Taurus: Pead leidma lihtsalt taolise puhmastega heinamaa.
A selles asi ongi, et neid leidub suhteliselt vähe Eestis.
Enamik on peidus kuskil metsatuka taga.
ütleme, et tegu peaks olema karjamaaga. need on ikkagi põmsti sitaseened, mida kõik sisse ajavad
Apotecha: Teravpaljak on tegelikult kõduseen mitte sitaseen...................fakkk ma olen ikka bäääd ässs
dung ehk ehk loomade väljaheide. või siis dung ehk kompost? kumb on reaalsem. põhimõtteliselt on nad sitaseened, kuna kasvavad maapinnal, kus on SITAKS loomadeväljaheidet olnud
no mõned raamatud väidavad ühte teised teist...........pole mõtet siin vaidlema hakata:) oleme ikka sõbrad edasi. Krt siin lõunapool pole ühtegi paljakut...............veider:S
ma pean ära mainima,et will smith kammib vääga hullult seenes peaga,vaatasime eile ta Miami videot mingi 7 tundi järjest ja ainult naersime,soovitan proovida :D:D:D
Palju neid seeni peaks üldse ära sööma, et midagi mõikama hakkaks? Mul kuivatatud seeni natuke, täpsemalt 0,5g siis. Kas nendest ikka piisab või võib väheks jääda? Arvuliselt ca 20-25 tk (peaks olema 33, ostsin 100 ja jagasin kolmeks kaalu järgi, kuid ei lugenud 100t üle).. Mis arvate? Korjatud muidu ikka Eestist, põhja poolt. Ise esmakordne katsetaja, naisterahvas ja üsnagi kergekaaluline;).. Niiet mis arvate?
Isegi kui oleks, siis ilmselt ei ütleks seda siin, kuid ei, ei ole janika..
Muud on süüa ikka aga räägitakse, et tühjema kõhu peale mõikab paremini. Niiet jagage tarkust siin;) Ma juba neid seenekesi ca 2 nädalat kodus vaadanud, peaks kätte võtma ja ära ka sööma, aga veel pole võimalust olnud. Niikaua otsin infi edasi, mis ja kus;)
Uhh, lootsin, et ei pea lugema, et ehk keegi võtab kokku, aga neetud, tuleb välja, et ikka peab lugema:D Selge selge, no problemo. Nüüd vähemalt olemas teadmine, et sellest kogusest piisab.
grazyness: Uhh, lootsin, et ei pea lugema, et ehk keegi võtab kokku, aga neetud, tuleb välja, et ikka peab lugema:D Selge selge, no problemo. Nüüd vähemalt olemas teadmine, et sellest kogusest piisab.
ma arvan et kui juba siis juba,nii et see 20 jääb väheks :D
Teised tahavad ka ikka:D Mulle võib ju 0,5g piisada, selles ma nüüd peaaegu kindel, aga poistele vist jääb väheks, aga noh, see juba nende probleem ja ma ei saa nendelt ka nende osa ära võtta:D