ei usu, et meil teistmoodi see asi on, propaganda igal pool.
koolis on ka seinte peal "pahad" ja "head" ehk normid, aga kas keegi üldse hakkab uurima, kas see ka nii on?
ei, usutakse, seda, mida nähakse
ah kle ok, ma ei viici ka rääkida rohkem:D
fakk, kui kgb tegutseks, siis ma oleks juba kinni:D ,sest riigile ei meeldi teisitimõtlejad.
Aga aeg oleks mässama hakata?

mis sa tahad et teises klassis hakatakse 6pilastele r22kima, et vaadake, meie riik on pask, meie riigipead on korrumpeerunud v2rdjad, kisuvad s6tta k6igiga, tapavad halastamatult tsiviilisikuid.. ja nagu seda oleks v2he: aafrikas sureb iga p2ev n2ljasurma ja AIDSi mitmuses neegerahve, aga kedagi ei koti see enivei, sest nad on ju neegrid. noh, mis veel.. aa, peaaegu iga aasta toimub mingi globaalsuurusega katastroof - kas siis tsunaami, orkaan v6i mingi terroriakt - peale selle k2ivad kuulujutud globaalsest soojenemisest, mis vist pole ka k6ige leebem asi, sest v6ib juhtuda et paarisaja aasta p2rast h2vib terve meie tsivilisatsioon, v2hemalt nii kurjad keeled r22givad. aga muidu, lapsed, on k6ik h2sti:) v6tke nyyd oma aabitsad lahti ja 6pime selgeks t2he "E" :)
inZtance
29/09/2006 17:39

mul on karvane tunne, et kui koolis oleks selline 6petustehnika, kasvaks tervest sellest generatsioonist depressiivsed enesetapule v6i ligimesetapule kalduvad perversse m6ttemaailmaga indiviidid, aga noh, kui sa arvad, et see on parem, kui et lapsi 6petatakse j2rkj2rgult t2iskasvanumaailma probleemidega toime tulema, siis olgu peale. tee oma erikool ja vaata, mis saama hakkab:)
Taurus
29/09/2006 17:44

sul on kahtlemata õigus, me kõik oleme selles sitas üheskoos:D
Inimese lühike elu ongi lihtne: alguses luulud, siis reaalsus, lõpupoole jälle luulud.kõik
delic
29/09/2006 17:47

morphact:
no käige vittu..

ma ei saa aru, mida need kõrgharidusega loogika kutid siin hüppavad.

peaks olema ju loogiline, et aeg ja ruum (vms) on painutatav.
et teoreetiliselt on olemas võime ajas rännata vms..
mateeriat muuta jnejne
alkeemikuid on olnud palju.
üks popimaid oli jeesus. vesi veiniks jnejne.
=)
kuskil on mingi nn. tõde.

blablabla

enivei.

mida soovib delic taurusele vastuöeldes saavutada?
peace on earth?
;D

mitte midagi ei saavuta.

ole kuss, kui sa ise aru miskit ei saa.
tähenärija selline.

justnimelt.
TÄHENÄRIJA.

hipi, ära kisa
Taurus
29/09/2006 18:03

1 asi on siin kirjade põhjal pilt luua, teine asi aga inimese endaga näost-näkku rääkida, vahel selgub imeasju, kuid nii ongi, ma olen seda juba kunagi siin seletanud.
Ma olen peaaegu veendunud, et delic on päris elus suht huvitav persoon, mõne siinse kasutajaga olen kohtunud ka, tuleb välja, et väga lahedad inimesed, kuigi siin foorumis võime 11 pritsida. See ongi ju foorum ja siit mingit tõde otsida oleks ääretult vale.
Over and out :)
kain
29/09/2006 19:07

ma olen kyll päris kindel, et delic onaneerib surnud kassiraipede pilte vaadates, kummardab saatanat ja käib iga kolmapäev surnuaias kitse verd joomas aga see selleks...
   Post A Reply
Pages (57): « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... Last »