| Author |
| Thread |
|
 |
|
kain
12/04/2010 18:45
|
DjClub.ee:
:d... kui see on teie arust techno, sisi no ma ei tea :D.. see selleks!
see mix ei peagi olema mingi näide... kas kuskil opns ee kirjas :D... uurige mis selle mixi taga on... teadlased! United Ravers ilmselt peab nüüd enda kasutajanime muutma... sellest kahju.
aga Kain...t ead ma mõtlesin, et mul ple mõtet siin osta lugusid... saada mulle samad lood mis sa mixisid, siis on asjal mõtet...
okei, irw, algul sa ajasid mingit kelbast mis sinu kui suure muusikateadlase arust oli mu mixil viga, nyyd aga pole see isegi techno? bwahaha, zajebis vend oled kyll (y)
a rainer, tead mis ma m6tlesin...et sa 2ra enam kasuta mingit varikontot ja viska mix letti nagu jutt oli, mul on k6ht kole tyhi juba, muidu ma tulen ausalt ja otsin sind oma haamriga yles
|

|
kain
12/04/2010 18:46
|
DjClub.ee:
mida selle postitamine siia sulel andis :D... ma kirjutasin avalikult siin ka et sa saadaks lood... milles asi? siis sa vähemalt tead neid lugusid ja saad aru mida tehakse...
huvitav mis sul selle vastu nüüd saab olla :D? n2iteks see, et mine osta ise endale need lood, rott v6i siis see, et sa nagu oma v2ikest aju ei oska kasutada, et ise mingid lood v2lja valida?
|

|
kain
12/04/2010 18:47
|
sisi saadan sulle naelad p2he, haamri soovitusel
edit: ma vaatan su viimaseid poste ja t2hed nagu eriti ei l2he eriti kokku enam omavahel, tulen hoian klaviatuuri kinni, et k2ed ei tudiseks nupust m88da?
|

|
DjClub.ee
12/04/2010 18:48
|
kain:
okei, irw, algul sa ajasid mingit kelbast mis sinu kui suure muusikateadlase arust oli mu mixil viga, nyyd aga pole see isegi techno? bwahaha, zajebis vend oled kyll (y)
a rainer, tead mis ma m6tlesin...et sa 2ra enam kasuta mingit varikontot ja viska mix letti nagu jutt oli, mul on k6ht kole tyhi juba, muidu ma tulen ausalt ja otsin sind oma haamriga yles
kle keegi pole öelnud et sinu mix ei olnud techno lammas!
sa võid ennast enda haamriga üles otsida kui sa mõned tapletid oled söönud!
mida sa põed... saada samad lood mis sul mixis olid... siis on kõigil huvitavam!
|

|
DjClub.ee
12/04/2010 18:50
|
kain:
n2iteks see, et mine osta ise endale need lood, rott v6i siis see, et sa nagu oma v2ikest aju ei oska kasutada, et ise mingid lood v2lja valida?
ei mängi technot, seega ei ole soov sinu peale raha kulutada :D...
ja lood oleks olemas ja saaks mixi ak teha aga see ei oleks pooltki sama huvitav. sooviks samade lugudega teha, millega sina... sest sa rääkisid et need on nii erinevast ajastust ja neid nii keeruline kokku mängida...
|

|
kain
12/04/2010 18:50
|
DjClub.ee:
:d... kui see on teie arust techno, sisi no ma ei tea :D.. see selleks!
aaetmis?
|

|
kain
12/04/2010 18:51
|
misasi sul keeruline on, tule taevas appi...viska yks haardstaili mix siis, eile lubasid kyll lugusid osta ja panna igast v2rke s88ma, ma olen terve p2ev dieeti pidanud:S
|

|
DjClub.ee
12/04/2010 18:52
|
kain:
aaetmis?
kuule maailma naba! kõik ei käi ammu siin teemas sinu ütlemiste ja mixi ümber!
|

|
DjClub.ee
12/04/2010 18:53
|
kain:
misasi sul keeruline on, tule taevas appi...viska yks haardstaili mix siis, eile lubasid kyll lugusid osta ja panna igast v2rke s88ma, ma olen terve p2ev dieeti pidanud:S
juba ütlesin et lood on olemas! sõimad siin teisi et lugeda ei oska!
krt sa ei saa ju aru millal lool endal midagi toimub ja millal seda dj teeb... sinu lood, neid sa tead! mida krt sa põed kui sul kõht nii tühi on?
|

|
kain
12/04/2010 18:54
|
|

|
kain
12/04/2010 18:55
|
DjClub.ee:
krt sa ei saa ju aru millal lool endal midagi toimub ja millal seda dj teeb... ma ei saa ilma su mixitagi aru mida sa teed
|

|
Upo110
12/04/2010 18:56
|
hardstyle mixi küll vaja ei ole, seda sitta ei taha küll keegi peale djclubi enda kuulata :d
|

|
kain
12/04/2010 18:58
|
eino sa oled rainer siuke smooth operator, ilmselgelt ma ei saa aru, sul nagu teemad vahetuvad siin topicus ka nii sujuvalt, eh huhhuhhhuuu...kaua sa selle lausete miximisega tegelenud oled muidu? sul on must v88 ka juba v2?
|

|
Katzy
12/04/2010 19:12
|
Upo110:
hardstyle mixi küll vaja ei ole, seda sitta ei taha küll keegi peale djclubi enda kuulata :d
wörd:D
|

|
kain
12/04/2010 19:26
|
oh kamoon, fakk, te nagu ei jaga vabsjee lahti...hardstail - it's like SOOOOO HARD and soooo stylish, woah
|

|
kain
12/04/2010 19:26
|
ju ain t readi for tis!
|

|
Andre
12/04/2010 20:37
|
Krt ma ei tea, mida selle seti kohta kigiseda on? Ma kuulasin ennist uuesti läbi ja jummala hea flow on. EQ pärast ma üldse ei kobiseks, mõnusalt ühtlaselt tampis kogu seti vältel...
Ja ma arvan, et kui need lood 10 minuti sisse miksida, siis vaevalt see kedagi kellestki paremaks teeks, pigem jääks seti pikkusest puudu :D
|

|
Katzy
12/04/2010 20:39
|
kle kain..on oht et sa võid nii trussikumürgituse saada:D
|

|
Infarkt
12/04/2010 20:47
|
davai kain anna talle kasvõi need lood, tahaks tõesti näha mida ta niipalju paremat teha suudab
|

|
Dave Wood
12/04/2010 23:38
|
Infarkt:
davai kain anna talle kasvõi need lood, tahaks tõesti näha mida ta niipalju paremat teha suudab
words of wisdom. kuulasin läbi selle ja midagi halba pole öelda. flow on tugev, mingit jama kõrvu ei jäänud. feels good man.
|

|
kain
13/04/2010 03:58
|
Infarkt:
davai kain anna talle kasvõi need lood, tahaks tõesti näha mida ta niipalju paremat teha suudab kui ta midagi teha suudaks siis ta oleks ammu mingi mixi siia juba pannud, miks ma peaks mingi lambi 6lile kinkima lood mille ma ostsin oma raha eest?
|

|
Side Note
13/04/2010 07:14
|
no kaini mix on nüüd igaljuhul spotlightis siin foorumis :) Promo missugune
|

|
Katzy
13/04/2010 08:55
|
hee ma just tahtsin kiita Kaini hea PR töö eest
|

|
kristjan
13/04/2010 09:26
|
no kuulavad köik Kaini mixi ja saavad aru,et djClub on lampi ikka selle kallal mölisema hakand-mingitel muudel kahtlastel kaalutlustel,sest ka targemale kõrvale, doremi maailmas on kaini set väga proffilt yles ehitatud ja sissemängitud!! kvaliteet all the way ja seda ka kaini dnb settides mis varem tal toodetud ja sama ka ta esinemiste kohta !! ja SEDA köikke täiesti erapooletutelt kõrvadelt keda ei huvita ei djclubi ega kaini omavaheline kamm!!
nyyd muidugi tyhja tyli alustajal seda köikke raske tunnistada :)
|

|
drum
13/04/2010 09:41
|
eriline vägivalla pooldaja pole aga verd tahaks küll näha.
|

|
DjClub.ee
13/04/2010 11:19
|
kristjan:
no kuulavad köik Kaini mixi ja saavad aru,et djClub on lampi ikka selle kallal mölisema hakand-mingitel muudel kahtlastel kaalutlustel,sest ka targemale kõrvale, doremi maailmas on kaini set väga proffilt yles ehitatud ja sissemängitud!! kvaliteet all the way ja seda ka kaini dnb settides mis varem tal toodetud ja sama ka ta esinemiste kohta !! ja SEDA köikke täiesti erapooletutelt kõrvadelt keda ei huvita ei djclubi ega kaini omavaheline kamm!!
nyyd muidugi tyhja tyli alustajal seda köikke raske tunnistada :)
ose lkiidate siin tihtipeale tegelasi kes on DjClub.ee koolitusest üldse DJ ametiga tutvust teinud ja miximise tõed selgeks teinud.
aga seda kes nad on ei hakka mainima... siis on nad teie arvates kohe viletsad :D
|

|
kain
13/04/2010 11:35
|
djclaabupiibliga sina peal poisid?
|

|
Andre
13/04/2010 11:52
|
http://djclub.ee/?6.2
|

|
kain
13/04/2010 12:32
|
DjClub.ee:
ose lkiidate siin tihtipeale tegelasi kes on DjClub.ee koolitusest üldse DJ ametiga tutvust teinud ja miximise tõed selgeks teinud.
aga seda kes nad on ei hakka mainima... siis on nad teie arvates kohe viletsad :D 2ra aja ennast nendega sassi
|

|
Katzy
13/04/2010 13:48
|
DjClub.ee:
aga seda kes nad on ei hakka mainima... siis on nad teie arvates kohe viletsad :D
mis need teised siia puutuvad:D?
kedagi ei huvita kas nad on ''dj koolis'' v mitte..kui nad suudavad head saundi kokku keerata, siis on suht savi kuidas nad sellega alustanud on... ma ainult usun et 95% arvestatavaid dj-sid üleüldiselt ei ole käind seda suursugust ametit kuskil õppimas..
siiski miks ei tule veel mingit sjupper miksi..
Siuke tunne tekib nagu
a) kas seda pole
või
b) ootad kuni mõni hea sõber selle su eest valmis vorbib..
meenutab veits Dj Jaanika sündroomi
|

|
|
|