| Author |
| Thread |
|
 |
|
farmakoloog
28/09/2006 11:52
|
http://x06.xanga.com/64102a5321ca42...1/b20156214.jpg
sellise alex grey pildiga paberit liikus siinmaal hiljuti...supersuperhape... kunagised jalgrattad vist olid midagi sarnast kvaliteedilt, kui keegi mäletab
|

|
karu
28/09/2006 12:31
|
|

|
skyzer
28/09/2006 13:39
|
ma ei saa aru igale narkomaanile topitakse kolmas silm laubale.
seda on rohkem väärt need kes tarvitavaid aineid asja pärast mitte lõbu pärast.
|

|
Side Note
28/09/2006 14:00
|
skyzer:
ee...ei saand aru nüd täpselt ,et kas arvad et kolmas silm on mingi lamp "narkarite sümbol otsa ees" ? Kui nii ,siis oled küll väga naiivsel ja valel teel :) ,kui ei siis hästi ...A igaks juhuks : http://en.wikipedia.org/wiki/Third_eye
|

|
Taurus
28/09/2006 14:02
|
http://karma.pri.ee/?main=2
lihtsalt nii rets. omfg omfg
Lugesin eile edasi Icke raamatut "Ajasilmus", kus oli pilte, tõestusi, näiteid holograafiliselt universumist, selle nimelist raamatut pole kahjuks eesti keeles olemas.
Nii loogiliselt oli kõik ära seletatud.
Ma hakkan mõistma psühhedeelsete ainete tarbijaid, siis just mitte lõbu nimel, vaid, et jõuda ka teistesse "reaalsustesse" ,väljapoole meie 5 meele maailma, mis meid nii kiivalt kinni hoiab
|

|
Side Note
28/09/2006 14:12
|
noja ,see on suur tundmatu eluallika lõpmatu otsing ,kuid meil on võimalus jõuda tegelikule tegelikkusele lähemale. Lõpetasin sellise raamatu lugemise nagu Kosmiline Siug ,tase! :) eesti keeles võibolla üks ainukesi nii spetsiifilisi raamatuid
http://www.raamatukoi.ee/cgi-bin/ra...s=6812&ost=6810
|

|
Taurus
28/09/2006 14:13
|
tnx ;)
Icke kirjeldas mingit tripi kuskil, mida ta nägi ja kellega kohtus, päris hull värk ikka.
Ei mäleta selle taime nime, mida ta tegi, a sellega pidi ikka tõele päris lähedale jõudma ja niipea, kui silmad avad, oled kohe siin 5 meele maailmas tagasi.
päris spets näide oli see kellapendlite teema võnkumistes:
Kui panna kõrvuti 3 pendliga kella tiksuma edasi-tagasi, ja siis kui sa ühe pendli korraks peatad ja paned selle uuesti käima ,siis mingi aja möödudes saavutab see samasuguse rytmi kui teised
ja veel et, kui me suudaksime oma silmadega vaadata vaadeldavat enne, kui signaal meie ajudesse jõuab, siis me näeksime lainelist võnkuvat maailma ning kõik objektid oleks ka lainelised
|

|
Taurus
28/09/2006 14:31
|
Side Note:
ee...ei saand aru nüd täpselt ,et kas arvad et kolmas silm on mingi lamp "narkarite sümbol otsa ees" ? Kui nii ,siis oled küll väga naiivsel ja valel teel :) ,kui ei siis hästi ...A igaks juhuks : http://en.wikipedia.org/wiki/Third_eye
skyzerile pole mõtet neid asju seletada, ta ei suuda lihtsalt aru saada, ta on jõhkralt kinni 5 meele maailmas
|

|
Demie
28/09/2006 14:44
|
|

|
unkind
28/09/2006 15:00
|
Umm mingi hapet laksida ja nn. reaalset maailma avastada ,mingit ülimat tõde taga ajada on suht küsitav tegevus.
Kunagi juhtusin nägema mingi filmi "what the bleep do we know" vms ,mingid füüsikud ja teadlased rääkisid ,et kui inimene suudaks enda breinist mingi filtri eemaldada siis ta näeks paralleeluniversumeid n shit.
Suht filosoofiline teema iseenesest ,a mingi liiga ära kammida sellest ka ei tasuks.Eks igaüks teab millese ta tahab uskuda ja mida tõeks pidada.
|

|
Taurus
28/09/2006 15:04
|
nojah, arvestada tulebki seda, et 6 miljardit inimest elavad tegelikult ulmemaailmas ja mõned on avastanud tõe ;)
Uskumisel ei sellega midagi pistmist
|

|
unkind
28/09/2006 15:49
|
njaa sa tahad nii väga uskuda ,et see on tõde siis usu pealegi ,mul pohhui.
mingit üleüldist tõde ei eksiteeri ,imo.
|

|
Taurus
28/09/2006 15:58
|
ei mina ei taha midagi uskuda, ma ei teagi ju midagi ja ma tahaks teada, mis toimub väljaspool meie tajumismeeli ;)
Mõtleme hetkeks sellele. Vaadake oma kätt. Nüüd vaadake valgust, mis langeb teie taga süüdatud lambist. Nüüd vaadake teie jalge ees magavat koera. Te pole mitte ainult tehtud ühest ja samast olemusest, vaid te oletegi üks ja seesama olemus. Üks olemus. Jagamatu.
spetside spets lause :)
Üldiselt on jah meie unenäod väike samm sellele arusaamisele, et ei eksisteeri ainult see maailm, mida hommikul ärgates tajuma hakkad, teadlaste koorekiht on ikka püüdnud seda seletada igasuguste asjadega, kuid ka nemad on ju ainult inimesed- umbes, et need on mingid mälestused? mis krdi mälestused, kui ma näen asju, mida pole siinses maailmas ju juhtunudki kunagi
|

|
Side Note
28/09/2006 17:08
|
ehe õigus ,eks ei tasu end muidugi liiga "ära kammida" lasta sest teemast ...,aga pigem elaks oma hallis argipäeva maailmas kinniste silmadega ja usuks ,et ainult see ongi kõik ,mitte huvitudes kes ja mis on inimene üldisemalt ,mitte teada tahtes kuidas me siia täpsemalt saime ,mis oli elu alge ,miks ja kuidas asjad on arenenud just nii meie ümber või näiteks miks rääkisid mingid aborigeenidest shamaanid juba tuhandeid aastaid tagasi kõike ühtsustavast DNA-st ,mil dna kui keemiline valem avastati "esmakordselt" 50`ndatel mehe poolt kes tegi tihtipeale lsd-d..... ..siis küll jah :)
http://www.mayanmajix.com/art1699.html
http://www.ndc.hrb.ie/directory/new...=1330&pointer=0
|

|
farmakoloog
28/09/2006 20:25
|
skyzer:
wtf kas see käis nyyd selle minu postitet pildi kohta v? sa ikka tead kes see mees seal on??
|

|
Taurus
28/09/2006 20:55
|
jah rudebwoy, aeg oleks sul ärgata:D
|

|
Taurus
28/09/2006 20:57
|
Kõige räigem on see Sumeri eepos Popol Vuh
http://www.bibliotecasvirtuales.com...uh/PopolVuh.asp
seal on ära räägitud, kes meid kunagi valitsesid ja keda kummardati, päris õõvas oli lugeda
|

|
unkind
28/09/2006 21:46
|
Taurus:
jah rudebwoy, aeg oleks sul ärgata:D
:D jajah ja sul vbl aeg kaineks magada.
proovi
|

|
delic
29/09/2006 07:10
|
skyzer:
topi endale pilapoest ostetud plastikkõrv otsmikule. mitte paha, aga lõbu pärast
|

|
Taurus
29/09/2006 07:33
|
:D
|

|
Taurus
29/09/2006 07:34
|
Rudebwoy:
:D jajah ja sul vbl aeg kaineks magada.
proovi
ei, ma olen täiesti kaine ja selgete meeltega :)
|

|
Side Note
29/09/2006 08:01
|
a ega paljud inimesed ei "ärkagi" kunagi ja ega ei peagi ...viimati oli 70-ndate "hipiajastu" kui neid ärkamisi läkski liiga plajuks :)
|

|
Taurus
29/09/2006 08:10
|
jep, riik hakkab ju vastu kohe tegutsema, kui keegi ei mõtle nii, nagu nemad tahavad, et sa mõtleks
|

|
Side Note
29/09/2006 08:25
|
mm nja...no eks seal kõrgel otsas väga ei meeldinud, kui peale kasvav generatsioon järsku mingit oma religiooni taotlema hakkas ja ristusu pm valelikuks tunnistas. Ja ega inimesed ja ühiskond ka ei taha mingist müstikast jahuvaid noori kuulda võtta , eriti tugeva kristliku minevikuga euroopas ;) .nii et PAGANAD oleme ,tuleriidale minek
|

|
delic
29/09/2006 09:05
|
Side Note:
a ega paljud inimesed ei "ärkagi" kunagi ja ega ei peagi ...viimati oli 70-ndate "hipiajastu" kui neid ärkamisi läkski liiga plajuks :)
ainuke ärkamine, mis hipiajastul oli, oli ärkamine oma okseloigus
|

|
karu
29/09/2006 09:10
|
delic on ikka trammijuht reaalsusesse
|

|
Side Note
29/09/2006 09:32
|
Ma arvan ,et see ärkamine mida silmas pead on pigem pungiajastu ärkamine peale Ruja kontserdit puu all või reiviajastu ärkamine tehase tagant asfaldilt. Miks aga lsd-le kiirelt "bänn" peale pandi peale tänavatele sattumist ,oligi see ,et "reaalsuse trammijuhid" kes tahtsid diskoõhtul popid olla ja hulganisti tol ajal väga potentset hapet alla viskasid ja kõrghoone lahtise akna taga oma kinnisidee reaalsusest kaotasid .....selleks mainisingi et paljud inimesed ei peakski kunagi "ärkama" ,ehk siis mitte hallutsiogeene proovima.
|

|
karu
29/09/2006 09:44
|
ruja- ja reiviajastu näited olid väga head! :D
|

|
delic
29/09/2006 09:52
|
Side Note:
Ma arvan ,et see ärkamine mida silmas pead on pigem pungiajastu ärkamine peale Ruja kontserdit puu all või reiviajastu ärkamine tehase tagant asfaldilt. Miks aga lsd-le kiirelt "bänn" peale pandi peale tänavatele sattumist ,oligi see ,et "reaalsuse trammijuhid" kes tahtsid diskoõhtul popid olla ja hulganisti tol ajal väga potentset hapet alla viskasid ja kõrghoone lahtise akna taga oma kinnisidee reaalsusest kaotasid .....selleks mainisingi et paljud inimesed ei peakski kunagi "ärkama" ,ehk siis mitte hallutsiogeene proovima.
ei, ma mõtlen 70`ndaid, kus igal oli oma okseloik, milles püherdada sai. mõndadel vedas, sest nad ei uppunud omaenda maovedelikke rüübates, mõndadel nii hästi ei läinud
|

|
Side Note
29/09/2006 10:00
|
ahso neid 70`ndaid ...jaja .Ei ma plaanin ka endale oksepalli teha siin lähiajal (sõelun oksest paksema osa välja) ,et rohkem hipina tunda end.
|

|
|
|