Warning: Undefined array key "numbervotes" in /data01/virt34788/domeenid/www.audiokinetica.com/drumandbass-forum/showthread.php on line 317
Kanep !? Poolt või Vastu?
::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > Kanep !? Poolt või Vastu?
Kas olete kanepi poolt või vastu
poolt 48 66.67%
vastu 24 33.33%
Total: 72 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Pages (7): « 1 2 3 4 [5] 6 7 »    
Author
Thread    Post A Reply
adapter
28/03/2008 11:45

teadkyllkes:
sordid jagunevadki ju laias laastus sativaks, indicaks ja hübriidideks.. on 100% sativa ja 100% indica sordid ja on hübriidid stiilis 50/50 sativa/indica, 40/60 jne.. see tuleneb sellest kuidas vastav sort on aretatud, kui ristad ntx puhta cannabis sativa puhta cannabis indicaga, siis saad 50/50 hübriidi.. vms, ma botaanikaga nii täpselt ei ole kursis, igatahes on igas sordis kindel fikseeritud erinevate kannabinoidide mix ja sellest kuidas sa kasvatad, mis väetisi kasutad jne, ei sõltu midagi peale selle kui palju kogu taimes/taime osas (nt õies) protsentuaalselt neid kannabinoide on

seda mida need teadlased räägivad ei maksa ka 100% kullana võtta, harva võib nendes saadetes näha inimesi kes selle alaga nii täpselt kursis on, osade asjadega nad panevad ikka suht puusse nii palju kui mina selliseid asju näinud olen.. palju usaldusväärsemad allikad on minu arust kõiksugu artiklid ja uurimused mida võib leida selle teemaga seotud erialalisest kirjandusest, kaeva veits internetis ja võid leida palju harivat lugemist kui viitsid süveneda/oskad otsida

ja skisofreenia ei ole selline asi mis stiilis "küpseb valmis" erinevate psühhootiliste episoodide tulemusena, skisofreenia on kompleksne vaimuhaigus, mille olemust ei oska teadlased siiani täpselt seletada, aga selle peamiseks sümptomiks on korduvad psühhootilised episoodid.. mis on vägagi erinev teema lihtsalt kanepi- (või mõne muu aine) psühhoosist (mis on ühekordne spetsiifiline episood).. skisofreenia on haigus, mis on reeglina päritav, ja mis istub vaikselt peidus kuni mingi asi (olgu see siis negatiivne psühhedeelne tripp või mõni muu traumaatiline kogemus) selle aktiveerib, ja taganemisteed siis enam ei ole.. ntx kanepipsühhoosist aga tuleb inimene teatud aja jooksul välja ja tagasi see iseenesest ei tule

selles suhtes sul on õigus, et rohkem sativa poole kalduvad sordid võivad kergemini psühhoosi esile kutsuda kuna sisaldavad rohkem THC-d ja on seega psühhedeelsema mõjuga.. aga see ei sõltu absoluutselt sellest kuidas taim on kasvatatud ja milliseid väetisi ja kui palju on kasutatud, vaid pigem sellest kui palju ja millise perioodi jooksul subjekt suitsetab.. ka indica sisaldab THC'd, lihtsalt seda on seal teiste kannabinoididega võrreldes vähem, seega tuleb lihtsalt tarbida suurem kogus et saavutada sama psühhedeelne level mis sama "kange" sativa tarbimisel
skisofreenia kohta nii palju,et tean inimest,kellel savu põhjustas skisofreenia,ja peale suitsetamise maha jätmist ajapikku taandus haigus ;)
PLUSS ma tean 2 inimest kellel põhjustavad kettad skisofreeniat,mingi nädalaks-kaheks peale söömist :D nii et mai tea,millest sa räägid :D
Edit/Delete Message Reply w/Quote
adapter
28/03/2008 11:47

null:
see pole skisofreenia.........
misasi see siis on,kui inimene muutub absoluutselt kellegiks teiseks mingi teadmata ajaks..ja pärast ise midagi ei mäleta??ütle nüüd et veel stimulant
fooptool
28/03/2008 11:59

jaa ega skisoga ple ikka päris nii et lõpetad suitsetamise ja siis 2 nädala pärast oled jälle mentally 'normaalne'
nagu teadkyllkes ütli et skiso
on pea et pöördumatu laks ja kui siis ikka väga pika perioodi möödudes ja arstidega rääkimist ja rohtusid alles vbolla saab terveks...
adapter
28/03/2008 12:04

fooptool:
jaa ega skisoga ple ikka päris nii et lõpetad suitsetamise ja siis 2 nädala pärast oled jälle mentally 'normaalne'
nagu teadkyllkes ütli et skiso
on pea et pöördumatu laks ja kui siis ikka väga pika perioodi möödudes ja arstidega rääkimist ja rohtusid alles vbolla saab terveks...
ohmoon nahhui,rääkisin et wiidist 2 nädalaga?
fooptool
28/03/2008 12:15

a no okei...sry vidinatest... =)
aga siiki see mõni aeg pidi ikka olema mõni aasta kiwist ju

v noh...pohhui ka tglt ju
Eastsider
28/03/2008 12:22

adapter:
ohmoon nahhui,rääkisin et wiidist 2 nädalaga?

Neid konditsioone, mis sarnanevad skisofreeniaga on ilmselt sadu kui mitte tuhandeid, skisofreeniaga on see, et päris terveks enam ei saagi ning kui ei ravi, siis kisub ikka päris hulluks ära pika peale.
teadkyllkes
28/03/2008 15:04

see ei ole skiso kui see taandub.. see on lihtsalt psühhootiline episood siis (psühhoos)
adapter
28/03/2008 22:09

andke andeks et ma nii loll olen....
Side Note
28/03/2008 22:46

null:
ses mõttes, et ma muutun ka palju, aga ma ikka minaise

lihtsalt teaterdust.

vahel liigapalju ja siis lihtne põgenemistee - see polnud mina, või olin "kadunud".

aga see ju olen ikka mina..

ma pole siiamaani ühtegi inimest näinud, kes doubist läheb selliseks päris-skisoks nagu ma hullaris neid nägin.

kõigil lihtsalt see tunnsitamisviga.
ei juleta oma paska sissesüüa..
ja lihtsam ja ägädam on olla paberitega skiso

(see ei tähenda, et ma raudpolt nüüd olen selles, et su sõber skiso polnud.. aga noh.. tead küll .....)

"päris-skiso"? :)
Nomaka"eitea" aga ,tundub ,et inimesed liiga kergekäeliselt üha enam tembleldama -ma ei tea ,..no ma väidan ,et kõik ,kes (ka siit) üle 4a tõmmanud pidevalt -teatud püsivusga -ON skisofreenikud!

no ses suhtes ,et see `paber ei näita midagi ,psühhoteraapilises diskursuses ,mida tänapäeval rakendatakse ,ei ole KINDLASTI mõisteid lahti defineeritud -üldistus on väga sagedane nähtus ...ma ei tea antud juhtumit ,aga tundub pigem sellise `enne kuuldud` juhtumina ,mida hea üle dramatiseerida ükskõik ,mis kontekstis :) , kas mingid arsti allkirjastatud allakirjutisi leidub ?
adapter
28/03/2008 23:47

Side Note:
"päris-skiso"? :)
Nomaka"eitea" aga ,tundub ,et inimesed liiga kergekäeliselt üha enam tembleldama -ma ei tea ,..no ma väidan ,et kõik ,kes (ka siit) üle 4a tõmmanud pidevalt -teatud püsivusga -ON skisofreenikud!

no ses suhtes ,et see `paber ei näita midagi ,psühhoteraapilises diskursuses ,mida tänapäeval rakendatakse ,ei ole KINDLASTI mõisteid lahti defineeritud -üldistus on väga sagedane nähtus ...ma ei tea antud juhtumit ,aga tundub pigem sellise `enne kuuldud` juhtumina ,mida hea üle dramatiseerida ükskõik ,mis kontekstis :) , kas mingid arsti allkirjastatud allakirjutisi leidub ?
mida sa selle 4 aastaga väidad?viitad millegile v?
fooptool
29/03/2008 03:07

hmmmnjahhh...

...
Side Note
29/03/2008 04:01

lamp aastaarv ,ei viita .. lihtsalt võiks hakata staažikaks vaikselt pidama neid skisosi :D
Demie
29/03/2008 07:14

irw, kuidas oli siis ?
Catastroфиck
29/03/2008 11:24

But only this once !
phibbs
29/03/2008 12:11

anf on puhas droog.. me räägime siin ikka mürgisematest asjadest nagu kanep jne..
teadkyllkes
29/03/2008 12:44

vicodini prooviks küll hea meelega, a kas seda mingi valemiga eestis saada ka on? teised asjad mida seal mainitakse tehtud ja tehtud kõik :) aa välja arvatud valium, a teisi benzosid mekitud küll veits
fungus
29/03/2008 12:50

Kas see pole mitte Nicotine?
teadkyllkes
29/03/2008 13:01

fungus:
Kas see pole mitte Nicotine?

nicotine, valium, vicodin, marijuana, excstacy, and alcohol, co-co-co-co-co-cocaiiiine

nii kuulen mina selle loo lüürikat
teadkyllkes
29/03/2008 13:01

njura:
mis sa siis suvel teed?:D

nüüd annan ülesande, leia oma suveplaani lugu jeaaaaaa

hehe oioi peab otsima, a kahtlen kas suudan sellist leida :P
teadkyllkes
29/03/2008 13:03

tegelt ma ei teagi, ega eriti uusi asju ei viitsigi proovida, psühhedeelikuid peamiselt mida ple veel mekkinud, DMT on nr 1 prospekt arvatavasti.. korki võiks veits rohkem teha, see hakkas viimane kord täitsa meeldima :) ja mingit opiaati/opioidi tahaks ka ära proovida, kuigi ei tea kas tasub :D
fungus
29/03/2008 13:04

Spiti ise peale. :D
fungus
29/03/2008 13:09

Alcohol
Magic Mushrooms
Barbiturates
Marijuana
Cocaine
Methamphetamine
Ecstasy
Opiates
GHB
Oxycontin
Heroin
Rohypnol
Inhalants
Steroids
Ketamine
Tobacco
LSD

ellellellelll - ellessdeeee lala. :D
teadkyllkes
29/03/2008 13:15

oojaa ketamiin on ka kõrgel kohal nimekirjas mida tahaks teha! kuigi see on proovitud juba 1 korra, a hästi ei töödanud tookord

kui ketakat ei saa siis vbl DXM ajaks ka asja ära.. a seda saab ka retsepti alusel ainult siin näkases riigis

salviaga võiks ka veits veel eksperimenteerida kuigi siiani suht negatiivsed kogemused olnud sellega
Catastroфиck
29/03/2008 13:18

teadkyllkes:
... kuigi siiani suht negatiivsed kogemused olnud sellega

tra ma hakkasin kohe naerma seda lugedes :D
fungus
29/03/2008 13:23

Nja ma tahaks 100x proovida. :P
teadkyllkes
29/03/2008 13:25

:D arvad et salviast positiivseid trippe ei saagi tulla? :)

ma ei mõtle positiivseid konventsionaalses mõttes aga positiivselt elu mõjutavaid trippe :D

aga jah suht irooniline on küll rääkida salviast selliste mõistete abil nagu negatiivne ja positiivne.. üldse mingeid sõnu salvia kirjeldamiseks kasutada on juba suht irooniline :P
teadkyllkes
29/03/2008 13:26

ega vahet ple tegelt mitmekordne see ekstrakt on.. mida kangem seda vähem tuleb teha ja seda lihtsam üle teha (üle tegemine salvia puhul tähendab seda et bläkid auti ja pärast ei mäleta midagi, teisisõnu amneesia)
Catastroфиck
29/03/2008 13:38

irw, eiei ma ei mõelnud üldse seda seoses salviaga.
naersin ma selle kandi pealt et "läks valeks ära" :D
fungus
29/03/2008 13:43

No ma olen 20x teinud peale ikka korralikult, aga ei saanud sellist trippi nagu oleks oodanud. Seega tahaks hevimat kraami. :D
teadkyllkes
29/03/2008 13:46

see 20x ei pruugi üldse olla õige 20x.. nii palju feiki liigub ikka, amsterdamis ostes ntx võid saada 5x mis on kangem kui mõni "20x"... 100x on nii karm juba et tilluke mahv peaks ka kõige kõrgema naturaalse tolerantsiga tüübi maha murdma, ei maksa seda torkida üldse imho, tasub lihtsalt proovida teisi brände, suuremaid koguseid (a la mitu korralikku bongimahvi) jne..

vbl suitsetamistehnika ei ole sul päris õige lihtsalt vms? see loeb ka päris palju salvia puhul
   Post A Reply
Pages (7): « 1 2 3 4 [5] 6 7 »