| Author |
| Thread |
|
 |
|
fungus
03/05/2010 09:37
|
Eastsider:
Väga positiivne hallutsinogeenitripp oli eile, võrumaal, ühes eraldatud talukohas, metsade vahel. Ülihea reiv oli, sõber ja mõned tuttavad mängisid, neurot, dubstepi, technot jne, väga korralik tehnika oli renditud, palju sõbralikke inimesi ja meeldivalt soe ilm. Ja lisaks muidugi see, et peaaegu kõik inimesed olid seentes / muude hallutsinogeenide mõju all, see oli lihtsalt nii sürr, mis seal toimus. Osad inimesed olid nii sassis, et üks kallistas nt põõsast ja üritas sellega mingit vestlust aretada, siis tehnikat kattev kilest varikatus hakkas pidevalt vett koguma, ja tekkis oht, et see läheb vee raskuse all katki ja tehnika saab kahjustada. Asja lahendas ilma pikema jututa üks väga seenes tüüp, kes lihtsalt sujuvalt tuli, ja võttis maas oleva kaika, pani selle deckide ja mixeri jms vahele laua peale seisma, nii et kile oli pingul, ja probleem oligi lahendatud :D vaatamata vihmale lasid väga paljud inimesed korralikku steppi, lihtsalt vihm tundus kuidagi nii hea ja värskendav vähemalt mulle. Vahepeal seisin kuskil 2 tundi suurte kõlarite eest ja tajusin iga nooti ja iga bassilöök vabastas sellise koguse endorfiine, et vahepeal lihtsalt värisesin - nii hea oli olla :D Muusika pole vist kunagi nii kristallselgelt ja täiuslikult kõlanud. Siis saatis keegi suure eetripudeli ringi peale, ja see lükkas mõneks ajaks tripi veel intensiivsemaks. Maeitea, üks väga äge õhtu üle pika aja, peale seda mõlgutasin muidugi pool ööd segaseid mõtteid, magada sain kuskil 2 tundi maksimaalselt, aga mingit väsimust ei ole, pigem meeldiv afterglow.
Fkn hell, küll on ikka kuldaväärt aineid olemas :D
See oli tõesti ulmereiv. 1 tüüp oli ülimälus ja sõi 3 getsi seeni peale ning oli paar tundi vaiba all, nii et aint pea paistis ja vahtis tühja pilguga ringi ja naeris vahepeal, ise täiesti kontaktivõimetu. Äge oli. :D
|

|
mrten
03/05/2010 17:15
|
maimiiting oli suht positiivne
|

|
ELECTRICO
05/05/2010 10:52
|
Ilm on ilus ja Tuborg õlu on tõesti kiitust väärt. Sai mõnda aega Kristiine keskuses kolatud ja välja tulles päike paistis ja hull janu oli ja see Tuborg oli nii heeaaa.
|

|
bellanoora
05/05/2010 10:58
|
nii vara juba tuborgi kallale? :) (selle küsimuse eest ma saan vist küll kohe piki päid ja jalgu)
|

|
ELECTRICO
05/05/2010 11:05
|
Ei, miks vastu päid ja jalgu, kui päike paistab, maitseb ikka õlu paremini.
|

|
Andre
05/05/2010 11:57
|
Krt, ilm võiks minupoolest tööpäevadel koguaeg sitt olla (kadedus), peaasi, et nv oleks super!
Positiivne on aga see, et eile sain hambad jälle täitsa korda ja ka korraliku süvapesu, et mingid katud ja asjad neid ära ei sööks. Ma usun, et nüüd on jälle 2 aastat ainult kontrollis vaja käia ja ravile ei kulu niikaua midagi :)
Kerge töövõit oli ka täna, on oht saada rahvusvahelisse projekti kaasatud (kõik sõrmed ja varbad on ristis) ;)
|

|
bellanoora
05/05/2010 12:36
|
tahaks ka hamba arsti juurde :(
|

|
Taurus
05/05/2010 13:14
|
oioi täna juba kastid Tupsi ostetud, läheb süntari pidamiseks.
1 pidu juba peetud, 2 või 3 veel ees:P
|

|
ELECTRICO
05/05/2010 13:25
|
Ma mõtlesin ka, et nädalavahetusel võiks kasti peale mõelda, alla 200.- läheks, Prismas ju 8.90.- + pant.
|

|
Andre
05/05/2010 13:38
|
Kusjuures tuborgi hind on kallim enamustest õlledest.
Esiteks tuleb liitri hinnaks 8,90x3 (oli ikka 0,33ml??) = 26,7
Alexandrid jmt õlled saab ka 23ga kätte... :P
Teiseks, pead kolmandiku rohkem taarat välja ostma liitri saamiseks (klaas=1eek).
Kui 2tk pint purgiõlle osta pääsed vaid 2x50 senti taaraga ja saad vaat et poolteist litra õlle :D
Samas maitse on tal hea ja pudel on iseenesest mugav, aga odav ta kindlasti ei ole milleks teda tihti peetakse. Tegemist ikka vana hea eesti õllega, mis bränditud välismaiseks :D
|

|
Taurus
05/05/2010 13:50
|
mina ei osta õlle näiteks koguse pärast
maitse pärast, olgu hind, milline tahes
ja kraad peab alla 5 olema ehk siis heledad pilsner tyypi õlled
|

|
Cizin
05/05/2010 13:57
|
gogo Walter
|

|
ELECTRICO
05/05/2010 14:52
|
Andre:
Kusjuures tuborgi hind on kallim enamustest õlledest.
Esiteks tuleb liitri hinnaks 8,90x3 (oli ikka 0,33ml??) = 26,7
Alexandrid jmt õlled saab ka 23ga kätte... :P
Teiseks, pead kolmandiku rohkem taarat välja ostma liitri saamiseks (klaas=1eek).
Kui 2tk pint purgiõlle osta pääsed vaid 2x50 senti taaraga ja saad vaat et poolteist litra õlle :D
Samas maitse on tal hea ja pudel on iseenesest mugav, aga odav ta kindlasti ei ole milleks teda tihti peetakse. Tegemist ikka vana hea eesti õllega, mis bränditud välismaiseks :D
Kui nii võtta, siis odav ta tõesti ei ole, aga kallis ka mitte. Veidi alla kümpsi on selline mõnus ümmargune hind. Peale selle on tegemist väga maitsva õllega, selle juures mängib ka suurt rolli see, et ta on väikses klaasist pudelis - ei ole mingit plastmassi või pleki maitset juures. Peale selle meeldib mulle just juua 0.33-seid õllesid, see on täpselt paras kogus paari lonksuga sisse vajutada, ilma et ära liistuks.
|

|
Andre
05/05/2010 16:52
|
Jep, jutt jumala õige, meeldib tegelt see õlu mullegi :)
Lihtsalt tahtsin seda odavust kummutada, sest tegelt on ta täiesti keskklassi hinnas :P
|

|
delic
05/05/2010 16:58
|
ei noh kui hinda taga ajada, siis võiks ju walterit või presidendi pilkut lürpida. tuborg on odav hetkel ikkagi, sest minu teada maksab see muidu kuskil 13-15 eeku per pudel
|

|
kikas
05/05/2010 17:45
|
Taurus:
mina ei osta õlle näiteks koguse pärast
maitse pärast, olgu hind, milline tahes
ja kraad peab alla 5 olema ehk siis heledad pilsner tyypi õlled
yehh, mul ka see värk, et alla 5 peab olema kindlasti
|

|
delic
05/05/2010 17:52
|
mul küll ei pea olema. alexander on täiesti korralik
|

|
unkind
05/05/2010 20:16
|
alehandro on okei tõesti aga kui mingi k6vema koguse ikka sisse imed siis järgmine päev on kergelt tuntav pohmakas ikka, nagu mingite rockide jms kõrgema oktaanarvuga jookide puhul.
0,33 on jah täpselt paras kogus, võidki jooma jääda neid, ronivad ise kohe kurgust alla. :D
0,5 või pindi lõpp on kohati ikka üsna vastik, liisund n shit jne aga noh kui raha vähe ja jooming ees siis võtad ikka normaalset õlut võimalikult hea hinnaga võimalikult palju.
3-4 rocki liitrist fatboyd ja paaaarty..........not. :D
|

|
Andre
05/05/2010 21:34
|
Sass on väga hea õlu küll, teda kannatab kastiski kanda :)
Ma eelmine nv jõin kusjuures 1 rocki, viimati tegin seda vist mingi umm 1,5 aastat tagasi vähemalt :D
Aga muidu kõige positiivsem õlu on ikkagi corona+lime ;)
p.s. Mingi alkoholi topic peaks olema, kuigi see seostub ka positiivsusega, hehe
|

|
unkind
05/05/2010 21:39
|
jep corona, sol, ice, heineken, carlsberg, tuborg väikestes 0,33'tes on kõige okeimad.
|

|
mrten
05/05/2010 22:11
|
lapinkulta on ka päris norm, hind oli ka suht ok
|

|
ELECTRICO
06/05/2010 06:37
|
mrten:
lapinkulta on ka päris norm, hind oli ka suht ok
Sul on kas väga SITT maitse või üsna hea huumorimeel.
|

|
mrten
06/05/2010 08:30
|
mis tal viga on siis?
|

|
ELECTRICO
06/05/2010 08:46
|
Ma ei ole küll põdra kust joonud, aga ma arvan, et see on kõige lähem asi sellele.
|

|
mrten
06/05/2010 09:01
|
minuarust tavaline hele õlu, veidike terava maitsega. maitse üle vist vaielda ei saa, mõni joob bokki ka ja ütleb et maitsev, mis tundub muidugi uskumatu...
|

|
Upo110
06/05/2010 21:33
|
sai lõpuks end ajateenistusest vabaks vigurdatud, positiivne! :d (Y)
|

|
bellanoora
07/05/2010 13:00
|
meie potentsiaalne uus beebi on praegu info autos diagnostikas, et kas kõlbab osta v mitte.
põnevvvvvvvv :)
|

|
Side Note
07/05/2010 13:05
|
beebi? O_o as in...
|

|
bellanoora
07/05/2010 13:24
|