Rivotrili tahaks küll, aga seda enam ei kirjutata eriti välja. Samas teha rahusteid ja fenni koos on üks kõige organismi tapvam kammimine, uppers-downers.
Eile oli Tapperis Into Salvationi kontsert kus mu vend ka siis bassi mängib ja faking köva rokk oli. Sitaks lahedalt panevad noored tänapäeval rokki :D hehe kena massshhhimine jne.. Tublid!!
noo tänase päeva tipphetk oli muidugi 45 min üldmassaas (Y) a hiljem 30 min soolakambris(mida muidu 3-4 aastat tagasi eesti ehitajana ise pooleinisti ehitasin) jäin lõpuks magama..et hea oli ... aga ei midagi väga erilist....
enivei oli see alles mu esimene selline spa kogemus ja võin öelda et positiivne...mõnus rahulik olemine siin...no rush...ja mitte ülerahvastatud.....mõnus loodus ümberringi...ilmaga ka trehvanud ja väga ilus vaade järvele...ja nüüd põrutame vaikselt kohalikesse pubidesse ja klubidesse ,mida muidugi ei anna pealinna asjadega võrrelda aga kui kaaslane hea ja olemine ka okei siis vist väga vahet polegi....niiet soovitan..!
ja teeninduse kohapealt et viisakas...söökide kohapealt on hommikusöök hotellis päris hea valikuga ja positiivne,lõunasöögi valik vähe kesisem,mingi kahe asja vahel oli valida+magustoit....aa õhtusöögid paketti ei kuulunud ja need võtsime samas majas pubis,kus nädalavahetusel reedel,laupäeval elav muusika ja söögid joogid okeid.
Mina soovitan Fra Maret:) ise päris mitu korda käind ja alati rahule jäänd jaaa kui viitsimist siiis kindlasti lätti Jurmalasse, väga mõistlikud hinnad ja hea teenindus..
ämm tartus Dorpatis on ka tglt mõnus:D