See ongi tegelikult see, mis kellegile naljakas tundub. Minu jaoks see kolkimine U(mitte nii liialdatud mahus, kui arutelu all olevas videos) ei ole naljakas. Naljakas on see, et tüüp näeb välja selline nagu tal muud elu polekski ja istuks päevad otsa arvuti taga. Tema hüsteeriline naermine on samuti seda tõendav.
mängin hetkel mIRC-is idleRPG mängu... eesmärk on 30 päeva jooksul võimalikult kaua online olla...
iga teatud aja tagant tuleb level ja saad varustust juurde (kui joppab)... igal levelil on 5 võimalust mõne vastasega kakelda... kõik muu juba sõltub pseudo-randomist... vähemalt auhinnad on mängus
ega sellist asja pole olemas hetkel olevatele graafika kaartidele,millega saaks vanemaid 3dfx mänge mängida 3dfx-i graafikaga? ntx diablo 2,carmageddon 1,2 jne
Kapuuts: ega sellist asja pole olemas hetkel olevatele graafika kaartidele,millega saaks vanemaid 3dfx mänge mängida 3dfx-i graafikaga? ntx diablo 2,carmageddon 1,2 jne
pildipank ja multimeediapleier, parim hetkel turul saadaolev, 800x480 resolutsioon, puutetundlik 4.3" TFT LCD laiekraan, täiskomplektne, palju formaate (AVI, WMV, DivX, xVid, MP3, JPG, PDF jne), mahutavus 160 GB, võimalik lisada Wifi browser ja ühendus internetiga, ühendusvõimalus televiisoriga (salvestab ja taasesitab), USB Host funktsioon jpm.
tunneb kõiki pildiformaate (RAW failidest näitab integreeritud JPEG faile), piltide vahetamine ekraanil ja zoomimine/pan käib kiiresti, puutetundlikuna tarvitseb ainult mingile pildi osale vajutada ning seal sõrme hoida, kui aparaat näidatud kohta sisse zoomib, kataloogis näitab piltidest thumbnail viewd, USB hostina tõmbas välises kaardilugejas asuvalt 1 GB CF kaardilt giga jagu pilte alla kuue minutiga.
tra aru ma ei saa, nahhui siukest jura vaja on, toast välja ka ei saa niimoodi minna et mingit pininat kõrvas poleks või vidinat nina alla:S tehke parem popsu, kuulake linnulaulu ja vaadake mida iganes enda ümber
Meinhard: tra aru ma ei saa, nahhui siukest jura vaja on, toast välja ka ei saa niimoodi minna et mingit pininat kõrvas poleks või vidinat nina alla:S tehke parem popsu, kuulake linnulaulu ja vaadake mida iganes enda ümber
hipi loba. a miks sa netis passid? mine linnulaulu kuulama :D