| Author |
| Thread |
|
 |
|
mrten
30/11/2009 09:57
|
salveid oled proovind 20x?
|

|
Andre
30/11/2009 10:42
|
ma ei tea mitu x see täpselt oli, aga on tehtud ja mõned korrad. Teeks veelgi kui saaks näpud külge :D
Tahtsime ca 5 aastat tagasi tellida netist, aga kui kõik vormistatud oli, siis tuli teade, et eestist on liialt huiamisi tehtud ja siia ei saadeta...
|

|
adapter
08/06/2010 13:15
|
48h sai see nv üleval oldud,ja manustatud miski ~2trippi seeni ja 5kotti fenni karja peale,selle 48h jooksul oli pmst 3 seenetrippi kust jõudsid juba enamvähem välja tulla,kõige jõhkramalt lõi laup vastu pühap hommikul kui sai terve tripp peale visatud ja eelnevalt 1 kott rebitud tunni ajaga...õues oli tõsine matrix(kõik asjad koosnesid mingitest 000101001010),ja toas kõik asjad väändusid ja kõikusid ja peas oli selline tunne et kohe tuleb mingi digimuutus :D väga positiivne kogemus,kuigi vahepeal oli ikka kerge parakas,et siit enam terve mõistusega välja ei tule :D
|

|
kain
08/06/2010 13:19
|
Andre:
Oi, viimased seened jäid nüüd tükiks ajaks viimasteks...
Väga hirmutav kogemus, pilti ees pole, keha ei tunne. Oma nime öelda ei oska ja täielik veendumus, et nii see kõik jääbki...
Vahepeal jõin tassist viina, arvates, et see on vesi. Maitset üldse ei tundnud.
Seepärast kartsin kogaueg, et ma olen blöga joonud pudelist või teen seda kogemata järgmisena.
Samas oli tore roheline säbru koguaeg pildis sees, niikaua kui pilt ees oli :D
Seeni peab ikka tegema tekkide patjade hunnikus atmosfäärilist muusikat kuulates mitte karmi drummi saatel teist päeva lammutades. Not Good... rahulik wuss oled:D 6iged mehed kuulavad heavy metalit ja taovad peaga naelu seina trippides
|

|
Andre
08/06/2010 13:36
|
Ehe, wuss jah, no ei sa normaalne olla kui teine kõrval diivanil nutab oma oleku üle, paratamatult tuli kõikidel bad trip...
Eniveis mina enam seeni ei tee ilma mõnusa seltskonnata mõnusas kohas :D
|

|
Taurus
08/06/2010 13:45
|
kõige hullem ongi vale seltskond (ja kunagi ei tea, kui valeks läheb)
peale esimest korda ei tee nii mõnigi enam kunagi senkse.
ülejäänud aga kolavad oma psüühikas ringi edasi ning avavad uksi, millede taga on ise.
|

|
kain
08/06/2010 13:51
|
mu s6ber tagus kunagi teise s6bra korteris ema voodi peal peaga vastu seina ja palus k2ed ristis jumalat, et tripp l2bi saaks, me s6itsime samal ajal k6ik vannis kummipaadiga
|

|
sistah
08/06/2010 14:01
|
8)
|

|
adapter
08/06/2010 14:22
|
kain:
rahulik wuss oled:D 6iged mehed kuulavad heavy metalit ja taovad peaga naelu seina trippides ära aja,mul peksis ööläbi CV,machine code ja kõik muu mis vägistab ajusid,mingi softi peale tahaks kõlarid aknast välja visata üldse.
|

|
kikas
08/06/2010 14:25
|
kain:
mu s6ber tagus kunagi teise s6bra korteris ema voodi peal peaga vastu seina ja palus k2ed ristis jumalat, et tripp l2bi saaks, me s6itsime samal ajal k6ik vannis kummipaadiga
haha mäletan :D
|

|
Taurus
08/06/2010 14:45
|
ükskord oligi nii, et olin teises ruumis ja ma tundsin, et teised räägivad minust.
mingid segased hääled.
Läksin siis seltskonda, et klge ärge rääkige mind taga.
kõik ehmusid korraks ära.
a siis läks trip jälle edasi :)
|

|
kain
08/06/2010 14:54
|
kikas:
haha mäletan :D guud taims!
|

|
dr3xl
08/06/2010 15:49
|
viimati oli küll tore ambiendireivi teha värskes õhus. kuni pimedaks läks ja mul sohu koperdada õnnestus.
|

|
Andre
08/06/2010 17:53
|
Esimene tripp oli meil ka bad trip kunagi. Alguses oli imetore kõik, kõrvaklapid peas ja muss põhjas lasin traktoriga mussi kokku ja see tundus nii haige, et kõlarite heli kuulsin üle kõrvaklappide heli. Sõber oli teki all voodi peal silmad punnis ja elas kaasa sõnagi ütlemata.
Hiljem tuli üks vend alla kes hakkas rääkima, et õues on magnettormid ja kuidas tema hakkab surema. Peale seda teki all istunud mees keeras ära ja hakkas rääkima, et tema on jumal või sonis midagi vigast ühesõnaga. Ma kuulsin aga õues magnettorme reaalselt (tegelt kuskil katuseplekk kolises).
Mõni aeg hiljem istusime kõik suures toas ümber laua oma tugitoolides, tumbades, tekid ümber eriti külm olla. 2 sekundit hiljem oli nii palav, et tõid külma vett ja rebisid pluusi ära, et normaalne oleks. Siis oli jälle külm. See vahetus koguaeg ja kammis hullult ikka :D
Aga kuna meil seal olid ka kained järelvaatajad, siis need suhtlesid meiega ja lõpuks arutasime kõik elu nüansid läbi. Kus, mis ja miks miski toimub. Jõudsime järeldusele, et elu on 1 suur loop. Märkasime absoluutselt kõike korduvat, kas siis lühemas või pikemas mastaabis, ntx laulud koosnevad loopidest. Telekas reklaamid kordusid, ma käisin vett koguag toomas jne jne. Igakord kui jälle miski kordus, olid kõik suu lahti :O :O :O kuidas see võimalik on :D
Tagantjärgi väga naljakas aga sel hetkel oli üsna võimsalt hirmus tegelikult...
Ülejäänud seenekad on väga võimsad ja meeldivad olnud. Kodus palkseinad virvendasid ja laelauad sõitsid nagu rongiteel liiprid. Õues oli soe ja ilus öö ja võilille valgeks läinud pead helendasid öös eriti haigelt, rääkimata tähtedest, murust, puudest jmt...
Või siis mere ääres saunamajakeses olnud tormine öö kus õues puude ladvad liikusid ja sahisesid hullumoodi ja eemal majakas plinkis, jeez... Tol korral oli meil tuba winampi milkdrop 2.0-ga videoprojektori abil kaetud ja kuulasime hullu mussi, see oli omaette seinasisselendamine juba...
Eniveis on seenetripp midagi vääga hullu millest võibki rääkima jääda...
Edaspidi ainult projektoripeod krt :D
|

|
Nightshifter
08/06/2010 21:04
|
minu siiamaani ainus seenetegu tundub tagantjärgi mõeldes täiesti totter, sest setting oli nii kuradi vale kui veel olla annab vist: tartu vanemuise tänav, novembriöö ja sõbraga kahekesi autos. lihtsalt huvi oli nii suur et tahtsin kohe proovida :D
põhimärksõna oli otsustusvõimetus, lihtsalt ei suuda välja mõelda, kas panna muusikat või mitte, kas minna välja kusele või mitte jne. üldse väga imelik oli, kole ja tühi novembrikuine linn raagus puudega, bad trip see ei olnud, aga positiivne ka mitte. kuna jäi kummitama mõte, et tahaks olla kuskil looduses, siis läksime sinna zooloogia muuseumi esisesse parki ja leidsime, et "me polnud seal kunagi varem käinud".
järgmist trippi otsustasime teha mitte enne suve... ja suvi on käes.
|

|
Andre
08/06/2010 21:43
|
:)
|

|
unkind
08/06/2010 22:42
|
http://www.herbalize.ee/product.php?id_product=10
keegi mingit sellist sodi on mekkind? tuttav siin mingi aeg tagasi oli nosind neid ja yles et suht senkude sarnane tripp, virr-varr ja nii aga kontroll toimuva yle pidi parem olema.
|

|
Nightshifter
08/06/2010 23:19
|
Efektid: LSA laiendab teadvuse piire, psühhedeelne, õpetlik kogemus. Uni peale kasutamist on sügav ja värskendav. Tavaline kõrvalmõju on iiveldustunne alguses.
TÄHELEPANU! Antud toode ei ole mõeldud tarvitamiseks, vaid etnobotaaniliseks
uurimustööks või meeneks. Ostu sooritamisega nõustub klient meie (Herbalize)
tingimustega.
mida v?
|

|
kikas
09/06/2010 02:24
|
Hawaiian Baby Woodrose Seeds
http://www.erowid.org/plants/hbw/hbw_effects.shtml
tundub huvitav, peab soetama mõned endalegi.
|

|
Spewmonkey
09/06/2010 05:49
|
Tähti vaadata ookeanis hulpides rummipudel näpus ja pärast enna liiva alla kaevata. Muud polegi nagu vaja.
|

|
bellanoora
09/06/2010 07:30
|
Nightshifter:
TÄHELEPANU! Antud toode ei ole mõeldud tarvitamiseks, vaid etnobotaaniliseks
uurimustööks või meeneks. Ostu sooritamisega nõustub klient meie (Herbalize)
tingimustega.
tahtsin siia just sama kirjutada :D naljakas disclaimer
|

|
Andre
09/06/2010 08:15
|
See on suht igas netipoes nii. Nad ei taha vastutust endale võtta. Kui keegi peaks psühhiaatri poolset ravi vajama siis inimene saaks süüdistada ainult iseennast...
|

|
Side Note
09/06/2010 13:32
|
ma vaatan, et päris korraliku "peo" saab kokku panna tänapäeval online`st :)
|

|
bellanoora
09/06/2010 13:37
|
huvitav mis siis juhtub kui need illegaalseks tehakse ja nähakse, et sina (kesiganes) tellinud oled? pannakse rist nime taha kirja? :D
|

|
Side Note
09/06/2010 13:49
|
ei tea, mida nad selle ristikesega peale hakkavad pärast siis?
|

|
bellanoora
09/06/2010 14:14
|
ei tea, jätavad meelde kui hiljem midagi kokku mäkerdad? hoiavad silma peal?
ma küll ei julgeks tellida selliseid asju lehelt mis nõuab su nime ja aadressi :D (paranoid?)
|

|
Side Note
09/06/2010 14:21
|
nojah, oled kunagi mingil kõrgel positsioonil riigiametnik või avalikuelu micheal jackson ja K2 Reporter hangib salajaste allikate kaudu KAPO šeifist musta toimiku sinu kohta, kus on suurelt kirjas herbalize.ee "Hawaiian Baby Woodrose Seeds" tellimus. Või siis pannakse üks kahtlane toonklaasidega auto sulle sappa wherever you go...hakatakse kõnesid pealt kuulama. Mendid omavahel: "Näe see on see krdi narkarist kriminaal, kes 1g LSA sisaldusega seemneid tellis!" ja "Hoidke sellel närakal sulleril silma peal, see ilmselt diilib oma kahe party pillsiga, mis ta legaliz.ee-st tellis...Ja ilmselt tahab ka Eesti riigi valitsust võimult kukutada!"
?
|

|
bellanoora
09/06/2010 15:23
|
idikad! :D
|

|
Taurus
09/06/2010 15:37
|
krt varsti on kõik kohad neid etnobotaanikuid täis
|

|
fungus
09/06/2010 20:08
|
Ma lähemalt ei viitsinud uurida, kuid LSA trippimiseks oleks veidike odavam suvalisest seemnepoest endale Morning Glory seemneid osta.
|

|
|
|