::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > psychedelics
Pages (57): « First ... « 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 »    
Author
Thread    Post A Reply
Side Note
27/09/2010 12:38

hm jah, sellega vist oli feil...75 doosi ikka pigem jah siis. Ikkagi okei teenistus :)
Edit/Delete Message Reply w/Quote
Katzy
27/09/2010 12:55

bellanoora:
miks mitte? lihtsalt ei meeldi?

minu psühhodeelsete tarbimiste limiit on vist täis saanud... samas poole tripi kaudu on hea süüa.. siis on aint siuke body high...
ELECTRICO
27/09/2010 12:57

Sama siin, elu hallutsinogeeni tripid kõik ära tehtud, ainult meskaliini tahaks kunagi ära proovida ja ketamiini võiks uuesti teha.
bellanoora
27/09/2010 13:03

1500 seent on 4500 eeku nii palju kui ma olen aru saanud.
Andre
27/09/2010 13:47

ma küsiks küll rohkem.
Oleneb kes ja kui palju tahab :)
Ghaffa
27/09/2010 14:15

kunagi lepistiku pargis müüsid herokad 2 krooni üks seen. viimasel ajal kui keegi pakkund siis alates 3-5 krooni ühe seene eest
sistah
27/09/2010 14:25

miks neid tykihinnaga myyakse? :D et teeks 10 eeguse tripi, 2 seent palun?
ELECTRICO
27/09/2010 14:26

kunagi tammeka pargis punnitasid platnoidelt psilokad kõrvakarvade vahelt välja
Ojamees
27/09/2010 14:31

Taurus:
Võib-olla tuleks enne põhjalikult tutvuda seeneriigiga, muidu jäädki ühte liiki maalt ja merelt taga otsima.
Mina alustasin omal ajal mürgiseente tundmaõppimisega.
See pilt, mis siia panid, on sarnane ühele mürgiseenele (küll mitte surmavalt)
Tuleb tunnistada, et need on sarnased ka sinu otsitavale, aga iseasi, mida sa teeksid, kui valid poes endale muusikakeskust ja näed seal põrandal ka leivapätsi. Korjad ikkagi üles?

Kuidas see tutvumine käis, mingeid raamatuid? Või katse/eksitus meetod.
See pilt mis ma siia panin on väga sarnane psilocybe atrobrunnea või Psilocybe turficola (sama seen, lihtsalt erinevad mükoloogid on nime pannud)
Mis mõningatel andmetel on samuti aktiivsed.

Ja leiva korjan alati maast üles ja annan suud.
ELECTRICO
27/09/2010 14:33

Oleks ka küsimus härra Taurusele, et kui seeneriiki tundma õppimist alustasid mürgiseentega, et kuidas siis oli, rääkige otse mikrofoni, aitäh!
Taurus
27/09/2010 14:54

Ojamees:
Kuidas see tutvumine käis, mingeid raamatuid? Või katse/eksitus meetod.
See pilt mis ma siia panin on väga sarnane psilocybe atrobrunnea või Psilocybe turficola (sama seen, lihtsalt erinevad mükoloogid on nime pannud)
Mis mõningatel andmetel on samuti aktiivsed.

Ja leiva korjan alati maast üles ja annan suud.

Ikka spetsiaalsed raamatud ja foorumid, torrentites on olemas ka erit põhjalik PDF dokument kõikidest Eesti umbes 2500 liigist.
Palju tunde metsades ja karjamaadel.
Katse/eksitus meetodit seente puhul küll ei soovita.
Need nimetused, mis siia tõid - kõik on õige, ainult, et üks väike aga: need ei kasva Eestis.
Andre
27/09/2010 18:36

sistah:
miks neid tykihinnaga myyakse? :D et teeks 10 eeguse tripi, 2 seent palun?

ma võtaks veerand
Apotecha
27/09/2010 23:07

ma võtaks kõik
Katzy
28/09/2010 06:25

ELECTRICO:
Sama siin, elu hallutsinogeeni tripid kõik ära tehtud, ainult meskaliini tahaks kunagi ära proovida ja ketamiini võiks uuesti teha.

oi ketamiinist ära ei ütleks vist:D
sistah
28/09/2010 06:45

82kkkk :D
Katzy
28/09/2010 11:11

haha...:D too much is never good;D
sistah
28/09/2010 15:29

liiga palju korraga on t2iesti talutav ja huvitav k puhul, aga liiga tihti teha - see on juba teine lugu :D 82k :D
Katzy
28/09/2010 18:27

hehe:D jep jep:D ma pigem mõtlesingi seda intervalli:D
adapter
30/09/2010 05:08

muu keemiaga on juba aju nii pehmeks kammitud et enam ei kannata tugevaid psyhhedeelikuid,keegi ei julge tunnistada ainult :D:D
Katzy
30/09/2010 08:41

amm ei tea... pole kunagi väga psühhodeelse inimene olnd... ei meeldi mindtripid väga
ELECTRICO
30/09/2010 09:07

Tunde järgi tuleb teha, kui ei ole tunnet, et võiks teha, siis ei tee ka. Võibolla tõesti arvan ka, et olen muudest asjadest aju nii segi kamminud, et ei ole vaja teha, samas minu arust enda mõistuse vaimset tugevust proovida hallutsinogeene sisse lahmides, on ka liiga hull.
Katzy
30/09/2010 09:42

noo just....esimene kord kui ma seeni tegin.. siis ma ei ütleks, et ma oleks eelnevalt jube palju drooge teind..kuid juba siis ei jätnud see nii kustumatut muljet..et ojeee teeks aga veel.. pigem on see, et on erinevad asjad ära proovitud..ja olen aru saanud et psühhodeelne ei ole minu jaoks..
Side Note
30/09/2010 09:50

aga mis on kustumatu mulje jätnud :)
Taurus
30/09/2010 10:23

Siin on ikka suur vahe, millistel eesmärkidel midagi tehakse.
Minu arust pole ükski seenetrip olnud kaif, see on midagi hoopis muud.
Eriti ilmekalt tuli see välja Amsterdamis tripil - ei taha enam kunagi selliseid seeni, mitte, et oleks halb olnud või miskit muud negatiivset, mitte seda, aga lihtsalt, et ma ei taha enam samu vastuseid teist korda läbi elada, need on ikka liiga sügaval tasandil.
Seentega just see ongi hea, et sa ei taha neid veel ja veel ja veel.
Ja nii palju oleneb ikka tujudest ja olukordadest, et kõik hästi välja kukuks.
Enne seente söömist oleks hea teha endale selgeks, mida sa ootad neist?
Mitte, et oh kõva värk, paneme jälle seeni, siis oleme sefid - see on kaifiotsjate rida rohkem.
Keegi meist ei tea, kui kõva psüühika või närvikava meil on ja seda piiri seentega otsida ei ole eriti soovitav.
Ükskord ühel sõbral juhtus järgmine asi: ta olevat mingit juttu teistele rääkinud, et kuidas ta sai nii teha ja seda asja ei saagi enam heastada.
Samal ajal vaatasid teised sõbrad üksteisele otsa jube tõsiste nägudega.
Siis sellel sõbral käis läbi peas plõks, et nende nägude tõsidus on seotud sellega, et ta keeras just sekund tagasi ära ja jäädavalt.
Siis tõmbanud eriti parakasse ära.
Õnneks oli järgmisel hommikul kõik korras olnud, aga noh, mõnikord võib juhtuda, et polegi.

Forrest Gump peategelane oli ka hea südamega, ainult, et ta ise saanud asjadest enam aru.
Katzy
30/09/2010 10:29

Side Note:
aga mis on kustumatu mulje jätnud :)

no see kustumatu mulje oli pigem selles kontekstis, et mul ei tekkind pärast isu kohe uusi seeni süüa.
Katzy
30/09/2010 10:43

Taurus:
Eriti ilmekalt tuli see välja Amsterdamis tripil - ei taha enam kunagi selliseid seeni, mitte, et oleks halb olnud või miskit muud negatiivset, mitte seda, aga lihtsalt, et ma ei taha enam samu vastuseid teist korda läbi elada, need on ikka liiga sügaval tasandil.
Mitte, et oh kõva värk, paneme jälle seeni, siis oleme sefid - see on kaifiotsjate rida rohkem.
Keegi meist ei tea, kui kõva psüühika või närvikava meil on ja seda piiri seentega otsida ei ole eriti soovitav.
Ükskord ühel sõbral juhtus järgmine asi: ta olevat mingit juttu teistele rääkinud, et kuidas ta sai nii teha ja seda asja ei saagi enam heastada.
Siis sellel sõbral käis läbi peas plõks, et nende nägude tõsidus on seotud sellega, et ta keeras just sekund tagasi ära ja jäädavalt.
Õnneks oli järgmisel hommikul kõik korras olnud, aga noh, mõnikord võib juhtuda, et polegi.

Forrest Gump peategelane oli ka hea südamega, ainult, et ta ise saanud asjadest enam aru.

Um maitea..see on jällegi nii indivuduaalne... mõned teevad seda mind tripi pärast, mõned body high pärast, mõned niisama selleks et midagi kammida...ljne jne jne..

Minule isiklikult ei meeldi mingi jube diibiks minna ja otsida vastuseid universumi küsimustele..
Mul ei ole ka ühtegi negatiivset kogemust olnud seentega ja ühtegi bad trippi.. kuid alati kui ma olen teinud neid v mõnda muud psühhodeelset teemat.. olen alati tripi alguses pidanud juurdlema teema üle, et krt kas oli ikka vaja teha.
Ma ei naudi neid trippe nii, et pärast mõtlen, et krt kahju, et ära lõppes. Ma pigem mõtlen nii et tore oli kuniks kestis, aga niipea uuesti ei taha. Ma tunnen ennast vb kuidagi ebamugavlt nende trippide ajal..ja seega ma ei saa öelda et ma neid 100% naudiks. Vb ma olen liiga esktravertne inimene selle jaoks, et ma ei suuda kuidagi iseendaga mõtetes olemist nautida, võibolla on mingi kolmas põhjus.

Kuna ma olen ära proovindud need asjad mida ma proovida tahtsin..siis ma arvan et ma olen saandu piisavalt palju infot enda jaoks nende kohta ja ma oskan teha omad järeldused. Miks ma peaks ennast proovima lükata pidevalt mingite piiride taha..
Aga jaa.nagu ma enne ütlesin siis pooled seened teeks küll...bodyhigh pärast...see mulle seente juures meeldis

Ja mis puudutab seda, et seentest võib eluksajaks damage saada, siis see on päris reaalne. Kui ma esimesed seened tegin, siis meie seltskonnas oli ka üks poiss kes oli peale ühte enda seente trippi suht korraliku ajudammi saanud..aga nagu näha siis teda see ei heidutanud väha. Ta muutus peale enda bad trippi suht kinniseks ja enesekeskseks..nii et ei tea mis klõps tal seal peas käis...
Inimese psüühika ei ole nii kerge asi, et seda saab lahterdada tugevad vs nõrgad inimesed.. keegi ei tea mis kellegi nö valupunkt on enne kui see reaalselt käes ei ole.
Side Note
30/09/2010 11:49

Njah, tean ka üht noorhärrat , kes mõned aastad tagasi oma esimese psühhedeelikuna näris 2 marki järjest purjus peaga. Õhtul oli kõva piduline ja et ikka aina kõike peale teha, hommikuks oli alles üks vaikselt puu all istuv ja omaette mõtisklev vare. Ja nii ta ei jäänud mitte ainult tolleks hommikuks...vist tänaseks on jälle mingisse sotsiaalsesse ringi tagasi sulandunud. Ei teagi kuidas tal läheb täpselt.
Üldiselt olen nõus Katzy arvamusega, et ega neid piire ei tea täpselt ja neid niisama kompima hakata pole küll tervislik - eriti mõttetu on see veel siis kui peale esimest katset tunned, et need piirid on sinu puhul õrnad.
Ja tõsi ka see, et psüh. trippe ei tahaks küll ever korduvalt ja korduvalt teha. Selleks peab tõesti mingi sisemine valmisolek olema, mis näit. minul tekib ehk 1-2 korda aastas. Näiteks hetkel tänu saabuvale kuldsele sügisele hakkas küll midagi kuskil kuklas sügelema :D Siiski enamus ajast tundub mõte sellest üsna vastumeelsena.
Kui hakata juurdlema, miks üldse see isu tekib täpsemalt, siis vastupidiselt Katzyle, ei meeldi mulle selle juures just see n.n. body-high, isegi mõnes mõttes häirib sellega kaasnevad füüsilised nähud nagu näit. hüsteeriline naer jne...Muusika ja mõttelennud on aga kaunid :)
Katzy
30/09/2010 11:57

jep kõige tähtsam on tglt hea tripi puhul see.. et sa oled vaimselt selleks 100% valmistunud..ja üldse kõige paremad tipid on need mis on ette valmistatud ala valitud korralikult koht ja seltskond jne jne jne nüansid, kuid mitte lampi kuskil toas teleka ees söömine. Ka seda on tehtud ja suht lamp on olnd...
Katzy
30/09/2010 11:59

Side Note:

Kui hakata juurdlema, miks üldse see isu tekib täpsemalt, siis vastupidiselt Katzyle, ei meeldi mulle selle juures just see n.n. body-high, isegi mõnes mõttes häirib sellega kaasnevad füüsilised nähud nagu näit. hüsteeriline naer jne...Muusika ja mõttelennud on aga kaunid :)

mulle meeldib just selle body high juures,...siuke kerge ärevsuse tunne..ala liblikad kõhus..ja siuke kummaline olek...sarnaneb vahel hea jupi kehalise olekuga imo..
adapter
30/09/2010 13:10

Taurus:

vaidlen vastu,mul viimased 2 seenetrippi on 2 p2va kestnud,PEALE PEALE JA PEALE :D:D
   Post A Reply
Pages (57): « First ... « 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 »