::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > psychedelics
Pages (57): « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... Last »    
Author
Thread    Post A Reply
Taurus
29/09/2006 10:36

keda kotib, mis OLI ja mis oli.
Tähtis on tulevik ja mis see okse siia puutub, ei saa aru, igaüks oskab ju end loomana tunda, kui tahab aint seda.

Mul õnnestus algklasside tundi pealt natuke kuulata. njaa, päris kahju on väikestest lastest, kellele muinasjutumaailma pähe taotakse, just nii nagu ühiskond tahab. laps ju ei tea veel, mis on õige, mis mitte.
Kui kool räägiks väiksest peale, et 2 * 2 on 3 ja siis vanemad ja igal pool räägitakse, et 2*2 on 3, siis nii laps usubki, et on.
Nii et peapesu oleme saanud kõik :S
aga et siin ühiskonnas edasi jõuda, tuleb muidugi seda peapesu taluda, sest reeglid on paika pandud ja täitmiseks kõigile
Edit/Delete Message Reply w/Quote
inZtance
29/09/2006 10:50

rebel Taurus
Taurus
29/09/2006 11:00

rebel yell
delic
29/09/2006 11:31

Taurus:
keda kotib, mis OLI ja mis oli.
Tähtis on tulevik ja mis see okse siia puutub, ei saa aru, igaüks oskab ju end loomana tunda, kui tahab aint seda.

Mul õnnestus algklasside tundi pealt natuke kuulata. njaa, päris kahju on väikestest lastest, kellele muinasjutumaailma pähe taotakse, just nii nagu ühiskond tahab. laps ju ei tea veel, mis on õige, mis mitte.
Kui kool räägiks väiksest peale, et 2 * 2 on 3 ja siis vanemad ja igal pool räägitakse, et 2*2 on 3, siis nii laps usubki, et on.
Nii et peapesu oleme saanud kõik :S
aga et siin ühiskonnas edasi jõuda, tuleb muidugi seda peapesu taluda, sest reeglid on paika pandud ja täitmiseks kõigile

igaühte peaks kottima, mis oli. kuidas sa saad üldse tulevikus õigesti käituda, kui sa ei õpi mineviku vigadest. mis väikestesse lastesse puutub, siis vbl peaks mingi sotsiaalosakonnaga ühendust võtma ja sind ära isoleerima, et sa enam väikeste lastega nii palju ei hängiks. pealegi inimestele on antud võime loogiliselt mõelda. paned 2 ja 2 kokku ning saad kolme asemel hoopis 4.

mis see laste point oli siis üldse. kuulsid, kuidas jõnglastele räägiti jälle sellest jumalikust kanepitaimest nii palju paha, et ei saanud öösel magada? saa aru, et lastele ongi vaja rääkida ohtlikest asjadest halba, et nad arvaksid,et see on halb. kui nad kunagi ise oma peaga mõtlema hakkavad, mis on halb ja mis mitte, siis teevad nad sellest ka omad järeldused. pigem las nad mõtlevad,e t teatud asjad on halvad, kui seda, et kõik on hea ja siis pärast keelatud ainetega kinni kukuvad ja oma tuleviku sellega ära rikuvad.
dr3xl
29/09/2006 11:49

asi ei ole isegi mitte ainult selles, et mingi aine on keelatud (kanep) või mitte (alkohol), vaid ka selles, et need ained on reaalselt kahjulikud.

samas, teatavasti keelatud vili on magus.
Side Note
29/09/2006 12:10

tea kas on mõtet hakata järjekordset topicut salvama aruteluga kas kanep või mõni muu mõnuaine ikka on teisest kahjulikum ja kui palju ,või kuidas ajapikku hoopis skisofreenikuks need sind muudavad :) ...kõik juba peaksid teadma ,et kõik seisab inimese enda kätes
dr3xl
29/09/2006 12:13

ma ei öelnud, et üks oleks kahjulikum kui teine. fakt on, et nii üks kui teine kahjustab mõnuga tervist.
Side Note
29/09/2006 12:18

ahso? nja ,tean siis nüüd
Taurus
29/09/2006 14:24

oh delic, sa paned väga mööda ikka hetkel, loodan, et su luulud paranevad, aeg pidavat ka seda tegema :)
aga tore, et sa oled tubli riigi ryytel ja hea seadusekuulelik
Eastsider
29/09/2006 14:37

Kui palju muidu hit lsd d maksab, kui teda üldse eestis leidub ?
kain
29/09/2006 14:51

delic:
igaühte peaks kottima, mis oli. kuidas sa saad üldse tulevikus õigesti käituda, kui sa ei õpi mineviku vigadest. mis väikestesse lastesse puutub, siis vbl peaks mingi sotsiaalosakonnaga ühendust võtma ja sind ära isoleerima, et sa enam väikeste lastega nii palju ei hängiks. pealegi inimestele on antud võime loogiliselt mõelda. paned 2 ja 2 kokku ning saad kolme asemel hoopis 4.

mis see laste point oli siis üldse. kuulsid, kuidas jõnglastele räägiti jälle sellest jumalikust kanepitaimest nii palju paha, et ei saanud öösel magada? saa aru, et lastele ongi vaja rääkida ohtlikest asjadest halba, et nad arvaksid,et see on halb. kui nad kunagi ise oma peaga mõtlema hakkavad, mis on halb ja mis mitte, siis teevad nad sellest ka omad järeldused. pigem las nad mõtlevad,e t teatud asjad on halvad, kui seda, et kõik on hea ja siis pärast keelatud ainetega kinni kukuvad ja oma tuleviku sellega ära rikuvad.

sul oli kohe syndides korrutustabel peas ja puhtast loogikast järeldasid, et 2 x 2 = 4? hah, kus laboris sinusuguseid tehakse?
Taurus
29/09/2006 15:15

irw, tabavalt kain ;)
delicu "asjalikust" sõnavõtust jäi puudu veel lause: kes ei tea minevikku, elab tulevikuta.
Teame ju ikka, et vahel küsitakse, mida muudaksid, kui saaksid aega tagasi kerida- kõik hakkavad siis rääkima, et seda ja toda.
Minu vastus kõlab aga alati, midagi ei muudaks, kuna minevikul pole mingit tähtsust, siis küsija jääb lolli näoga vaatama.
Kõik on PRAEGU ju, mis vahet seal on.
Igavad ja ärakulunud laused nagu see mineviku mitteteadmine on samuti pointless.
Kui sa suudad mulle ära seletada oma peaga, kus on loogika tehtes 2*2=4 , siis ma olen sinuga nõus, point on aga selles, et sa ei suuda, keegi ei suuda seda.
aga ära siis nüüd nii tõsiselt ka asja võta, me ju ainult püüame siin rääkida pisut.
su sõnavõttudes on pidevalt sees see asjaolu, et kui räägitakse valgest, siis sa seod sinna sisse ka musta, mis hetkel ei puutu üldse asjasse, nagu see kanepi jutt viimati
delic
29/09/2006 15:25

Taurus:
oh delic, sa paned väga mööda ikka hetkel, loodan, et su luulud paranevad, aeg pidavat ka seda tegema :)
aga tore, et sa oled tubli riigi ryytel ja hea seadusekuulelik

no räägi siis, mida lastele jälle valetati koolis

kain:
sul oli kohe syndides korrutustabel peas ja puhtast loogikast järeldasid, et 2 x 2 = 4? hah, kus laboris sinusuguseid tehakse?

proovi jutust aru saada ja sellest natuke rohkem järeldada, kui ainult seda, et koolis õpitakse korrutustabelit
Taurus
29/09/2006 15:31

no nt, seda, et meie jõhkras maailmas pole elu lihtsalt nii roosiline, nagu koolis räägitakse ja seega on tulevane ilmakodanik vähem vastuvõtlik igasugustele probleemidele.
Ameerika koolides räägitakse nt. lastele seda, et Islam on jõhker usulahk ja meie oleme maailma toredaimad inimesed (islamil pole teatavasti terrorismiga midagi pistmist)
puhas ajupesu noh, kui nad vaid teaksid, mida nende armas bush tegelikult teeb
Ma lihtsalt ei usu, et meil teistmoodi see asi on, propaganda igal pool.
koolis on ka seinte peal "pahad" ja "head" ehk normid, aga kas keegi üldse hakkab uurima, kas see ka nii on?
ei, usutakse, seda, mida nähakse
ah kle ok, ma ei viici ka rääkida rohkem:D
fakk, kui kgb tegutseks, siis ma oleks juba kinni:D ,sest riigile ei meeldi teisitimõtlejad.
Aga aeg oleks mässama hakata?
delic
29/09/2006 15:39

Taurus:

Kui sa suudad mulle ära seletada oma peaga, kus on loogika tehtes 2*2=4
ei ole mingit loogikat, taurus. see 4 seal on täiesti suvaline nr, mis ei peegelda üldse tehet. kuidas sa matemaatikas tulemusteni üldse jõuad? loogilist mõtlemist kasutades, vot kuidas. vbl peaksid sa ennem endale selgitama, mis see matemaatika üldse on ja seejärel uurima natuke, mis imevärk see loogika on.
Taurus
29/09/2006 15:40

jällegi paned lampi, kui sa tahad teada, siis ma ütleks nii igaks juhuks ära ka selle, et olen lõpetanud matemaatika/füüsika eriklassi kunagi, a see selleks.
Me räägime 11sest mööda hetkel ju hoopis
delic
29/09/2006 15:41

Taurus:
no nt, seda, et meie jõhkras maailmas pole elu lihtsalt nii roosiline, nagu koolis räägitakse ja seega on tulevane ilmakodanik vähem vastuvõtlik igasugustele probleemidele.
Ameerika koolides räägitakse nt. lastele seda, et Islam on jõhker usulahk ja meie oleme maailma toredaimad inimesed (islamil pole teatavasti terrorismiga midagi pistmist)
puhas ajupesu noh, kui nad vaid teaksid, mida nende armas bush tegelikult teeb
Ma lihtsalt ei usu, et meil teistmoodi see asi on, propaganda igal pool.
koolis on ka seinte peal "pahad" ja "head" ehk normid, aga kas keegi üldse hakkab uurima, kas see ka nii on?
ei, usutakse, seda, mida nähakse
ah kle ok, ma ei viici ka rääkida rohkem:D
fakk, kui kgb tegutseks, siis ma oleks juba kinni:D ,sest riigile ei meeldi teisitimõtlejad.
Aga aeg oleks mässama hakata?

millal sa nüüd ameerika koolis käisid õpetajaid kuulamas. ma sain aru,e t sa eesti koolis käisid ikka
delic
29/09/2006 15:43

Taurus:
jällegi paned lampi, kui sa tahad teada, siis ma ütleks nii igaks juhuks ära ka selle, et olen lõpetanud matemaatika/füüsika eriklassi kunagi, a see selleks

ma õppisin ülikoolis loogikat. mis siis
Taurus
29/09/2006 15:43

vaata nüüd hoolikalt seda pilti ja ütle, et siin on tegu lastele tõe rääkimisega?
See ajab ju sea perse ka naerma
Taurus
29/09/2006 15:45

See on hea, et sa oled loogikat siis õppinud, kuigi loogiliste lahendusteni jõutakse erinevat moodi. Ühte asja saab mitmeti mõelda ja lahendada. seega loogika on samuti personaalne, kõik on mõistuses ;)
delic
29/09/2006 15:51

mind ajab naerma see, et sa üldse usud selle pildi audentsust. õhtul võin kodus vaadata, mis sinna tahvlile teglikult on kirjutatud, aga ilmselge on see, et ükski õpetaja ei kasutaks sellist kirja.
Taurus
29/09/2006 15:54

haha, KÕIK, mis vähegi erinev AMETLIKUST versioonist, on vandenõuteooria vä?
See pilt on ju ainult 1 pisike näide ajupesust, mõelda siis, millist sitta veel kõike kokku räägitakse.
Sa oled sel juhul liiga lihtsameelne, kui arvad, et nii ei ole ameerikas.
sa oled kindlast ka 1 neist, kes usub ametlikku versiooni 11/09 sast, kuigi niivõrd palju vasturääkivusi nii füüsikaliselt kui muudest aspektidest räägivad teist keelt
dr3xl
29/09/2006 16:00

Taurus:

vaata nüüd hoolikalt seda pilti ja ütle, et siin on tegu lastele tõe rääkimisega?
See ajab ju sea perse ka naerma

FAKE
Katzy
29/09/2006 16:02

ja mis krdi loll arusaam see ameerklastest on koguaeg... see mida teile näidatakse telekast ja see mida bush räägib ei käi käsikäes nende enda arvamusega...
delic
29/09/2006 16:03

mis vandenõuteooria? sa näitad mulle mingit pilapilti, mis on ps`ga töödeldud ja ma peaks kohe arvama, et tegelikult nii ongi, kuna naljal on tihti mingi tõepõhi all?
Taurus
29/09/2006 16:04

Vastused on igal pool olemas, tuleb need aint endale selgeks teha
unkind
29/09/2006 16:09

Taurus, äkki on see paralleel maailmate ja matrixite teema ka pelgalt ajupesu?!
Mingid happest ära kliininud teadlaste paberi trippide nägemused on nende silmis nn. tegelik reaalsus ,kuidas sa kindel saad olla et nad tõtt räägivad?
Igalühel on oma tõed ja visioon reaalsusest ,suht jobu on väita ,et ma olen nii deep ja mental vend ,et ma mina tean kõige paremini missugune on tegelik reaalsus n shit.
Sorry aga ma pooldan Darwin evulutsioon teooriat aga jah mida ma ka tean ,ma lähen teen nüüd natuke ellekat ja mediteerin paar tundi ,uut 3st kupeed oleks vaja. :P
Taurus
29/09/2006 16:14

Ma tean, et midagi ei tea.
Ära tee minust mingit teadjat, kui ma ei tea midagi ;)
unkind
29/09/2006 16:23

umm mina pole mingit teadjat sust teinud ,sa ise siin väitsid üht koma teist.

Taurus:
nojah, arvestada tulebki seda, et 6 miljardit inimest elavad tegelikult ulmemaailmas ja mõned on avastanud tõe ;)
Taurus
29/09/2006 16:25

need pole minu väited ju. mina ei tea midagi
   Post A Reply
Pages (57): « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... Last »    

Deprecated: Implicit conversion from float 505731.99999999994 to int loses precision in /data01/virt34788/domeenid/www.audiokinetica.com/drumandbass-forum/admin/functions.php on line 2793