eile kundast tallinasse sõites tegime terve te kivi ja midagi sellist mis ajas täiega naerma ..nu muidugi olime 2päeva teind koledat ja juppe ka ..magamatta jne ..krdi hea kivi oli
ma tegin enne freedomit kanepit kuskil teel näituste poole, ise olin juba suht täis heas konditsioonis, aga peale ühte faking väikest kõssi hakkasin kohe roopi laskma, sain kaineks sellepärast ja hakkasin uuesti jooma peale seda :D
tra pyhapäeval sain mingit nooo vittu kuidas nyyd öelda...
wiidi mis pani naerma nii nagu ...nagu kunagi ammu kui polnd veel tra ära suitsetand end :) nu fantast pauk oli.. hoopis midagi teistsugust sellisele mida me iga nädla tallinna vahelt leida võime.
no mõju seisneski ainult põhimtlslt hysteerilises naermises:: ))
ja mis põhiline AMMU AMMU AMMUU pole ju savu mind naerma ajand vms.. tra ma oli imestunud.. meeldivalt... tra sebin täna juurde seda:))) saab nalja sajaga jälllllleee..
v krt oli see naermine tingitud 2päevasest acoustic festi koomast:) hmm ei usu.
kristjan: tra thats me homeland for over 26years dude:)
tra pyhapäeval sain mingit nooo vittu kuidas nyyd öelda...
wiidi mis pani naerma nii nagu ...nagu kunagi ammu kui polnd veel tra ära suitsetand end :) nu fantast pauk oli.. hoopis midagi teistsugust sellisele mida me iga nädla tallinna vahelt leida võime.
no mõju seisneski ainult põhimtlslt hysteerilises naermises:: ))
ja mis põhiline AMMU AMMU AMMUU pole ju savu mind naerma ajand vms.. tra ma oli imestunud.. meeldivalt... tra sebin täna juurde seda:))) saab nalja sajaga jälllllleee..
v krt oli see naermine tingitud 2päevasest acoustic festi koomast:) hmm ei usu.
kle poiss, ropenda vähem :D tra ja vitt sul sidesõnad juba :P