sain täna HL2 + episode 1 ja episode 2 läbi tehtud. kerge nädal läks aga see oli ikka kõikse parem mäng mis ma üle pika aja mänginud olen :O. Stooriline oli ikka täitsa viis jne jne.
Dave Wood: sain täna HL2 + episode 1 ja episode 2 läbi tehtud. kerge nädal läks aga see oli ikka kõikse parem mäng mis ma üle pika aja mänginud olen :O. Stooriline oli ikka täitsa viis jne jne.
ojaa need half-life´id on ikka väga 5 mängud.episode 2 pole aga veel mänginud.
väga abx programm kellele meeldivad adventure mängud ja tahaks vanu lemmikuid uuesti mängida :) või neid mida pole mänginud aga tahaks :) toetatud mängude loetelu on päris korralik, selle abil saab päris mitme opsüsteemi all need mängud tööle
no need lucasartsi mängud on kõik teemas, kõik monkey islandid, atlantis sai korduvalt kõiki kolme erinevat pathi pidi läbi tehtud, day of the tentacle, sam & max jne.. sierra mängud on ka teemas, space quest 4 & 5 läksid eriti hästi peale.. leisure suit larry päris mitmed osad jne.. simon the sorcerer 1 & 2 ka väga spets :) rohkem viimasel ajal mängitutest meenuvad syberia 1 & 2, and the list goes on :) hetkel käsil the legend of kyrandia, mis üpriski omanäoline ja päris spets :) ja alustatud sai nende mängude avastamist üldse juba palju aastaid tagasi sellise klassikaga nagu on seda zak mckracken, irw, meenuvad ajad kui sai väikse tatina emalt võtmeid rotitud ja öösel tema tööjuurde hiilitud et seda pelada (kodus sel ajal ometi raali siis veel polnud) :D huh rahulik nostalgia tuleb peale nende värkide peale mõeldes ikka :)
Võtsin siis ka kätte ja otsustasin üle paari aasta mängida midagi ja otsisin midagi oma kunagiste lemmikute adventure-game vallast - sattusin siis peale sellisele mängule nagu Indigo Prophecy. Suht igaltpoolt kõik kõrged skoorid ka saanud ,mingi 9,.../10 .Graafika on ilus ,mängitavus on spets ..siiani tundub väga huvitav :) .Need uuekoolikad on ikka kaunikesed küll :P