| Author |
| Thread |
|
 |
|
jyrta
26/12/2007 17:55
|
uuh,kodus läääbakil palavikus ja õnneks leidub häid inimesi kes koju kätte rõõmu toovad
|

|
teadkyllkes
26/12/2007 17:59
|
jees, õige jõuluvana astubki kivikotiga läbi :)
|

|
skyzer
26/12/2007 18:09
|
Eastsider:
Mul üks sõber, kes üsna tihti kivitas, lõpetas ka asja täielikult ära. Lihtsalt parakad ja asjad muutusid liiga hulluks, ja tüüp tundis, et kui edasi lasta, siis varsti on täielik debiilik valmis. Nüüdsest ainult kettad ja alkohol tal.
Mind samas paneb imestama, kuidas sellised asjad juhtuvad. Mul pole kordagi savust paranoiat tekkinud, ei tea, mida see üldse tähendabki.
sellepärast ma teengi üliharva kivi, kuna üldse see efffekt mille ma saan ei meeldi mulle, ja igast parakad tulevad peale
|

|
Taurus
26/12/2007 18:13
|
siis pole ju suurt mõtet pingutadagi
|

|
kristjan
26/12/2007 18:15
|
nahui siis yldse teha.. minu savu teekond algas ka tglt vääga halöbade trippidega. olin sitaks noor ja igakord oli bad trip selle savuga kuni ykskord sain asjale pihta kuidas kaifida vot siis muutus kõik. aga aegajalt on neid bad trippe ikkagi ette tulnd.. enamus ajast mudiugi on see hea pohmaka ja stressi ravim imo
|

|
Taurus
26/12/2007 18:17
|
umbes sama keiss
|

|
ELECTRICO
26/12/2007 19:44
|
Ei tea, millal mul see päev tuleb.
|

|
M3RN-ZID
26/12/2007 20:09
|
hmm....kivis peaga olen ma just selline lohh kes ise otsib endale parakaid..mendiparakad ma kytan k6igil meelega nii yles:D menti n2eb siis ma hakkan siukest ila ajama, et ise ka kardan:D
ja muidu yldiselt tuttavad tahavad kivis peaga mingi reggae't ja siukest chilli kuulata, ma k2in neile alati mingi Sect'i ja muu m6nusa tyminaga pinda.
Hellfish - Man vs Machine on favoriit:D ajab sydame peksma kohe, eriti kui kuskil metsas trippida ja kuulata
|

|
adapter
27/12/2007 02:30
|
kristjan:
igal mehel oma parakapäev!! kyll sul ka tuleb see.. ma ise ka pause teinud kui asjad hulluks lähevad aga yldiselt kui ikka mõistlikult teha nädalas v kuus mõned korrad siis ok.. ja mitte systeemselt pool geed näkku korraga :D raaahulikult kerge joint jne parakad jah,et jobiks võib niimoodi kammida,ma mingi 4 aastat pea igapäev teind...elu seisab pidevalt kivitades,ei jõua nagu kuhugi.
|

|
adapter
27/12/2007 02:32
|
Eastsider:
Mul üks sõber, kes üsna tihti kivitas, lõpetas ka asja täielikult ära. Lihtsalt parakad ja asjad muutusid liiga hulluks, ja tüüp tundis, et kui edasi lasta, siis varsti on täielik debiilik valmis. Nüüdsest ainult kettad ja alkohol tal.
Mind samas paneb imestama, kuidas sellised asjad juhtuvad. Mul pole kordagi savust paranoiat tekkinud, ei tea, mida see üldse tähendabki. järelikult sa pead rohkem tõmbama,ega algul polegi midagi :D ja mõndadel ei tule kunagi parakaid vms,ma ei ütle et ma käiks nuga peos ringi pidevalt aga jah,suht ebameeldivad mõtted vahest..
|

|
Taurus
27/12/2007 08:29
|
oi, ma mõtlen ka päris tihti liiga värdjaid asju, a samas ma tean, et neid pole olemas, lihtsalt mõtted, mis teisest kõrvast välja lendavad
|

|
Taurus
27/12/2007 08:36
|
kle ma siiski ei kirjutaks, need on ikka liiga rõvedad:D
|

|
kristjan
27/12/2007 09:58
|
ma mõtlesin eile kivis peaga, et kuidas olex endale nuga kõhtu lyya :D irw siis avastasin,et olen ikka yle tõmmand ja vedasin end magama. No a,la sellised need haiged mõtted vahest on kui igapäev tirida.ex peab ikka end harjutama harva suitsetama muidu kaob selle asja mõnu ära ja hakkab mõtetult kliinima. 4a. Iga päev tirida... Hmm soovitax pausi panna ennem kui ullux läheb.ma mingi tihedamalt 2a suitsetand ja seegi tundub liig.peaxite yhte tuttavat mul nägema ja kuulama kes on 6aastat vähemalt g päevas suitsetand ja tal pausi vist kokku 2nädalat olnd selle 6aasta jooxul.taon nagu täiesti muutund... Julm parakavend ja jutt on väga segane,pilk on nagu taunil :D teda nähes kaob igasugune savu isu :DD
|

|
fungus
27/12/2007 10:38
|
Mul tavaline parakas on see, et ntx kuskil lambi läbu peal oled jumala viidis ja mingid inimesed räägivad kuskil sinu lähedal juttu omavahel, aga sa tegelikult neid ei kuule. Siis vaatavad vahepeal minu poole vms. ja ma arvan, et nad räägivad minust või räägivad taga vms. :D Kuigi tegelt hoopis teine teema neil. :D
|

|
kristjan
27/12/2007 10:44
|
fungus:
Mul tavaline parakas on see, et ntx kuskil lambi läbu peal oled jumala viidis ja mingid inimesed räägivad kuskil sinu lähedal juttu omavahel, aga sa tegelikult neid ei kuule. Siis vaatavad vahepeal minu poole vms. ja ma arvan, et nad räägivad minust või räägivad taga vms. :D Kuigi tegelt hoopis teine teema neil. :D
SE ON YKS PARAKAMENYYST PÕHILISEM JA PALJU KOHATUD HALLAR,JAH.
|

|
inZtance
27/12/2007 10:46
|
fungus:
aga kes teab, äkki räägivadki ?!:O
:D
|

|
fungus
27/12/2007 10:51
|
Ei räägi. :D Ma olen paar korda järgi küsinud irw. :D
Mis uuel aastal btw, teeks mingi korraliku simmani? :D
|

|
kristjan
27/12/2007 10:54
|
rootsi cruiiis... romantika laeval.... tuleb nurmaalnee simman nah
|

|
Taurus
27/12/2007 10:54
|
Romantika on päris kõvv alus, seal väljas hea kivi ka teha :)
|

|
fungus
27/12/2007 10:56
|
Haha, sa räägid siin küll mingist šampist ja stuffist, aga ma võin kihla vedada, et kella kaheks öösel on künnad sa nokaga neid romantika dekke seal juba. :D Maitea kui sa viina ei võta. :D Järgmine päev saab su poste siis pohmaka topicust lugeda.
|

|
kristjan
27/12/2007 11:02
|
fungus:
Haha, sa räägid siin küll mingist šampist ja stuffist, aga ma võin kihla vedada, et kella kaheks öösel on künnad sa nokaga neid romantika dekke seal juba. :D Maitea kui sa viina ei võta. :D Järgmine päev saab su poste siis pohmaka topicust lugeda.
kle :D vana-aasta saadan ikka juues ära ja laeval panen tina nii et dekke lendab :D kivi kyll kaasa ei võta :) -- aga jah tra saab vaadata mis lammutamine toimub.. viimanekord kui soomest rootsi sõitsin lendasin lampi klubis dj-pulti irww tra siis sai haiget paugutatud kuni turvad klubi kinni panid :D kohalik dj-oli mälli joodetud :D
|

|
kristjan
27/12/2007 11:03
|
Taurus:
romantika on jah sajebiiz rsk
|

|
balticstorm
27/12/2007 11:14
|
laeva lastakse alates 21a.... loodame, et siis saab p0rni ka kõvast :p
|

|
adapter
27/12/2007 12:25
|
fungus:
Mul tavaline parakas on see, et ntx kuskil lambi läbu peal oled jumala viidis ja mingid inimesed räägivad kuskil sinu lähedal juttu omavahel, aga sa tegelikult neid ei kuule. Siis vaatavad vahepeal minu poole vms. ja ma arvan, et nad räägivad minust või räägivad taga vms. :D Kuigi tegelt hoopis teine teema neil. :D mingid alaväärsus kompleksid pilves peaga v :D
|

|
BREAKtheCORE
27/12/2007 16:47
|
Taurus:
Sümfoonia on parem. Sellel laeval on keskel nagu suur kaubatänav ja viimasel korrusel on eriti spets koht kus saab sees suitsetada ja on suurepärane vaade sinna.
|

|
fungus
27/12/2007 17:15
|
adapter:
mingid alaväärsus kompleksid pilves peaga v :D
Tra ma ka ei tea, võimalik. :D
|

|
kristjan
29/12/2007 17:13
|
sai siis end kinni korralikult tõmmatud , otsitud nyyd siis kerged joke pildid mis mulle netinaator andis :D
|

|
kristjan
29/12/2007 17:13
|
irw
|

|
kristjan
29/12/2007 17:14
|
hmmmm
|

|
Taurus
30/12/2007 09:38
|
Kuidas sa parakal ja oomenil vahet teed?
|

|
|
|